Sorteer op

Airpress Compressoren 400V Semi-professioneel 10 bar Max (GK-gegalvaniseerde lijn)

1111 Airpress HK serie met gegalvaniseerde tank.jpg

 

Bent u op zoek naar een compressor? Airpress heeft ze allemaal, voor professioneel gebruik, Airpress is de beste keuze die u kunt maken. Met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding onderscheid Airpress zich uitmuntend. In het assortiment zitten zuigercompressoren blauwe serie, Airpress zuigercompressoren uit de groene serie zijn professioneel en modern. Zij zijn uitgerust met een elektrische motor met riemaandrijving. De compressoren uit de groene serie zijn traaglopend en dit maakt mede dat ze solide en betrouwbaar zijn. De compressoren uit de groene serie kunnen in een 60% - 40% verhouding worden belast (60% compressietijd – 40% stilstand v.d. machine) met een maximum van 12 uur per dag. Ze zijn zeer geschikt voor garages en kleine industriële bedrijven.

Voordelen van Airpress groene serie zuigercompressoren:

Traaglopende industriële blokken zijn 100% geproduceerd binnen de EU

Metalen beschermrooster voor de riemschijven (groter en beter koeloppervlak)

Eciënte koeling van de compressorpomp (lager temperatuur van de samengeperste lucht betekent een langere levensduur van de compressor)

Vergrote carter (meer olie, betere koeling en smering, langere levensduur)

Technologie van de productie van compressorpompen gebaseerd op de productietechnologie uit de automobielsector

Gemakkelijke oliepijlcontrole

De GK-Serie compressoren zijn voorzien van een dubbelzijdig gegalvaniseerde ketels. Hiermee zijn deze beschermd tegen corrosie door condensatie wat onstaat tijdens het compressieproces. Airpress geegt op deze gegalvaniseerde taks 10 jaar garantie.

Airpress Compressoren 400V Semi-professioneel 10 bar Max (GK-gegalvaniseerde lijn)

​Deze serie Airpress compressoren met een ketelinhoud t/m 300 zijn machines welke makkelijk te verplaatsen zijn door hun mobiele uitrusting . Een stevige beugel, transportwielen en twee aansluitingen met snelkoppeling en reduceerventiel maken deze serie uiterst mobiel. De stationaire machines met grote ketels zijn uitgerust met rubberen trillingsdempers em vibraties die vrij komen aanzienlijk te verminderen.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss