Sorteer op
Sorteer op

Honda aggregaten

Inverter-innovatie

Honda is de eerste die generatoren ontwikkelde met het vermogen om gevoelige elektronica van stroom te voorzien. Onze invertertechnologie reguleert onbewerkte stroompieken en spreidt ze uit naar dezelfde hoogwaardige elektriciteit als het stopcontact bij u thuis. Ons inverterassortiment produceert 1.000 W tot 7.000 W draagbaar vermogen. Dat is voldoende om een laptop of vakantiehuisje van stroom te voorzien.

Stil draaien

We hebben veel moeite gedaan om te zorgen dat onze draagbare generatoren zo geruisloos en onopvallend mogelijk zijn. Daarom zijn ze voorzien van onze uitlaat- en dempertechnologie, waardoor ze een uitzonderlijk lage geluidsclassificatie hebben

Kies uw accessoires

Er is een volledig assortiment accessoires verkrijgbaar voor al onze generatoren, van een beschermende afdekking, wielenset en parallelle kabel tot accutenders. Sommige eenheden, zoals onze EU 70is en EM 4500/5500, kunnen ook worden voorzien van een APC Universele schakelaar die de stroom bij u thuis automatisch beheert, en zo nodig overschakelt van het elektriciteitsnet naar de generator (bijvoorbeeld na een stroomuitval door onweer of als er veel sneeuw is gevallen).

Het juiste vermogen voor de werkzaamheden

Welk apparaat u ook aansluit, een spanning van hoge kwaliteit verlengt de levensduur van uw toepassing. Reactieve apparaten vragen om spanning van zeer hoge kwaliteit voor betere prestaties. Elektronische apparaten kunnen zelfs uitvallen als de spanningskwaliteit niet hoog genoeg is. Om een hoge kwaliteit van de afgegeven spanning te bereiken, moeten de spanning en het vermogen op de juiste wij ze geregeld worden. Er zij n een aantal verschillende regelingen beschikbaar waarmee de spanning en het vermogen van een generator geregeld kunnen worden, elk met andere voordelen:

© 2012 - 2021 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss