Elektrische verwarming

Elektrische kachels

Ben je op zoek naar een manier om ruimtes op te warmen?  Dan biedt een elektrische kachel de ideale uitkomst. Een elektrische kachel is een echte toevoeging in kleinere ruimtes. Om deze ruimtes te verwarmen hoef je dankzij een elektrische verwarming geen Cv-installatie aan te leggen of een gaskachel te plaatsen. De kachels zijn makkelijk te plaatsen, zodat je het snel lekker warm maakt in je slaapkamer of bijkeuken. Wij van Powerfulproducts verkopen zuinige elektrische kachels met een mooi ontwerp en van hoge kwaliteit.


Lekker warm thuis zitten met een elektrische kachel gekocht bij Powerfulproducts.nl

Heb je in de koude wintermaanden of gewoon op koude dagen, geen zin om thuis in de kou te zitten? Met een elektrische kachel heb je altijd een aangename temperatuur in je ruimte! Tegenwoordig zijn de meeste elektrische zelfs voorzien van een ingebouwde thermostaat. Hiermee meet de kachel eenvoudig de temperatuur en mocht deze onder de ingestelde temperatuur komen dan zou hij automatische weer gaan aanslaan. Zo blijft de ruimte heerlijk warm. En hoef je niet meer in de kou te zitten!

In ons assortiment vind je de volgende soorten elektrische kachels aan:

Alle kachels die wij verkopen in onze webshop voldoen aan de ErP-richtlijn. De ErP-richtlijn is de Europese kaderrichtlijn betreffende het ecologisch ontwerp. Hierin zijn eisen in vastgelegd over de energie-effeciéntie van de energie verbruik van producten. De richtlijn streeft naar vermindering van de broeikast gasuitstoot en andere nadelige milieueffecten over de hele levenscyclus van het product. Naast onze kachels bieden wij ook terrasverwarming aan. Zodat je nog langer kunt genieten van het buiten zijn op het terras. Ook daarin bieden we verschillende mogelijkheden en designs aan. Kortom bij ons in de webshop is er voor ieder wat wils op het gebied van verwarming!


Blog: Verwarming Warm en knus

Zie ook onze mooie blog over elektrische verwarmen. Hier worden tevens ook een aantal kachels genoemd die nieuw in ons assortiment zijn toegevoegd. Daarnaast wordt hier ook toegelicht waarom je voor een elektrische kachel zou gaan kiezen en het verschil met een infrarood kachel. Het nieuwste op het gebied van elektrische verwarmen. 

Lees hier onze blog over Verwarming warm en knus.  


Over Powerfulproducts.nl

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • Vrijwel alles op voorraad,
  • Ruim 60 jaar ervaring,
  • Mogelijkheid tot reparaties,
  • Gratis Whatsapp service
  • De beste merken;
  • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft luchtkoelers. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 


Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Meer warmte in de badkamer In het nieuwe jaar krijgen we natuurlijk ook nieuwe producten binnen. Zo hebben we ons assortiment badkamerverwarming nóg verder uitgebreid. Vorig jaar hadden we al de stijlvolle sfeerradiatoren Sani-Towel toegevoegd; daar komen nu zes infraroodpanelen bij. De Sani 600 en 800 Wifi zijn glazen infraroodpanelen voor in de badkamer, verkrijgbaar in wit of zwart. Net als de Sani 400 Wifi handige verwarmingen die direct warmte uitstralen. Mét weektimer, touch display en natuurlijk wifi bediening. Ook voegen we de Sani 400 Mirror en Sani 600 Mirror toe. Ook dit zijn fijne infraroodpanelen, maar dan achter een spiegel verwerkt. Zo beslaat de spiegel niet en wordt de badkamer meteen fijn verwarmd. Het touch display verdwijnt na gebruik, en deze panelen zijn ook bedienbaar met de Eurom Smart App. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss