BLOG

Voorbereid op de warmte met de Vento 3D

Artikelnummer: Voorbereid op de warmte met de Vento 3D
Artikel 18 van 40

Voorbereid op de warmte met de Vento 3D

Met deze heerlijke zomere temperaturen is een beetje verkoeling geen onnodige luxe. Dit kun je eenvoudig en snel creeeren door een ventilator aan te schaffen. Zo bieden wij verschillende ventilatoren aan in onze webshop. Bekijk snel onze uitgebreide assortiment. 

In deze blog willen wij onze nieuwstre product graag extra in het zonnetje zetten, namelijk de: Eurom Vento 3D serie. Een hele mooie serie met meerdere ventilatoren die allen een mooi design hebben. Hierdoor mistaan ze zeker niet in je woning. Allen zijn eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen zodat je er in meerdere ruimtes plezier van kunt hebben.   


Uniek zwenkpatroon

De Vento 3D serie bestaat uit ventilatoren met een uniek 3D zwenkpatroon. Ze zwenken namelijk zowel horizontaal als verticaal. De koele lucht wordt zo nog beter door de ruimte versprijd.  Hij kan oscillerend 70 c° naar rechts en links en 190 c° op en neer.

De Eurom Vento 3D ventilatoren zijn zeer geschikt om warmte of koelte sneller te verplaatsen vanwege zijn oscillerende functies. En niet alleen geschikt voor gebruik in de zomer. Je kunt hem ook eenvoudig voor een kachel plaatsen zodat hij de warmte sneller de ruimte in blaast. Hierdoor is de ruimte sneller warm waardoor je minder hoeft te stoken. Ook kun je ze voor een airco systeem of open raam te zetten. Hierdoor krijg je de ruimte sneller koel. 


De moddelen van de Vento 3D serie:

  • Eurom Vento 3D: Deze mooie Vento 3D ventilator is een 60W ventilatordie beschikt over 3 vermogen standen, een normale stand, slaap stand of naturel stand. Ook beschikt deze Eurom ventilator over een afstandsbediening. Hierdoor is hij nog eenvoudig in te stellen vanaf de stoel / bank. Hij beschikt ook over een timer functie van 7 uur. Een complete ventilator die in de zomer én winter gebruikt kan worden. De lucht (koel in de zomer, warm in de winter) wordt van boven aangezogen en dankzij de oscillerende functie door de hele kamer verplaatst.
  • Eurom Vento 3DS: Deze Vento 3DS heeft een vermogen van 60 Watt met 4 vermogensselecties. Zo heeft hij een natuurlijke modus, hiermee wisselt de snelheid af om een natuurlijke wind te imiteren. Ook heeft deze Vento 3DS een nachtmodus, waarin de ventilator extra stil is en de snelheid ook afwisselt. Hij beschikt over een timer functie van - tot 7 uur en wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Wat erg handig is aan dee Vento 3DS is dat hij op een voet staat. Hierdoor is hij net even wat hoger dan de Vento 3D. 
  • Eurom Vento 3D Double: De Vento 3D Double heeft een vermogen van 70 Watt met een 2 x 3 vermogen instelling.Een normale stand, slaap stand of naturel stand. Ook beschikt deze Eurom ventilator over een afstandsbediening. Hierdoor is hij nog eenvoudig in te stellen vanaf de stoel / bank. Hij beschikt ook over een timer functie van 7 uur. Een complete ventilator die in de zomer én winter gebruikt kan worden.
  • Eurom Vento 3D Triple:   De Vento 3D Triple een vermogen van 150 Watt met een 3x 3 vermogen instelling.Een normale stand, slaap stand of naturel stand. Ook beschikt deze Eurom ventilator over een afstandsbediening. Hierdoor is hij nog eenvoudig in te stellen vanaf de stoel / bank. Hij beschikt ook over een timer functie van 7 uur. Een complete ventilator die in de zomer én winter gebruikt kan worden.

Wacht niet langer en maak nu van jouw huis een verkoelde plek! 

Kortom genoeg mogelijkheden om een heerlijke werk klimaat te creëren bij jezelf thuis. Keuze uit verschillende soorten en zowel hangend als staande modellen. 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss