Sorteer op
Sorteer op

PTO / Trekkeraggregaten 3000 r.p.m. 

Trekker aggregaten, ook wel PTO aggregaten genoemd, worden aangedreven door een aftaktas van een trekker / tractor of ander voertuig. Daarmee bent u niet afhankelijk van een dieselaggregaat tijdens een stroomstoring. Deze trekker aggregaten zijn de perfecte oplossing als (mobiele)noodstroom voorziening voor de landbouw en of agrarische sector, zoals land- en tuinbouw, bosbouw, loonbedrijven, maar ook zeker ideaal voor veehouders/ boeren die zeker niet zonder stroom kunnen. De tractorset bestaat uit een generator met een tandwielkast, die gemonteerd zijn op een solide slede. Deze kan eenvoudig worden opgenomen in de driepuntsophanging van de tractor. Tevens hebben alle Eurom trekker aggregaten een opgebouwd meterpaneel.

Bij www.powerfulproducts.nl vind u een divers aanbod van Eurom trekker aggregaten. met of zonder elektronische regeling. Met Deze Eurom trekker aggregaten is een storing in de stroomleverantie goed op te vangen.

Onderhoud PTO / Trekkeraggregaten 3000 r.p.m.

Voor deze aggregaten is weinig onderhoud noodzakelijk, en te omschrijven als betrouwbaar, rendabel en voor intensief gebruik. Bekijk snel ons aanbod van trekker aggregaten, en bestel direct online. Bij Powerfulproducts.nl bent u zeker aan het goede adres. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. heeft ook een eigen service afdeling gespecialiseerd in benzine aggregaten. Wikkelbedrijf Keizer B.V. is al sinds 1959 actief in elektromotoren, generatoren, aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf.

Let op! Bij piekstroomcoeffiecient 

Let op de piekstroomcoeffiecient: de meeste elektrische apparatuur vraagt bij opstarten even wat meer vermogen van de stroombron (lichtnet of aggregaat) dan tijdens het gebruik: de piekstroom afname. Voor het lichtnet vormt dat doorgaans geen probleem; bij een aggregaat bestaat het risico dat daarmee het continu-vermogen en evt. ook het maximale vermogen van het aggregaat wordt overschreden. Dat laatste zal tot problemen leiden: de aggregaat is 'te licht' om het apparaat te starten hoewel dat, eenmaal in werking, goed zou kunnen bedienen.   


Onze trekkeraggregaten bieden wij aan van het merk Eurom. Dit is een Nederlands merk die staat voor goede kwaliteit.  In geval van peikstroomcoeffiecient geeft Eurom de volgende piekstrooomcoëfficient voor enkele veel gebruikte apparaten aan:

  • Verlichting, radio, tv, koffieautomaat, magnetron, tl, halogeen: 1,
  • Stofzuiger, mixer, boormachine, slijper, cirkelzaag: 1,25 - 2.
  • Grasmaaier, kettingzaag, hakselaar: 2-3,
  • Compressor, hogedrukreiniger, betonmolen, waterpomp: 3-4,
  • Airco, koelkast, diepvries, wasmachine: 3,5 - 5 ;
  • Lasapparatuur: 5-10. 

 

© 2012 - 2021 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss