BLOG

2020 wordt het jaar van permanent elektrisch verwarmen

Artikelnummer: Verwarming Warm en knus
Artikel 40 van 40

2020 wordt het jaar van permanent elektrisch verwarmen

Elektrische kachels die de centrale verwarming kunnen vervangen en het huis heerlijk op temperatuur kunnen houden. 

Het voordeel van elektrische kachels is dat ze net wat meer kunnen dan een 'gewone' verwarming.

Zo hebben onze permanente elektrische kachels een ingebouwde én externe thermostaat sensor. De juiste temperatuur behalen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ook zijn ze te bedienen via wifi. Overal en altijd de verwarming aan- en uitzetten. Ideaal als je ze een keer vergeet, of ze vast aan wilt zetten wanneer je naar huis rijdt.

Wat volgens ons de handigste feature is? De timer-functie. Stel in wanneer de verwarming elke dag aan en uit moet gaan en welke temperatuur hij moet bereiken en je hebt er geen omkijken meer naar! 

Mon Soleil serie

Het slanke ontwerp past in elke woning

Mon Soleil serie.jpg

De Mon Soleil serie zijn infrarood verwarmingspanelen. Extra zuinig dankzij het lage wattage, maar toch in staat de woning goed te verwarmen.


De warmte van een infraroodpaneel is vergelijkbaar met die van de zon. 

Dankzij de zeer gerichte warmte is een Mon Soleil paneel ook perfect om te gebruiken als zone-verwarming. Bijvoorbeeld boven een bureau of bij een zithoek voor net dat beetje extra warmte. 

Aangename warmte door infraroodpanelen, waarom infrarood? De zon als voorbeeld!

Zonnestralen maken een lange reis door de lucht. Tijdens deze lange reis wordt onderweg de warmte niet afgegeven aan de lucht. Want Dan zou aan het einde van de reis niets meer overblijven. Aan het einde van de reis raken de warmtestralen een oppervlakte en geven dan Pas hun warmte af aan dit oppervlak. Hoe aangenaam dit voelt is bij iedereen bekend; je voelt de zonnestralen op je huid. 

Eurom Mon Soleil infrarood panelen 

Dankzij de tips van onze klanten én feedback van eindgebruikers hebben wij de Mon Soleil panelen alweer mogen verbeteren. Hieronder een opsomming van punten waarom de Eurom Mon Soleil een kwalitatief hoogwaardig product is:

  • Bedienbaar met de Eurom Smart App of afstandsbediening.
  • Weektimer en WiFi-bediening op afstand instelbaar
  • IP24
  • Wand- en plafond modellen
  • Metaal- en glas modellen
  • Horizontaal als verticaal te plaatsen
  • Ingebouwde thermostaat (Plug-In control box)
  • Group Control
  • Per direct leverbaar

Alutherm serie

Veelzijdig in gebruik dankzij de wandbeugel én voetjes

Alutherm serie.jpg

De kachels uit de Alutherm serie zijn convectorkachels. Deze verwarmen de ruimte door middel van convectie: het opwarmen van de lucht.


Vergelijkbaar met hoe de cv verwarmt, sluit deze serie goed aan bij wat men al gewend is.

De voordelen van de Eurom Alutherm serie

De Alutherm serie is namelijk een uitgebreide serie van convectorkachels met maar liefst elf modellen. In deze mail leest u meer over deze topmodellen. 

De Alutherm modellen zijn dus convectorkachels. Convectoren werken doordat zij de lucht opwarmen. Deze lucht beweegt zich door de ruimte (dankzij convectie!) waardoor uiteindelijk de hele kamer opgewarmd is. Doordat het verwarmingselement een X-vorm heeft is het verwarmingsoppervlak extra groot. Zo wordt de gewenste temperatuur sneller bereikt dan bij andere modellen.

Het bijzondere aan de Alutherm's is hun veelzijdigheid. Zo zijn ze allemaal staand te gebruiken op de meegeleverde voetjes, of hangend aan de muur. 

Hoe ze ook gebruikt worden, de Alutherm's meten de temperatuur in de omgeving met hun thermostaat en passen de werking hier op aan. Zo wordt de gewenste temperatuur altijd bereikt.

Bovendien zijn de Alutherm's te bediening via het bedieningspaneel, afstandsbediening én de Eurom Smart App. Met deze app is de kachel van waar dan ook te bedienen. 

De Alutherm serie

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss