BLOG

Slim de winter in met onze wifi-verwarmingen

Artikelnummer: Slim de winter in met onze wifi-verwarmingen
Artikel 25 van 40

Slim de winter in met een WiFi verwarming

Nu we langer thuis moeten werken en niet meer even naar de winkels kunnen gaan, is het fijn om het heerlijk warm en gezellig in huis te hebben. Gelukkig kun je in onze webshop 24/7 terecht voor allerlei mooie en handige spullen voor in huis etc. Zo kun je nu ook eenvoudig en snel van je werkplek een comfortabele werkplek te maken. Zo verkopen wij handige mobiele verwarmingen die je zelfs vanuit je bed aan kan zetten. Ideaal want zo kom je nooit in een koude ruimte terecht. 


Badkamer kachels op WiFi 

Tegenwoordig kun je snel en eenvoudig een heerlijke verwarming plaatsen in je badkamer. Dit zonder enige verwarming aansluiting op je CV. Het kan tegenwoordig namelijk heel eenvoudig geheel elektrisch. Je steekt de stekker in de stopcontact en je hebt warmte. Ook op dit gebied komt steeds meer verwarming die uitgerust is met WiFi, zo ook onderstaande modellen die wij verkopen.  En tegewoordig ook in 2 prachtige kleuren zodat hij in elke moderne badkamer past qua design. 

  • Sani 400 WiFi wit: Deze badkamerkachel is een 400 Watt kachel die is voorzien van handige roest vrij stalen beugels. Zo kun je daar eventueel je handdoek overheen hangen. Zo heb je een heerlijke warme handdoek voor het afdrogen of zorg je dat je handdoek droog de wasmand in kan. Daarnaast beschikt de Sani-Comfort 400 WiFi wit over een ingebouwde display die zichtbaar wordt naarmate die aangeraakt wordt. En beschikt over een handige thermostaat. Dankzij zijn uitvoering met WiFi is het mogelijk de kachel gemakkelijk van afstand aan te zetten. Dit met de handige Eurom Smart App. Die eenvoudig te installeren is op de mobiel en tablet. De Eurom Sani-Comfort 400 infrarood badkamerkachel, heeft een zeer dunne en strakke design. Daarnaast zorgt het glazen paneel voor een mooi luxe uitstraling. Deze kachels is uitgevoerd in de kleur wit. 
     
  • Sani 400 WiFi zwart: Deze badkamerkachel is een 400 Watt kachel die is voorzien van handige roest vrij stalen beugels. Zo kun je daar eventueel je handdoek overheen hangen. Zo heb je een heerlijke warme handdoek voor het afdrogen of zorg je dat je handdoek droog de wasmand in kan. Daarnaast beschikt de Sani-Comfort 400 WiFi zwart over een ingebouwde display die zichtbaar wordt naarmate die aangeraakt wordt. En beschikt over een handige thermostaat. Dankzij zijn uitvoering met WiFi is het mogelijk de kachel gemakkelijk van afstand aan te zetten. Dit met de handige Eurom Smart App. Die eenvoudig te installeren is op de mobiel en tablet. De Eurom Sani-Comfort 400 infrarood badkamerkachel, heeft een zeer dunne en strakke design. Daarnaast zorgt het glazen paneel voor een mooi luxe uitstraling. Deze kachels is uitgevoerd in de kleur zwart. 
     
  • Sani Wall Heat 2000: Deze badkamerkachel heeft een vermogen van 2000 Watt en beschikt over een keramisch element. Dankzij dit keramische element warmt de kachel snel op, hierdoor is deze kachel uiterst geschikt voor gebruik in de badkamer.  Deze badkamerkachel beschikt over een handige thermostaat en timer functie. De timer functie kan tot een week ingesteld worden. Zo kun je elke dag in een heerlijke voor verwarmde badkamer binnen lopen. 

Eerder hebben wij ook een aantal blogs geschreven over elektrische verwarming in badkamers. klik hier om naar deze blogs toe te gaan en je nog meer te verdiepen in de mooie elektrische verwarming techniek voor je badkamer. 

 


Ideale WiFi kachels voor je gehele huis!

Daarnaast zijn er nog genoeg andere mooie WiFi kachels te verkrijgen die geschikt zijn voor gebruik door je hele woning en of zelfs je bedrijf. Hierbij kun je denken aan keramische kachels, radiatoren of convector kachels. Allemaal voorzien van het handige WiFi systeem. Niet alleen kachels zijn tegenwoordig voorzien van WiFi, maar ook airconditioners etc. Zo heb je voor elk seizoen een passend apparaat op WiFi beschikbaar. 


Voordelen aan WiFi verwarmingen? 

Het grootste voordeel van WiFi verwarmingen is dat je deze overal aan en uit kunt zitten. Zo kun je alvast de kachel in huis aanzetten als je bijvoorbeeld weg rijdt van het werk.  Zo kom je altijd in een heerlijk warm huis terecht. En je voorkomt hier eenvoudig en snel onnodig stoken mee. Wat weer kosten besparend is. Ook kunnen de WiFi kachels onderling met elkaar verbonden worden zodat je ze nog eenvoudiger en sneller aan kunt zetten. 


Geïnteresseerd geraakt in de WiFi kachels?  

Ben je na het lezen van deze blog geïnteresseerd geraakt in onze uitgebreide collectie WiFi kachels?  Klik dan snel hier om naar ons uitgebreide assortiment toe te gaan. Mochten en nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. 


Contact powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze blog nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482


Nog meer leuke blogs lezen? 

Wil je nog meer leuke blogs lezen met nieuw producten of leuke weetjes? Klik dan hier om naar ons uitgebreide pagina met blogs toe te gaan.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss