Sorteer op
Sorteer op

Heteluchtkanonnen (gas)

Wij bieden een ruim assortiment aan hete-lucht kanonnen aan. Dit zijn kacheltjes die ideaal zijn voor het verwarmen van schuren, partytenten etc. Mochten er vragen zijn voor het aanschaffen van een hetelucht-kanon (gas), neem dan gerust contact met ons op! Onder aan deze pagina staan onze contactgegevens.  

Wat is het verschil tussen butaan en propaangas?

Het verschil tussen butaan- en propaangas is het kookpunt (temperatuur waarbij het gas van vloeistof in gas overgaat en andersom). Bij butaan is dat 0 °C en bij propaan -44 °C. Dit betekent dat butaangas vloeibaar en dus onbruikbaar wordt om te koken of verwarmen bij een temperatuur lager dan 0 °C. Butaangas is daarom niet geschikt voor de wintermaanden (of in koude omstandigheden in de zomer; bijvoorbeeld in het hooggebergte). Propaangas wordt pas bij -44 °C vloeibaar en is daardoor verreweg het meest gebruikte gas. Het voordeel van butaangas is echter weer dat het een hogere verbrandingswaarde heeft dan propaan!

Belangrijk: Gaslekkage test!  

Om de mogelijkheid van schade tijdens het transport of door hoge druk, slijtage enz. uit te sluiten dient er tijdens de installatie, na het verwisselen van een gasfles en na een periode van opslag altijd een complete lekkagetest te worden uitgevoerd. Alle lekkagecontroles moeten worden uitgevoerd met een zeepoplossing, nooit met vuur! Rook niet tijdens de controles. Bij gaslekkage (wees alert op de geur!) onmiddellijk de gaskraan van de gasfles sluiten en het apparaat ver verwijderen van andere warmtebronnen, vuur en vonken.

DE  GEUR  VAN  GAS!  Aan gas is een geur toegevoegd om u in staat te stellen een gaslek te ontdekken. Gas is zwaarder dan lucht; probeer dus vlak boven de grond de geur op te vangen!  Neem onmiddellijk maatregelen als u gas ruikt!

Inkijk gas heteluchtkanon.jpg

Per land  is een speciale versie kachel in verband met de lokale wetgeving. Selecteer de juiste door het land te kiezen waar u hem wil gaan gebruiken. 

Contact gegevens

www.powerfulproducts.nl
Wikkelbedrijf Keizer B.V.
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid)
9641 ML Veendam 

 

                         contact ons logo.jpg

Neem contact met ons op door hier te klikken! 

 

© 2012 - 2021 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss