BLOG

Welke verwarming past het best bij jou interieur? vind hier de juiste!

Artikel 43 van 61

HOW-TO: WELKE VERWARMING PAST HET BEST BIJ JOUW INTERIEUR? VIND HIER DE JUISTE!

ZO COMBINEER JE JE INTERIEUR MET VERWARMING!

De koude winterdagen zijn weer aangebroken en je huis kan wel wat extra verwarming gebruiken. Of je nu op zoek bent naar bijverwarming of algemene verwarming, er is keuze genoeg. Maar waar ben je nu precies naar op zoek? Functionaliteit of wil je ook dat het bij het interieur van het huis past? Kies gewoon voor allebei!

In deze blog lichten wij 5 producten uit die functioneel zijn en bij verschillende soorten interieurs passen. 

1. MAAK HET ROMANTISCH MET EEN SFEERHAARD

Het ontwerp en de zwarte kleur van de Kratki Bio-Ethanol Sfeerhaard Delta Flat past perfect in strakkere, modernere interieurs, maar past ook prima in traditionelere interieurs! 

Deze stijlvolle sfeerhaard werkt zonder gas aansluiting en op milieuvriendelijke bio-ethanol. De sfeerhaard beschikt over een bio brander met keramische wol, waardoor het erg zuinig in gebruik is.

Zo creëer je een gezellig haardvuur op elk gewenst moment, zonder je zorgen te maken over hoge kosten.

2. KIES VOOR KLASSE MET EEN HOUTKACHEL

De Kratki Koza K9 Houtkachel is een echte blikvanger! Met deze houtkachel haal je eenvoudig extra warmte, licht en gezelligheid in huis. 

Zodra je thuis komt, zal de houtkachel iedereen direct opvallen. Het gedetailleerde, robuuste design en het vrijstaande ontwerp geven een klassieke uitstraling, dat bij elk interieur past. Van klassiek, tot scandinavisch en nog veel meer!

Dankzij het 'air wash systeem' en het ‘clean burn systeem’ blijft de grote ruit van de kachel altijd goed schoon en helder. Zo blijft het vlammenspel goed zichtbaar en kun je er urenlang ontspannen naar blijven kijken. 

3. GA VOOR VOORDELIG ÉN MOOI: DE PELLETKACHEL

De Qlima Fiorina 74 S-Line pelletkachel is ideaal om op een milieuvriendelijke, voordelige en stijlvolle manier ruimtes tot 200 m3 te verwarmen. Dit kan dankzij het maximale vermogen van maar liefst 7,45 kW!

Het eenvoudige, zwarte ontwerp past gemakkelijk bij verschillende interieurs. Van modern tot klassiek en zelfs een interieur met verschillende stijlen.

Het rendement van een pelletkachel is bijzonder hoog, namelijk zo'n 90% of meer. In maximale stand kan de kachel zo een 10 tot 12 uur branden! Omdat het gebruik van pelletkachels een energiebesparende manier is van verwarmen, kunnen pelletkachel gebruikers via de overheid een subsidieregeling aanvragen. 

Dus naast dat je huisje heerlijk warm wordt en de pelletkachel ook nog eens goed bij het interieur past, kom je ook nog eens voordelig uit!

4. KIES VOOR EEN VINTAGE LOOK MET EEN PETROLEUMKACHEL

Als je op zoek bent naar een kachel met een vintage look, dan is de Kero 241 de ideale kachel voor jou! Deze traditionele oliekachel geeft een aangename gloed en staat sfeervol in je woonkamer. De kachel werkt op zuivere petroleum en heeft een vintage look. 

Dankzij het compacte formaat kun je de kachel eenvoudig overal plaatsen en omdat de petroleumkachel voorzien is van omvalbeveiliging, een airsensor en een knop om het toestel snel te doven, is het ook nog eens een veilige manier om je ruimte in huis heerlijk te verwarmen. 

5. WEES CREATIEF MET EEN VERWARMINGSPANEEL

Het Eurom E-convect Verwarmingspaneel met WiFi is een stijlvolle, elektrische convectorkachel en een ideale bijverwarming voor in huis. 

Het verwarmingspaneel is perfect om op te hangen in een kleinere woonkamer of slaapkamer en erg eenvoudig op te hangen. 

Wat dit verwarmingspaneel zo leuk en handig maakt, is dat de omkasting is gemaakt van keramiek waardoor het volledig overschilderbaar is! Zo kun je het paneel verven en mooi bij de kleuren van je muren laten passen!

Bekijk de Eurom E-Convect Verwarmingspaneel met Wifi hier.  

Nieuwsgierig naar de verwarmings producten die wij aanbieden? Neem hier een kijkje in onze webshop. 

VRAGEN?
Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of heb je een advies nodig?  Vraag het ons! Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Volg ons ook op social media!

LETS KEEP IN TOUCH

Volg ons op FacebookYoutube, Pinterest, en Instagram

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss