per pagina
Sorteer op
  1 - 15 van 27 resultaten
 • 1
 • 2

Airpress compressor met 8 bar kopen uit de blauwe serie basis lijn

1111 Airpress zuigercompressoren.jpg

Op zoek naar een Airpress compressor?

Ben je op zoek naar een Airpress compressor met een inhoud van 100 of 50 liter? Die vind je in het assortiment van Powerful Products! Zowel voor semi-professioneel als voor professioneel gebruik: dit is de beste keuze die je kunt maken. Met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding onderscheidt dit merk zich uitmuntend. In het assortiment vind je zuigercompressoren van de blauwe serie en compact gebouwde compressoren met een maximale druk van 8 bar. Compressoren zijn laag in energieverbruik, solide, betrouwbaar en simpel te bedienen. Zeer geschikt dus voor de betere doe-het zelver en semiprofessioneel gebruik!

Powerfulproducts.nl is een webshop waar reinigingsproducten, generatoren en aggregaten, airpress compressoren, verwarmingen en elektromotoren worden verkocht

Weet je niet precies wat de meest geschikte machine is voor de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je er doorheen. Service is immers heel belangrijk bij Powerful Products.

 

Airpress Compressoren uit de blauwe serie basis lijn

 

 

Een Airpress compressor is eigenlijk een grote fietspomp

Maar wat is een Airpress compressor eigenlijk en hoe werkt het? Dit is een fietspomp in het groot. Echter is deze blaasvlambrander aangedreven door een 1~ 230V of 3 ~ 400V elektromotor of een benzine/diesel verbrandingsmotor. Een zuigercompressor was de aller eerste. Dit is de meest gebruikte variant met de meeste toepassingsmogelijkheden. In ons assortiment vind je verschillende typen compressors, waaronder de volgende:

Samengeperste lucht

Samengeperste lucht is het doel van dit apparaat! Deze lucht wordt ook wel perslucht genoemd en wordt gebruikt voor machines en elektrisch gereedschap. Deze samengeperste lucht wordt omgezet in de gewenste luchtdruk. Die luchtdruk wordt uitgedrukt in bar.

Zo kun je er machines mee aandrijven, onderdelen mee schoon blazen, banden oppompen en nog veel mee Voor het stralen met een straalmachine tot aan openen van stalhekken of voerkleppen en schilderwerkzaamheden. Er is een uitgebreid scala aan toepassingsmogelijkheden. Dit apparaat van Airpress is de perfecte machine wanneer je geen constante luchttoevoer nodig hebt.

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen staat bij ons hoog in het vaandel.

Zó werkt een compressor

Het apparaat zuigt lucht aan uit de omgeving en perst deze onder hoge druk samen. Dit gebeurt door de zuiger naar voren te bewegen in een cilinder, via een krukstang en krukas. Deze krukas pompt de lucht in de tank. Op de tank zit een manometer waarop je kunt aflezen wat de druk in de tank is. De ketel fungeert in dat geval als een buffer van lucht. De compressor beschikt over één of meerdere uitgangen, waar je een persluchtslang op kan aansluiten.

Zuigercompressoren met ketelmaat van 50 of 100 liter

In ons assortiment vind je meerdere soorten compressoren, waaronder een apparaat met een maximale druk tot 10 bar en met een maximale druk van 8 bar. Deze compacte zuigercompressoren met een maximale druk van 8 bar zijn gebruiksvriendelijk. Ze zijn perfect voor de doe-het-zelver.

De apparaten uit deze serie, kunnen in een 20% – 80 % verhouding worden belast. ( 20% compressietijd – 80% stilstand van de machine). De machines met een maximale druk tot 10 bar kunnen in verhouding 30% - 70% worden belast. (30% compressietijd – 70% stilstand van de machine).

Wat is een compressor met 8 bar?

Een compressor is een apparaat dat aangezogen lucht opslaat en daarna samenperst. De samengeperste lucht wordt omgezet in lucht met een bepaalde luchtdruk, die in bar wordt uitgedrukt. De meeste compressoren hebben een werkdruk tot 10 bar. Naast de compressor met 10 bar zijn er ook compressoren met 8 bar. Deze zijn zeer geschikt voor het oppompen van producten als ballen, banden en luchtmatrassen. Ook is deze compressor als luchtgereedschap te gebruiken, zoals een bandenvulpistool en blaaspistool.

Compressor met 8 bar of toch een compressor 10 bar of meer?

Hoe hoger het aantal bar, hoe groter de kracht is waarmee compressoren lucht naar buiten kunnen blazen. Dat betekent dus dat een compressor met 10 bar krachtiger is dan een 8 bar compressor. Om de kracht van een compressor aan te geven, wordt de maximale druk er altijd bij genoemd. Als je dus een machine met een maximale druk van 8 bar hebt, dan doe je er goed aan om een compressor aan te schaffen met ten minste 8 bar. Indien de kans aanwezig is dat je meerdere machines met een hoger aantal bar wilt aansluiten op je compressor, is het ook slim om ook de maximale druk van die machines te onderzoeken. Een ander voordeel van compressoren met een hoger aantal bar is dat je de mogelijkheid krijgt de luchtdruk te verlagen, omdat de compressor niet altijd op volle capaciteit hoeft te werken.

Compressor met het juiste vermogen kiezen

Of een compressor geschikt is voor hetgeen je hem wilt gebruiken, hangt af van diverse factoren, zoals het aanzuigvermogen, de inhoud van de tank en de maximale druk die gecreëerd wordt. Je kunt compressoren voor allerlei toepassingen gebruiken, van alledaagse huis- en tuinklusjes tot meer bedrijfsmatige activiteiten. Zo worden compressoren ook door garages gebruikt om autobanden op te pompen of het gebruik van luchtgereedschap.

Ketelmaat 50L of toch 100L?

Maar welke Airpress compressor is de beste keuze voor de werkzaamheden die jij uit wilt voeren? Welke machine je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. Het aanzuigingvermogen, de tankinhoud én de maximale druk waarin de machine de samengeperste lucht kan omzetten. Zo kan je met een apparaat met een tankinhoud van 50L minder bereiken dan met een variant met een 100 liter tank.

Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met de klantenservice!

Betrouwbaarheid en deskundigheid

Waarom deze machine? We zetten de voordelen voor je op een rij!

 • Betrouwbaar
 • Degelijk
 • Van goede kwaliteit
 • Gefabriceerd volgens de CE-norm
 • Thermisch beveiligd
 • Werkt volautomatisch
 • Is voorzien van edelstalen kleppen

De klantenservice staat altijd voor je klaar!

Compressor met 8 bar van het merk Airpress

De 8 bar compressoren in onze webwinkel zijn afkomstig van het gerenommeerde Nederlandse merk Airpress. Dit bedrijf uit eigen land is inmiddels een belangrijke leverancier van hoge kwaliteit compressoren aan allerlei Europese landen. De producten staan bekend om de hoge kwaliteit en het merk wordt dan ook als vooraanstaand merk in de wereld van compressoren gezien.

Online een compressor met 8 bar bestellen bij Powerful Products

 • Sterke, betrouwbare en krachtige producten en compressoren en compressor onderdelen;
 • Persoonlijke service;
 • Goed bereikbare klantenservice;
 • Binnen één dag antwoord op je vragen;
 • Snelle levering;
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit producten;
 • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
 • Veilig online betalen via iDeal;

Bestel een Airpress Compressor met 8 bar

Kun je zo’n apparaat goed gebruiken bij je werkzaamheden en wil je een Airpress compressor kopen? Bestel hem vandaag nog in onze webshop en geniet van de vele voordelen. Wij bieden persoonlijke service en onze klantenservice staat te allen tijde voor je klaar!

Wil je meer weten over de producten die we aanbieden in onze webshop? Stel je vragen gerust door contact op te nemen met de medewerkers van de klantenservice. Zij beschikken over gespecialiseerde productkennis over al onze producten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via Whatsapp.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss