BLOG

Maak je klaar voor het najaar met elektrische verwarming van Eurom!

Artikelnummer: We maken ons klaar voor het najaar met de verwarming van Eurom
Artikel 16 van 40

Maak je klaar voor het najaar met elektrische verwarming van Eurom!

Nu we steeds meer thuis werken voor het verwarmen van je woning nog belangrijker dan dat deze al is. De juiste verwarming zorgt er niet alleen voor dat je huis aangenaam is maar zorgt er ook voor dat er geen schimmelvorming kan plaats vinden etc. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende kachels aan. Zo zijn er keramische kachels, infrarood kachels, convector kachels etc. Ook hebben wij kachels in ons assortiment die geschikt zijn voor de klus schuurtjes, bedrijven maar ook kachels die super geschikt zijn voor de camper. Zo kun je nog langer genieten van het reizen met de camper. Ook het design wordt steeds belangrijker zo zijn er ook mooie kachels met een retro desgin, strak design en verschillende kleuren. 


Maar je huis klaar voor het najaar / winter!

Er zijn verschillende mooie kachels beschikbaar om je huis najaar- klaar te krijgen. Zo zijn er verschillende mooie elektrische kachels  te verkrijgen in de volgende uitvoeringen: EK2K-Round werkplaatskachel

Klik hier om naar al onze elektrische kachels toe te gaan.  

Met de hele energietransitie wordt elektrische verwarming steeds belangrijker. Zo gaan steeds meer huizen volledig van het gas af. Dit merk je ook aan de elektrische kachels. Ze zijn voorzien van de nieuwste technieken, mooie designen etc. Ze zullen zeker niet misstaan in de huidige woninginrichting. (veel mooier dan de vaste cv) Ook zijn er elektrische kachels die geschikt zijn voor permanent gebruik. Dit zijn de infrarood- en badkamerkachels. 


Nieuw in ons assortiment:

Er zijn een aantal nieuwe kachels toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment. Hieronder lichten we een aantal toe:  

  • Sani 400 WiFi badkamerkachel zwart: De witte variant hadden we al even in het assortiment en daar hebben we nu deze mooie zwarte variant aan toe kunnen voegen. Deze Eurom Sani 400 WiFi Zwart heeft een ingebouwde display en beschikt over een handige weektimer. En zoals de naam al zegt beschikt hij over WiFi. Hierdoor kun je hem eenvoudig op afstand besturen en instellen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken met group control: meerdere E-Convect WiFi's zijn met elkaar te koppelen en te bedienen met de gratis Eurom Heating App. Ook komt deze kachel met 5 jaar garantie en handige beugels om je handdoek aan op te hangen. Hij is gemaakt van metaal en glas en heeft hierdoor een erg mooi strak design.
     
  • Sani Towel 500/ 750 black / white badkamerkachel: Deze kachels zijn geheel nieuw in de collectie. Deze kachel bied veel ruimte om je handdoeken aan op te hangen. Hij komt in 2 verschillende vermogens van 500 Watt of 750 Watt in de kleur wit en of zwart.  Hij is voorzien van een thermostaat. Daarnaast is deze Eurom Sani Towel badkamerkachel de ideale oplossing voor badkamers waarbij geen aansluiting aanwezig is die op het cv bevestigd zitten. 

             

  • Safe-T-Kamin 2000 keramische kachel met sfeerhaard: Deze kachel bied naast de warmte die hij afgeeft ook sfeer. Dit omdat hij voorzien is van een geïntegreerde sfeerhaard. Ook wordt hij geleverd met een afstandsbediening. Het is een toren kachel en is voorzien van 3 vermogen standen. Hij kan helaas niet zwenken.  Lees ook onze blog over de Safe-T-Kamin 2000
  • Rad 2000 olievrij radiatorkachel Black: Deze kachel hebben we al even in ons assortiment (witte variant) maar vanaf nu kunnen we deze zwarte variant ook verkopen. Met deze kleur past hij nog beter in verschillende huishoudens. Het is een 2000 Watt radiator kachel met 2 vermogen standen. Met zijn handige wielen is hij makkelijk te verplaatsen en daardoor overal inzetbaar. 
     
  • EK2K-Round werkplaatskachel:  is een 2000 Watt kachel met 2 vermogen standen. Hij is voorzien van een thermostaat en is licht in gewicht. Hierdoor is hij eenvoudig te verplaatsen en ideaal voor de kleine werkplaatsen etc. Hij is voorzien van een veilig keramische element. 
     
  • Keramische kachels B-4 lijn: Deze lijn bestaat uit 4 verschillende retro keramische kachels. In mooie kleuren als: oud groen, baby blauw en wit. Beschikbaar in 1500 en 1800 Watt modellen.  Allemaal mooie kleine kachels die een retro look hebben. Daarnaast zijn ze licht in gewicht en daardoor makkelijk verplaatsbaar. Ideale kachels voor een studiekamer, keukentje, slaapkamer en zelfs super leuk voor in de camper. 

 

 

 

 


Maak de juiste keuze! 

Om de juiste keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment is het belangrijk wat voor ruimte je precies wilt gaan verwarmen. Hoe groot is de ruimte die je wilt verwarmen? Wat voor isolatie is er in de ruimte aanwezig en hoe warm wil je de ruimte hebben. Klik hier om naar een uitgebreide uitleg toe te gaan. Zo wordt het maken van de juiste keuze, nog makkelijker! 


Genoeg keus

Zoals te zien is in de webshop bieden wij een ruim assortiment aan elektrische kachels aan. En dat niet alleen! Wij verkopen ook gas- en olie kachels en terrasverwarming. Ook met terrasverwarming kun je je klaar maken voor het najaar. Zo kun je nog langer genieten van het buiten zijn en heerlijk ontspannen op je lounge set etc. 

Toevoegingen terrasverwarming

Hieronder lichten we een aantal van de nieuwe terrasverwarming toe: 

  • Sunset 2000 terrasverwarmerDeze mooie staande terrasverwarmer van Eurom, is een stijlvolle staande terrasverwarmer van 2000 Watt. Hij beschikt over 3 vermogen selecties en een halogeen lamp. Hij heeft een bereik van 15-20 m².  En wordt geleverd met een radiogestuurde afstandsbediening. Hierdoor is deze terrasverwarmer van een aardige afstand te bedienen. Dit zorgt  voor een groot gebruiksgemak. Daarnaast is hij voorzien van een omval- en oververhittingsbeveiliging en heeft een mooi design. 
     
  • Sunrise 2500 terrasverwarmerDeze mooie  staande terrasverwarmer van Eurom heeft een prachtig design. En maakt je terras echt helemaal af. De ronde lampenkap is via een gebogen staander verbonden met zijn voet. Hierdoor hangt de terrasverwarmer boven de zithoek / tuintafel. Hierdoor staat hij minder snel in de weg. Deze terrasverwarmer heeft een vermogen van 2500 Watt en beschikt ober Carbon lampen. Dankzij de reflector in zijn kap, wordt de warmte geïntensiveerd. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, beschikt over 3 vermogen instellingen en heeft een isolatieklasse van IP65. Hij kan dus makkelijk buiten blijven staan, ook als het regent.  Wat erg fijn is aan deze mooie terrasverwarmer is dat hij beschikt over een bluetooth verbinding. Hierdoor kun je hem ook eenvoudig bedienen met je smartphone. 
     
  • Partytentheater 1500 RC: Led sfeerverlichting in 4 kleuren. Ideaal voor feestjes in partytenten of andere overkapping. Is voorzien van een IP24 issolatieklasse, 2 vermogen standen, 1500 Watt vermogen, afstandsbediening en Timer. 

 

 


Contact Powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482


Nog meer leuke blogs lezen? 

Wil je nog meer leuke blogs lezen met nieuw producten of leuke weetjes? Klik dan hier om naar ons uitgebreide pagina met blogs toe te gaan.

Wees goed voorbereid op de winter!!! 

 

 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss