BLOG

Geen gedoe meer met gevallen blad

Artikelnummer: Geen gedoe met gevallen blad
Artikel 22 van 40

Geen gedoe meer met gevallen blad

6-10-2020

De herfst is nu toch echt begonnen. Dit zie je terug aan het blad aan de bomen. Helaas betekend dit wel dat de bladeren steeds meer door de tuin of over je oprit komen te liggen. Dit wordt weer een hele klus om te verwijderen. Gelukkig zijn er handige oplossingen om deze klus sneller te klaren.  

 

Bladblazers

Er zijn meerdere mooie bladblazers te koop die je kunt gebruiken bij het verwijderen van het gevallen blad. Zo zijn er bladblazers die het blad wegblazen voor je, zodat je ze naar 1 punt kunt brengen. Het nadeel hiervan is wel dat met maar een beetje wind je bezig blijft doordat de blaadjes weer weggeblazen worden. Zo blijf je er een beetje achteraan lopen. Niet fijn als je een grote oppervlakte hebt wat je bladvrij wilt maken. Een groot voordeel is dat ze op accu werken en je hierdoor meer bewegingsvrijheid hebt doordat ze geen elektrokabel hebben. Accu Leafblower

 

 

 

Blazen, Zuigen en Hakselen

Gardencleaner 3001Gelukkig zijn er ook mooie bladblazers die niet alleen het blad wegblaast maar ook kan opzuigen en kan verhakselen. Het blad wordt dan opgevangen in de opvangzak en zo kun je gemakkelijk en snel de zak legen op de juiste plek. Bijvoorbeeld je groene container. Ook kun je het natuurlijk gebruiken als compost voor je tuin. Ideaal. Hieronder onze mooie bladblazers die zowel blazen, zuigen en hakselen: 

 

Onze klantenservice voor vragen! 

Mocht je nog vragen hebben, welk product het beste bij jouw past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Let op! Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies.  

www.powerfulproducts.nl 
Wikkelbedrijf Keizer B.V. 
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid) 
9641 ML Veendam  

  

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                        

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss