Sorteer op
 • BLOG

  2020 wordt het jaar van permanent elektrisch verwarmen
  2020 wordt het jaar van permanent elektrisch verwarmen

  2020 WORDT HET JAAR VAN PERMANENT ELEKTRISCH VERWARMEN
  Elektrische kachels die de centrale verwarming kunnen vervangen en het huis heerlijk op temperatuur kunnen houden.

  Het voordeel van elektrische kachels is dat ze net wat meer…

 • BLOG

  Warmte in de werkplaats
  Warmte in de werkplaats

  Werken in de schuur, werkplaats of garage kan in de wintermaanden minder aangenaam zijn. Om bezig te kunnen blijven hebben wij een uitgebreid aanbod aan werkplaatskachels, geschikt voor elk type werk.

 • BLOG

  Ook thuis comfortabel werken
  Ook thuis comfortabel werken

  THUIS COMFORTABEL WERKEN IN HET NAJAAR?Het duur gelukkig nog even, maar wil je straks ook heerlijk thuis kunnen werken in het najaar? Zonder dat je het koud krijgt? Nu dat thuis werken de standaard is en voorlopig lijkt te…

 • BLOG

  Wij helpen je graag met het maken met de keus van infrarood verwarming
  Wij helpen je graag met het maken met de keus van infrarood verwarming

  Verwarming komt in alle soorten en maten. Wij hebben heel veel verschillende soorten infrarood elektrische kachels, waardoor er zeker een is die bij jouw wensen past. Lees onze blog en ga het ontdekken.

 • BLOG

  Haal sfeer in huis!
  Haal sfeer in huis!

  Op zoek naar een beetje extra sfeer en warmte tijdens de koude & donkere winterdagen? Dan biedt een sfeerhaard zeker uitkomst. Ga jij voor strak en modern, of toch voor een landelijke uitstraling?

 • BLOG

  De beste optie om energiezuinig te verwarmen
  De beste optie om energiezuinig te verwarmen

  DE BESTE OPTIE OM ENERGIEZUINIG TE VERWARMENEnergiezuinig verwarmen is een hot topic op het moment. We willen er allemaal wel lekker warm bij zitten, maar het liefst zo min mogelijk stroom verbruiken.

  Verwarmen door middel van…

Elektrische verwarming

Elektrische kachels

Ben je op zoek naar een manier om ruimtes op te warmen?  Dan biedt een elektrische kachel de ideale uitkomst. Een elektrische kachel is een echte toevoeging in kleinere ruimtes. Om deze ruimtes te verwarmen hoef je dankzij een elektrische verwarming geen Cv-installatie aan te leggen of een gaskachel te plaatsen. De kachels zijn makkelijk te plaatsen, zodat je het snel lekker warm maakt in je slaapkamer of bijkeuken. Wij van Powerfulproducts verkopen zuinige elektrische kachels met een mooi ontwerp en van hoge kwaliteit.


Lekker warm thuis zitten met een elektrische kachel gekocht bij Powerfulproducts.nl

Heb je in de koude wintermaanden of gewoon op koude dagen, geen zin om thuis in de kou te zitten? Met een elektrische kachel heb je altijd een aangename temperatuur in je ruimte! Tegenwoordig zijn de meeste elektrische zelfs voorzien van een ingebouwde thermostaat. Hiermee meet de kachel eenvoudig de temperatuur en mocht deze onder de ingestelde temperatuur komen dan zou hij automatische weer gaan aanslaan. Zo blijft de ruimte heerlijk warm. En hoef je niet meer in de kou te zitten!

In ons assortiment vind je de volgende soorten elektrische kachels aan:

Alle kachels die wij verkopen in onze webshop voldoen aan de ErP-richtlijn. De ErP-richtlijn is de Europese kaderrichtlijn betreffende het ecologisch ontwerp. Hierin zijn eisen in vastgelegd over de energie-effeciéntie van de energie verbruik van producten. De richtlijn streeft naar vermindering van de broeikast gasuitstoot en andere nadelige milieueffecten over de hele levenscyclus van het product. Naast onze kachels bieden wij ook terrasverwarming aan. Zodat je nog langer kunt genieten van het buiten zijn op het terras. Ook daarin bieden we verschillende mogelijkheden en designs aan. Kortom bij ons in de webshop is er voor ieder wat wils op het gebied van verwarming!


Blog: Verwarming Warm en knus (Blog 10-1-2020)

Zie ook onze mooie blog over elektrische verwarmen. Hier worden tevens ook een aantal kachels genoemd die nieuw in ons assortiment zijn toegevoegd. Daarnaast wordt hier ook toegelicht waarom je voor een elektrische kachel zou gaan kiezen en het verschil met een infrarood kachel. Het nieuwste op het gebied van elektrische verwarmen. 

Klik hier om naar de blog: 'Verwarming warm en knus' te gaan. 


Over Powerfulproducts.nl

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 • Vrijwel alles op voorraad,
 • Ruim 60 jaar ervaring,
 • Mogelijkheid tot reparaties,
 • Gratis Whatsapp service
 • De beste merken;
 • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft luchtkoelers. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 


Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Naast elektrische verwarming producten kun je bij ons ook terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren, terrasverwarming en nog veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment toe te gaan. 

© 2012 - 2021 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss