Sorteer op
 • Airpress Prof MINI verfspuit lage druk met bovenbeker
  Airpress Prof MINI verfspuit lage druk met bovenbeker

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbekerMet het Airpress 45102 Verfpistool kunt u verfspuiten met grote precisie. Een ideaal gereedschap voor afwerking en lakken.
  Door het lage luchtverbruik kan het worden aangedreven door…

  € 32,40
 • Airpress verfspuit (met bovenbeker)
  Airpress verfspuit (met bovenbeker)

  Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbekerHoge druk verfpistool. Verfpistool 45191 is een kwalitatief hoogwaardig product voor een schappelijke prijs. Verdeelt het materiaal gelijkmatig. .
  Door het lage luchtverbruik kunt u…

  € 35,17
 • Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbeker
  Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbeker

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbekerLagedruk pistool. Dit pistool 45103 is een premium product tegen een gunstige prijs Verdeelt de vloeistof gelijkmatig.
  Consumeert weinig lucht. Werkt ook met een kleiner model…

  € 44,31
 • Airpress pistool tbv pleisterkalk (5 l.)
  Airpress pistool tbv pleisterkalk (5 l.)

  AIRPRESS PISTOOL TBV PLEISTERKALK (5 L.)

  Hogedruk verfspuit t.b.v. pleisterkalk. Het model 45260 is kwalitatief hoogwaardig voor een betaalbare prijs. Goede ergonomie en voorzien van een grote 5 l capaciteit…

  € 46,95
 • -13%

  Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbeker
  Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbeker

  Airpress Prof verfspuit hoge druk met bovenbekerHoge druk verfpistool. Verfpistool 45194 is een kwalitatief hoogwaardig product voor een schappelijke prijs. Verdeelt het materiaal gelijkmatig. .
  Door het lage luchtverbruik kunt u…

  € 102,50 € 89,00
 • -17%

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbeker
  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbeker

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbekerMet het Airpress 45192 verfpistool kunt u verfspuiten met grote precisie. Een ideaal gereedschap voor afwerking en lakken.
  Door het lage luchtverbruik kan het worden aangedreven door…

  € 170,60 € 141,00
 • -17%

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbeker
  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbeker

  Airpress Prof verfspuit lage druk met bovenbeker

  Deze HVLP Professionele Airpress verfspuit is nevelarme low pressure, zeer betrouwbare verspuit met kunstof bovenbeker en antidrukdeksel is geschikt voor rond en vlakstraal…

  € 287,36 € 237,49
 • -18%

  Airpress verfspuit (met drukvat)
  Airpress verfspuit (met drukvat)

  AIRPRESS VERFSPUIT (MET DRUKVAT)Complete unit met verfspuit, materiaalslang, luchtslang voor
  verfspuit, reduceerventiel en verzinkte materiaaldruktank
  van 2.25 gallon (ca 8.5 liter)
  Voorzien van veiligheidsventiel.
  Met dit…

  € 219,02 € 180,00
 • Uitverkocht!!

  Airpress verfspuit (met drukvat) 9,5L
  Airpress verfspuit (met drukvat) 9,5L

  Complete unit met verfspuit, materiaalslang, luchtslang voor
  verfspuit, reduceerventiel en verzinkte materiaaldruktank
  van 2.25 gallon (ca 8.5 liter)
  Voorzien van veiligheidsventiel.
  Met dit apparaat kunnen verf, lak en andere…

  € 403,80 € 333,72
 • Slangset 3M tbv 45202
  Slangset 3M tbv 45202
  € 52,51
 • Verfpistool tbv 45202
  Verfpistool tbv 45202

  VERFPISTOOL TBV 45202

  Het maakt niet uit waar u zich bevindt – in de werkplaats, fabriek, overal kunt u het pneumatische gereedschap van Airpress gebruiken. Het gereedschap biedt de beste prestaties, werkt comfortabel en…

  € 50,71

Verfspuiten

Op zoek naar verfspuiten? Binnen ons online assortiment vind je Airpress spuiten die werken op luchtdruk met verschillende ketelinhouden, nozzles en werkdrukken, geschikt voor diverse toepassingen. Een compressor verfspuit is ideaal voor het snel en efficiënt aanbrengen van verf op verschillende oppervlakken. Ben je een professional of doe-het-zelver? Ontdek het aanbod van Powerfulproducts.nl en vind de beste verfspuit voor jouw project.

Verschillende soorten verfspuiten

Een lage druk verfspuit met bovenbeker, een verfpistool of een verfspuit met drukvat voor omvangrijke projecten? Voor de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met het specifieke project. Dit kan gaan om het schilderen van muren, meubels, houtwerk of juist gedetailleerd werk. Een compressor verfspuit is hiervoor een uitstekende keuze, omdat deze een gelijkmatige dekking biedt en de verf fijn verneveld, waardoor je een strak en egaal resultaat krijgt.

Vereist het project precisie en controle tijdens het verven of ben je een doe-het-zelver? Dan is een lage druk verfspuit een verstandige keuze. Doordat het voldoende controle biedt, kun je rustig te werk gaan en voorkom je ongewenste uitschieters. Hierbij is het goed om te weten dat deze minder geschikt is wanneer je een groot oppervlak schildert, maar garandeert het wel een afwerking van hoge kwaliteit. Een hoge druk verfspuit is daarentegen geschikt voor het snel en gelijkmatig verven van grote oppervlakken.

Bijbehorende onderdelen en accessoires

Uiteraard vereist het gebruik van verfspuiten ook een bovenbeker of zelfs drukvat. De bovenbeker is een onderdeel waarin de te spuiten verf zit. Doordat het gemakkelijk te vullen en reinigen is, vereenvoudigt het het wisselen van kleuren ook aanzienlijk. In tegenstelling tot een bovenbeker is een drukvat ideaal voor grote projecten waar je geen onderbreking wenst om de verf bij te vullen. Naast verfspuiten vind je in het assortiment ook diverse accessoires, zoals een slangset van 3 meter.

Verfspuiten

De werking van een compressor verfspuit

Airpress is een toonaangevende fabrikant van oplossingen die compressoren gebruiken. Maar hoe werken de compressor verfspuiten? Een compressor verfspuit werkt door lucht onder druk door een spuitpistool te duwen. Deze lucht vermengt zich met de verf in de tank of beker die aan het pistool is bevestigd. Zodra de verf met de lucht is vermengd, wordt deze door een nozzle geduwd, die de verf in kleine druppeltjes opbreekt. Deze verfdruppels worden vervolgens met hoge snelheid op het oppervlak gespoten.Dit proces zorgt voor een gelijkmatige dekking en een gladde afwerking,

Kan je elke verf in een verfspuit gebruiken?

Verschillende toepassingen vereisen ook verschillende soorten verf. Wanneer je besluit een verfspuit te gebruiken, is het belangrijk om te weten dat niet elke soort verf of lak geschikt is voor dit type applicatie. Verfspuiten werken namelijk het beste met verf die specifiek is ontwikkeld voor een spuitapplicatie of de juiste viscositeit heeft om door de slang en nozzle te komen. Dit houdt in dat dikkere verven, zoals een latexverf voor interieurtoepassingen, verdund moet worden om een egaal resultaat te garanderen.

Wil je een specifiek oppervlak van een nieuwe verflaag voorzien en wens je hier een bepaalde afwerking voor? Dan is de soort verf ook van belang. Voor buitenprojecten en oppervlakken die worden blootgesteld aan UV-stralen, weersinvloeden en eventuele slijtage gebruik je verven die hiervoor zijn ontwikkeld. Zoek uit of je verf compatibel is met de spuit en het project voordat je aan de slag gaat, om verspilling van je materialen te voorkomen.

Wat is de beste verfspuit?

Wat voor jou de beste verfspuit is, hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het project, je budget, maar ook of je een doe-het-zelver of professional bent. Daarom is het voor een doe-het-zelver goed om voor een spuit te kiezen die een goede balans tussen prijs en prestatie biedt. Voor een professional is het belangrijk dat er efficiënt met de spuit gewerkt kan worden en de werkdruk naadloos aansluit op de schilderwerkzaamheden.

Veilig werken met verfspuiten

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van verfspuiten, omdat dit cruciaal is voor je gezondheid en directe omgeving. Draag daarom een masker, handschoenen en veiligheidsbril om de inademing en in contactname van verfnevel te voorkomen. Verder is het belangrijk dat je in een goed geventileerde ruimte werkt. Gebruik een afzuigsysteem of zet desnoods de deuren en ramen open. Ga zorgvuldig te werk en reinig de verfspuiten en je handen en gezicht grondig na het spuiten.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling

De verfspuiten gevonden die je zocht? Plaats dan een bestelling op onze webshop. Heb je vragen of hulp nodig bij het vinden van de juiste spuit voor je project? Neem gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier of stuur een e-mail. Voor direct contact bel je naar +31 (0)598 235482.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss