BLOG

Voorkom overlast door insecten

Artikelnummer: Voorkom overlast door insecten
Artikel 19 van 40

Voorkom overlast door insecten

Er zijn deze zomer heel wat insecten in de weer. Dat is goed voor het ecosysteem in de tuin, maar binnen wil je ze niet hebben. Daarom hebben we een mooi assortiment insectendoders die er voor zorgen dat je binnen geen last hiervan hebt. 
We hebben verschillende typen insectendoders. Bijvoorbeeld de standaard insectendoders die werken door middel van hoogspanning. Maar ook hebben we lijmvallen waar de insecten wel door UV licht worden aangetrokken, maar dan in een lijmval vast komen te zitten in plaats van geëlectrocuteerd te worden. Deze lijmvallen zijn vooral erg geschikt voor in de keuken. 

En natuurlijk zijn er ook compactere oplossingen zoals de elektrische vliegenmepper of een kleine plug-in insectendoder die direct in het stopcontact gaat. Ga je toch voor iets diervriendelijks? Kies dan voor de insectenverjager Fly Away Twister. Ideaal voor op de eettafel om vliegen te verjagen. 

Er is veel keuze, dus neem een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor meer informatie. Of lees onze onder blog over instectenbestrijding met LED

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss