Eurom Afstandsbediening tbv Eurom Golden 2000/2500 ultra RCD

Artikelnummer: 838213
Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 21,00 (inclusief btw)

Eurom 2000 afstandsbediening

Eurom 2000 afstandsbediening gezocht? Powerful Products biedt een afstandsbediening voor de Eurom Golden 2000 of 2500 ultra RCD. Het kan zijn dat je de afstandsbediening kwijtgeraakt bent, daarom is een vervanging zeer handig. Deze bestel je zeer eenvoudig via onze website. Je hebt jouw bestelling dan snel in huis, zodat je weer optimaal kunt genieten van de Eurom Golden 2000 of 2500 ultra RCD.

Met de afstandsbediening kun je de diverse terrasverwarmingen van Eurom op afstand bedienen. Dit is handig als je de verwarming iets warmer of iets kouder wilt hebben, zonder dat je hoeft op te staan. De afstandsbediening heeft slechts enkele knoppen waardoor deze zeer eenvoudig te gebruiken is.

Eurom 2000 afstandsbediening bestellen bij Powerful Products

  • Sterke, betrouwbare en krachtige producten;
  • Persoonlijke service;
  • Klantenservice die altijd voor je klaar staat;
  • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen;
  • Snelle levering binnen 3 werkdagen;
  • Scherpe prijzen en goede kwaliteit;
  • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
  • Veilig online betalen via iDeal.

Plaats direct een bestelling voor een nieuwe afstandsbediening als je de vorige kwijt bent, of als je er nog geen hebt. Wij zullen de bestelling dan binnen 1 tot 3 werkdagen naar jou verzenden. Vragen? Neem gerust contact op!

Het gebruik van een terrasverwarmer

De naam van de terrasverwarmer zegt al wat je er mee kunt doen: een terras verwarmen. Daarnaast kun je een terrasverwarmer gebruiken om een restaurant of de tuin te verwarmen. Met een verwarmer kun je langer buiten zitten, als het een koudere dag is of ’s avonds snel afkoelt. Daarnaast zorgt de terrasverwarmer voor een gezellige en warme sfeer.

Daarnaast is het fijn als je niet telkens op hoeft te staan om de terrasverwarmer aan te zetten, of om de temperatuur aan te passen. Dit kun je doen door middel van een afstandsbediening. Je kunt dan heerlijk blijven zitten, terwijl toch de temperatuur aangepast wordt naar jouw wensen.

Terrasverwarmer wetgeving

Per land verschillen de wetten rondom terrasverwarmers. Let hier altijd goed op als je een nieuwe terrasverwarmer aanschaft. Ben je in een ander land dan Nederland? Selecteer dan jouw land zodat je de geschikte terrasverwarmers voor jouw locatie ziet. Let ook op dat de afstandsbediening die je op onze website kan bestellen, voor jouw verwarmer is.

Plaats gelijk een bestelling

Wil jij ook vanuit jouw luie stoel de terrasverwarmer Eurom 2000 bedienen? Bestel dan direct een afstandsbediening. Wij zorgen er voor dat jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw bestelling bij ons magazijn in Veendam op te halen. Kijk onder aan deze pagina voor de actuele openingstijden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss