Sorteer op

KETTINGZAGEN

SNOEIEN KUN JE ZELF!

Met een goede kettingzaag wordt het grovere snoeiwerk van tuin of plantsoen stukken eenvoudiger. In ons assortiment vind je zowel elektrische kettingzagen als zagen op benzine. Een elektrische kettingzaag is vaak goedkoper in gebruik en lichter hanteerbaar. Een benzinezaag heeft daarentegen een groter bereik en is krachtiger dan een elektrische kettingzaag. In ons assortiment vind je gewone kettingzagen en kettingzagen met een telescopische arm, speciaal om hoge takken te snoeien.

KETTINGZAGEN BENZINE

Met een krachtige benzine kettingzaag heb je alle vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren. Je zit niet meer aan een snoerlengte gebonden, waardoor een benzine kettingzaag ook uitkomst biedt bij een lange of zeer grote tuin. Nog een voordeel ten opzichte van een elektrische kettingzaag: een benzine variant is vaak wat krachtiger, met een sterkere motor.

WAAROM KETTINGZAGEN BENZINE?

Snoei je tuin in mum van tijd met een van onze sterke benzine kettingzagen. In ons assortiment vind je kettingzagen van het merk Hyundai.

KETTINGZAGEN ELEKTRISCH

Maak het snoeien van je tuin eenvoudig met behulp van een elektrische kettingzaag. Bomen en struiken maak je hiermee eenvoudig korter of smaller. Een elektrische kettingzaag is vaak lichter dan een kettingzaag op benzine. Ideaal wanneer je probleemloos langer door wilt werken. Let wel: wanneer je een elektrische kettingzaag gebruikt heb je altijd een verlengsnoer nodig. Is je tuin heel lang of groot? Dan kan een benzine kettingzaag een betere optie zijn.

WAAROM KETTINGZAGEN ELEKTRISCH?

Maak het jezelf gemakkelijk en snoei met behulp van een elektrische kettingzaag. Ook perfect te gebruiken om brandhout te zagen. In ons assortiment vind je kettingzagen van de merk Hyundai tools.

WAAROM KETTINGZAAG?

Met een goede kettingzaag wordt het grovere snoeiwerk van tuin of plantsoen stukken eenvoudiger. In ons assortiment vind je zowel elektrische kettingzagen als zagen op benzine. Een elektrische kettingzaag is vaak goedkoper in gebruik en lichter hanteerbaar. Een benzinezaag heeft daarentegen een groter bereik en is krachtiger dan een elektrische kettingzaag. Wij leveren diverse kettingzagen en accessoires van het merk Hyundai

OOK ACCESSOIRES VOOR JE KETTINGZAAG KOOP JE BIJ Powerfulproducts.nl

In ons assortiment vind je niet alleen kettingzagen, maar ook bijbehorende accessoires. Hierbij kun je denken aan kettingzaagolie, vervangende kettingen en kettingzaagslijpers. Zo houd je je kettingzaag gegarandeerd in topconditie!

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss