Drogers

Airpress heeft een ruime selectie in drogers. Een persluchtkoeldroger zorgt ervoor dat het condens uit de perslucht wordt gehaald. Onze drogers hebben een drukdauwpunt van 4°C. Wanneer u op zoek bent naar een droger met een lager drukdauwpunt kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, die helpen u hier graag verder mee.

Koeldrogers APX serie

Deze modellen hebben een elektronisch regelsysteem die het drukdauwpunt controleerd. Met een volautomatische condensaftap.

Adsorptiedrogers ADS serie 

De ADS – Serie is leverbaar met een drukdauwpunt van -25 celcius tot -70 graden celcius. Deze zijn ontworpen voor continu afscheiding van vocht uit de perslucht waardoor het drukdauwpunt wordt verlaagd.

Drogers OFAG2 serie

Voor specifieke toepassingen en zeer schone perslucht heeft Airpress een complete conditionering set samengesteld. De filters verwijderen het fijnstof, het actief kool (cartridge) verwijdert de oliedampen en de droger haalt een drukdauwpunt van tenminste -20°C.

Olievrije adsorptieset OFAG2-serie

Airpress heeft de nieuwe generatie adsorptiedrogers in het assortiment. Deze tweede generatie drogers (OFAG2) zijn voorzien van nieuwe magneetkleppen. Deze magneetkleppen zijn in tegenstelling tot de vorige serie afgeschermd.

Daarnaast zit op de nieuwe generatie adsorptiedrogers een nieuw type geluidsdemper gemonteerd waardoor deze nog minder geluid produceert. Verder is de adsorptiedroger gebruiksvriendelijk door een nieuwe digitale controller die meer instelmogelijkheden heeft en de verschillende waarden zijn eenvoudig af te lezen.

In tegenstelling tot de vorige generatie adsorptiedrogers zijn de manometers verticaal geplaatst wat ook het gebruik vereenvoudigd. Daarnaast kan de adsorptiedroger desgewenst aan de muur worden bevestigd door de steunen die aan de onderkant zitten 90 graden te draaien en als beugel te gebruiken bij montage aan de muur.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss