BLOG

Wat zal deze zomer ons brengen?

Artikelnummer: Versla de zomerhitte; houd je huis behaaglijk koel
Artikel 4 van 40

Wat zal deze zomer van 2023 ons brengen? 

 

 Wat zal deze zomer van 2019 ons brengen? 

De eerste maanden van 2020 zijn alweer voorbij en Nederland heeft al flink wat weersomstandigheden achter de kiezen. De lente is al vol opgang en voor je het weet komen de zomermaanden alweer om de hoek kijken. Flinke hitte... dat hebben we nog niet gezien. Maar ik gok zo dat dat ook niet lang meer op zich laat wachten. 2018 en 2019 kende verscheidende hitte records. 2020 zal vast niet die extreme hitte aan zich voorbij laten gaan.  

01-03-2020 

Wat zal deze zomer ons brengen? Versla jij de zomerhitte; houd je huis behaaglijk koel! 

Het begint met een goede voorbereiding op het komende seizoen! De zon is heerlijk voor op een terrasje of voor het zonnen in de tuin. In de zomermaanden is een koele woning toch wel heel erg fijn en aangenaam! Dit kun je eenvoudig realiseren met onze mooie klimaatbeheersing systemen. Wij verkopen verschillende soorten airco’s van Eurom zodat je eenvoudig en snel een aangename temperatuur kunt bereiken in bijvoorbeeld jouw woonkamer, slaapkamer, op kantoor maar ook in je caravan.  

De vraag rijst alleen “hoe weet ik welke airconditioning ik het beste kan kopen?” Kijk daarvoor ben je bij powerfulproducts.nl aan het juiste adres. Wij helpen jou graag een handje op weg naar de geschikte airco voor jou deze zomer. Klik hier om naar ons ruim assortiment airconditioners toe te gaan.  

Wat voor soorten airconditioning zijn er te koop? 

  1.  Mobiele airconditioners
    Heb je behoefte aan verkoeling in 1 ruimte in huis of verplaats je liever die mogelijkheid van kamer naar kamer? Dan is een mobiele airconditioner de oplossing! Hiermee kun je de verkoeling verplaatsen van de slaapkamer naar de woonkamer naar de keuken en weer terug de slaapkamer in. Ideaal als je de airco niet op 1 vaste plaats wilt gebruiken. En een groot voordeel van een mobiel airco is dat je geen installatiekosten maakt en je deze meteen in gebruik kunt nemen wanneer je hem ontvangt.  

    Er is keuze uit verschillende soorten mobiele airco systemen. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder WiFi-verbinding (lees: bedienbaar vanaf je mobiel of tablet via de Eurom Smart App), een nachtstand (erg handig voor in de slaapkamer), met of zonder wielen, ga zo maar door. Voor elke kamer en budget is er een geschikte airco te verkrijgen. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment mobiele airconditioners te gaan.   
  2. Split airconditioners:
    Als je de airco op een vaste plaats wilt gebruiken of een groter oppervlak wilt koelen kun je er ook voor kiezen om een split airco systeem aan te schaffen. Het voordeel van dit airco systeem is, dat de warmte van het apparaat buiten blijft samen met het geluid. En binnen kun je genieten van de verkoelende lucht. Dit stiller functioneren kan bijvoorbeeld in de slaapkamer echt van grote meerwaarde zijn.  

    Een split airco bestaat uit twee onderdelen waarvan een deel binnen, via een ventilator de koele lucht rond blaast, terwijl het andere gedeelte buiten de warmte afgeeft. Dit is het type airco systeem die je vaak in hotelkamers en warmere landen aantreft. Daarbij zijn split airco systemen vaak energiezuiniger dan mobiele systemen en kunnen een grotere ruimte verkoelen. Nadeel is dat zij alleen de gekozen ruimte kunnen verkoelen en niet te verplaatsen zijn. Daarnaast heb je voor dit airco systeem een stek montuur nodig. (bij de Eurom Woods spil airco)  Klik hier om naar ons assortiment split airconditioners toe te gaan. 

  3. Caravan- & camper airconditioners:
    De caravan of camper uitdrijven van de hitte is ook niet meer nodig. Een caravan airco systeem is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de caravan, camper, tent, boot, strandhut of chalet. Compact van vorm, licht in gewicht en makkelijk op te bergen. Hiermee kun je ruimtes tot 6,5 meter prima koelen. Het vermogen van de Eurom AC 2401 caravan airconditioner vraagt maar slechts 1.53 Ampère, dus ideaal voor campings en recreatieterreinen. Bijkomend voordeel is dat de AC2401 een split mobiele airconditioner is, en dus een gescheiden binnen- en buitenunit heeft. Hierdoor is er minder geluid hoorbaar dan bij een conventionele mobiele airco. Ideaal voor de rust en ontspanning deze vakantieperiode. Verblijven buitenshuis doet niet meer inleveren in het comfort. Klik hier om naar ons assortiment caravan airconditioners.  

    Caravan airconditioners zijn ontwikkeld voor in de camper, maar zijn zeer zeker ook thuis te gebruiken. Geen ingewikkelde montage, maar gemakkelijk in gebruik te nemen door 1 deel uit het raam en de andere kant aan de binnenzijde te plaatsen. Vervolgens stekker erin en koelen maar! Ideaal voor bijvoorbeeld een kleine slaapkamer, computer kamer etc, maar ook goed voor gebruik in de agrarische sector om bijvoorbeeld te plaatsen bij de melkrobot.  

    Mocht er geen stroomvoorziening zijn op de plaats waar je het caravan systeem wilt gaan gebruiken, dan zou het systeem ook aangesloten kunnen worden op een aggregaat met een vermogen van minimaal 1000Watt. Bijpassende aggregaten leveren wij ook in onze webshop. Klik hier om naar ons assortiment aggregraten toe te gaan.     

Nieuw in onze collectie! 

Wij bieden een ruim assortiment aan airco systemen aan. Naast een aantal oudere standaard-modellen hebben wij ook een aantal nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd.  

Zo is onze PAC serie uitgebreid met twee WiFi modellen. De Pac 12.2 WiFi en de Pac 14.2 WiFi. Beide mooie modellen die makkelijk op afstand in te stellen zijn door dit WiFi systeem. Je download eenvoudig de Eurom Smart App je voegt je airco systeem toe en je kunt er mee aan de slag.  

Ook de Eurom Cool Silent 10000 WIFi mobiele airconditioner is nieuw binnen. Dit systeem kan zowel verkoelen als verwarmen en beschikt over een handige 24 uurs timer. Met dit systeem heb je voor het gehele jaar, zomer en winter, de perfecte oplossing in huis! Ideaal en duurzaam als je het mij vraagt.  

Slimme Airconditioning, WiFi mogelijkheid, wat houd dat nou precies in? 

Veel apparaten in huis zijn al voorzien van de mogelijkheid tot een SMART HOME beleving. Het met gemakt kunnen bedienen van apparaten in huis lijkt de nieuwe standaard te zijn geworden. De airconditioning kon hierbij niet achterblijven, dus heeft Eurom nu ook “slimme” systemen uitgebracht die per EUROM SMART APP te bedienen zijn doordat ze verbinden maken met het WiFi netwerk in huis. Dit voelt vertrouwd, is praktisch en verhoogd het wooncomfort. Want hierdoor kun je alvast vanaf het zwembad of vanaf het terras de kamertemperatuur thuis aangenaam maken en kom je niet na een lange dag thuis in een ruimte waar je een klap van de hitte krijgt. Dit is niet alleen superfijn maar ook nog eens duurzamer, want in plaats van vooraf een tijd in te stellen doe je dit nu live en kun je gerust een uur langer buiten blijven zonder dat de airco onnodig aanslaat. Of wanneer het ineens een stuk frisser is geworden kun je eenvoudig en snel de airco op een lagere stand zetten.   

Verschillende klasse airconditioners 

Nu je bekend bent met de verschillende mogelijkheden qua aircosystemen, sta je op het punt iets uit te kiezen. En bam... weer een obstakel. Want “welke klasse airconditioner heb ik eigenlijk nodig?!” Ook daar kunnen wij jou wegwijs in maken.  

Het vermogen van een airco wordt uitgedrukt in kilowatt (kW), hoe hoger de klasse hoe hoger het koelvermogen in kW. Een voorbeeld: Klasse 1 is voldoende voor het koelen van kleine slaapkamer van max 15 m², en een Klasse 3 is voldoende voor het koelen van een gemiddelde tot grotere kamer van max 50 m².  

De volgende stap in het maken van een keuze is het bepalen van de inhoud van de ruimte (m3). Als je de isolatieklasse en de inhoud van een ruimte hebt bepaald kunnen je daar de passende airco bij vinden. De inhoud van een ruimte bepaal je door de oppervlakte(m²) x de hoogte(m)= inhoud(m3). In de tabel hieronder hebben we per oppervlakte/inhoud en klasse ingevuld hoeveel kW/Btu er nodig is om een ruimte te koelen. 

 

Wacht niet langer met het aanschaffen van jouw airconditioner en koop er een bij Powerfulproducts.nl.   

Nu hoop ik jou wat op weg te hebben geholpen met de mogelijkheden en verschillen tussen de airconditioning systemen die wij op powerfulproducts.nl aanbieden. Mocht je toch nog vragen hebben of er nog iets onduidelijk zijn... Schroom niet contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies.  

 

Waarom nu bestellen?  

Bereid je goed voor op de aankomende zomermaanden en bestel nu je airco of luchtbevochtiger eenvoudig en snel in onze webshop! Let op! Bij extreme warmte kan de voorraad snel gaan, wees slim en bestel op tijd. 

Deze artikelen vind je misschien ook interessant: 

Als afsluiter deel ik nog enkele mooie producten om deze zomer aangenamer te maken: 

  • De Coolsilent 1000 WiFi. Deze is extra stil en ook eenvoudig te bedienen vanaf afstand met de handige Smart app. Deze airco systeem zou erg handig zijn voor bijvoorbeeld in de slaapkamer ook mede door zijn handige timer. 
  • De Vento 3D is onze nieuwste ventilator, en deze is ideaal om voor een airco of open raam te zetten. Dankzij de horizontale en verticale oscillerende functie wordt de lucht effectief door de hele kamer verplaatst. Daarnaast is deze Vento 3D klein en compact van formaat. En hierdoor makkelijk verplaatsbaar.  

Onze collectie luchtbevochtigers:  Naast airco systemen bieden wij ook handige luchtbevochtigers aan. Hiermee zorg je voor een ideaal klimaat in huis tijdens de warme dagen.

  • De Oasis 303 hebben wij zojuist toegevoegd aan ons assortiment. Dankzij een spiraalbeweging verplaatst de Oasis 303 het vocht door de hele kamer, en met zijn antibacteriële filter draagt deze luchtbevochtiger zeker bij aan een betere binnen klimaat. 

 

Hieronder nog een leuke inspiratie folder over klimaatbeheersing.  

69. pdf-icon.png folder  klimaatbeheersing  

 

 

Lees ook onze BLOG artikelen Flexibel koelen in het thuiskantoor of Aangename woon/werk klimaat creëren voor het thuiswerken! voor meer tips en ideeën 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss