BLOG

Haal sfeer in huis!

Artikelnummer: Haal de sfeer in huis
Artikel 24 van 40

Haal sfeer in huis!

In onze eerde blog hebben wij de verplaatsbare sfeerhaard Safe T Kamin 2000 al nader toegelicht. Met deze mooie verplaatsbare sfeerhaard haal je zeker sfeer in je huis. Maar we hebben nog meer sfeerhaarden die voor een mooie sfeer zorgen in huis. En met oog op covid-19 ziet het er na uit dat we nog wel even aan huis gekluisterd zitten. Hoe fijn is het dan om het extra sfeervol te maken in huis. En niet alleen zijn deze kachels geschikt voor je in huis maar ook erg leuk voor je kantoor. Of natuurlijk voor je thuiswerkplek ano 2020. 

 

 


Ons uitgebreide assortiment aan sfeerhaarden

Wij bieden een uitgebreide assortiment aan sfeerhaarden aan op onze webwinkel. Hierbij kun je denken aan zowel hangende als staande sfeerhaarden. Ook bieden wij handige accessoires aan die ervoor zorgen dat je nog meer rendement uit je sfeerhaard kunt halen.  

Hieronder een overzicht van onze hardlopers qua sfeerhaarden. 

  • Malmo sfeerhaard: Een mooie staande sfeerhaard met een chique uitstraling. Hij heeft een geïntegreerd display in de glazen plaat. Deze verschijnt bij het instellen van de temperatuur en het vlammenspel. Is hij goed ingesteld en laat je de display met rust dan verdwijnt deze weer. Ook is hij makkelijk in te stellen met de afstandsbediening die je er standaard bij geleverd krijgt. De Malmo is een 2000 Watt sfeerhaard met 3 warmte standen en een weektimer, 
  • Nordic Fireplace: Een mooie robuuste sfeerhaard. Deze is geïnspireerd op Scandinavische invloeden. Hij heeft een vermogen van 2000 Watt met 2 vermogen standen van 1000 en 2000 Watt. Hiermee kun je hem eenvoudig na wens instellen. De uniek gevormde houtblokken zorgen voor een mooie sfeer als de kachel aan staat. Het vlameffect daarvan is verstelbaar, hiermee kun je makkelijk en snel de juiste sfeer creëren. 
  • Woodland 2000 sfeerhaard: Met de Woodland 2000 heb je een stijlvolle elektrische sfeerhaard met realistische vlammen in huis. De temperatuur is op drie verschillende standen in te stellen namelijk; 0, 1000 of 2000W, maar je kunt ook van de vlammen genieten zonder dat de haard warmte afgeeft. De Eurom Woodland 2000 is een sfeerhaard met een zeer mooi strak design. Dankzij het gebruik van zeer duurzame materialen, heeft deze sfeerhaard zeker een prachtige uitstraling.
  • Harstad sfeerhaard: Met de Harstad heb je een stijlvolle elektrische sfeerhaard met realistische vlammen in huis. Dit geeft een heerlijke warmte sfeer in de ruimte waar hij hangt. De temperatuur is op twee verschillende standen in te stellen (1000 of 2000 Watt), maar je kunt ook van de vlammen genieten zonder dat de haard warmte afgeeft.
  • Valencia sfeerhaard: Valencia fire place heb je een stijlvolle elektrische sfeerhaard met realistische vlammen in huis. Dit geeft een warme sfeervol effect aan de wand. De temperatuur is op drie verschillende standen in te stellen namelijk; 0, 100 of 2000 Watt, maar je kunt ook van de vlammen genieten zonder dat de haard warmte afgeeft. In totaal beschikt deze haard over 5 standen om het vlameffect in te kunnen stellen. 
  • Safe T Kamin sfeerhaard:   Safe T Kamin 2000 keramische kachel is een draagbare sfeerhaard. Dit maakt deze keramische kachel extra speciaal. Hij heeft een vermogen van 2000 Watt met 3 vermogen standen van: ventilator, 1000W en 2000W. Hij is makkelijk in te stellen met de handige afstandsbediening die standaard meegeleverd wordt. Ook beschikt hij over een LED display aan de bovenzijde. Hij beschikt over een thermostaat. Dit houd in dat hij automatische aanslaat als de kachel onder de ingestelde graden komt. Dit voorkomt onnodig stoken. Tevens beschikt hij over alle handige veiligheidsfuncties als de omval- en oververhittingsbeveiliging. 

Accessoires voor de sfeerhaarden:  

Met deze twee handige ventilatoren kun je eenvoudig een hoger rendement uit je sfeerhaard halen. Deze plaats je namelijk aan de bovenzijden van de kachel. Door de warmte die de kachel afgeeft zal de ventilator gaan draaien en hierdoor de warme lucht nog beter verspreiden in de ruimte. 

  • Kamin Vento 3: Deze handige haard ventilator werkt op de warmte die een houtkachel of gaskachel afgeeft. Het product zet je bovenop de haard, en door de warmte gaan de bladen automatisch draaien waardoor de warmte beter in de ruimte verspreid wordt en de gaskachel of houtkachel optimaal rendement heeft.  Stroom is dus niet nodig bij dit product. Deze Eurom Kamin Vento 3 haard ventilator is een kleine investering voor een hoger rendement!
  • Kamin Vento Swing: Deze Eurom Kamin Vento Swing is een ventilator die je bovenop je houtkachel kunt neerzetten. Deze kachel werkt namelijk op de warmte van je bestaande kachel. Zo kun je eenvoudig meer uit je kachel halen doordat deze Eurom Kamin Vento Swing de warmte verder verspreid door de ruimte. Wanneer de kachel een temperatuur van ongeveer 70 graden Celsius  heeft zal de Kamin Vento Swing vanzelf gaan draaien. Groot voordeel van deze Kamin Vento is dat dit model ook zwenkt. Zo wordt de warmte nog beter door de ruimte verspreid. Met deze Eurom Kamin Vento Swing kun je nog meer rendement uit je kachel halen

Voordelen van een sfeerhaard

  • Praktische: Het is een kwestie van installeren en klaar. Je hebt er geen omkijken meer naar wt je mt een openhaard wel hebt. Hierdoor is een elektrische sfeerhaard erg praktisch in gebruik. 
  • Geen houtgeur: De een vind dit een voordeel en een ander een nadeel. Een elektrische sfeerhaard geeft geen lucht af. Ideaal als je gevoelig bent voor de lucht die een openhaard afgeeft. 
  • Energie zuinig: Elektrische sfeerhaarden zijn energiezuinig in gebruik. Dit doordat ze ook uitgevoerd zijn met Led. 
  • Veilig: Een groot voordeel bij een elektrische sfeerhaard is dat ze enorm veilig zijn. Zo heb je geen echt vuur waar kinderen zich aan kunnen branden etc. Ook de kachel van nu worden niet warm dit door dat gebruik maken van let etc. Ideaal.  
  • Stijlvol die echt bij je ruimte past: Er is een ruime keus aan mooie sfeerhaarden zodat er altijd wel een is die bij je interieur past.  
  • Je kunt zelf bepalen waar hij komt te staan of hangen: Een openhaard is echt gebonden aan de schoorsteen. Dit heb je met een elektrische sfeerhaard niet. Deze kun je makkelijk overal ophangen of plaatsen. 
  • Kosten: De kosten zijn lager dan bij een echte open haard. Dit doordat je alleen elektriciteit nodig hebt voor het gebruik daarvan. Bij een openhaard heb je ook hout nodig, gas etc. En een openhaard moet geregeld een onderhoud hebben om goed te blijven functioneren. Zo bespaar je zo en zo een schoorsteenveger ook uit. 

Nadelen van een sfeerhaard

Natuurlijk heeft een sfeerhaard ook wat nadelen. Hieronder lichten we ze kort toe.  

  • Geen houtgeur: De een vind dit een nadeel en een ander juist een voordeel. Een elektrische sfeerhaard geeft helemaal geen geur af. 
  • Iets minder warm dan een openhaard: De warmte die een elektrische sfeerhaard afgeeft is minder warm dan dat die van een openhaard. Hierdoor kun je er geen grote ruimtes volledig warm mee krijgen wat je wel voor elkaar krijgt met een openhaard. 
  • Je hebt een stopcontact nodig daar waar je de haard wilt gebruiken. 

Contact powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482


Nog meer leuke blogs lezen? 

Wil je nog meer leuke blogs lezen met nieuw producten of leuke weetjes? Klik dan hier om naar ons uitgebreide pagina met blogs toe te gaan.

Wees goed voorbereid op de winter!!! 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss