Sorteer op
Sorteer op

Diesel aggregaten

KIPOR THE POWER KEEPER

Op zoek naar een diesel generator? www.powerfulproducts.nl heeft een groot programma met keuze uit talloze modellen met uiteenlopende specificaties. Naast open modellen zijn er ook gesloten, geluidgedempte luchtgekoelde, of olie/watergekoelde aggregaten. De aangeboden diesel aggregaten leveren goede prestaties met een minimum aan geluidsproductie. U bent dus verzekerd van stabiele elektriciteitbron op plaatsen waar dat (nog) niet aanwezig is. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. heeft ook een eigen service afdeling gespecialiseerd in diesel aggregaten. Stroomstoring of stroomuitval? We hebben voor u een passend aggregaat, ook in geval van een noodstroomschakeling. Kipor aggregaten/stroomgroepen is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot 1 van de beste merken van Nederland op het gebied van aggregaten. De recreant, de hobbyist maar ook de zzp`er en de professionals hebben hun weg gevonden naar Kipor aggregaten. Ze zijn een stuk voordeliger in prijs, dan andere merken en zijn het perfecte alternatief. De KIPOR aggregaten worden geleverd incl garantie.  Daarnaast leveren wij generatoren voor professioneel gebruik met motoren van de bekenden A-merken Yanmar, Deutz, John Deere, Mitsubishi, Iveco, We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. heeft ook een eigen service afdeling gespecialiseerd in benzine aggregaten. Wikkelbedrijf Keizer B.V. is al sinds 1959 actief in elektromotoren, generatoren, aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf. Daarnaast hebben wij een complete Kipor onderdelenlijn online staan klik hier

Let op de piekstroomcoeffiecient: de meeste elektrische apparatuur vraagt bij opstarten even wat meer vermogen van de stroombron (lichtnet of aggregaat) dan tijdens het gebruik: de piekstroomafname. Voor het lichtnet vormt dat doorgaans geen probleem; bijj een aagregaat bestaat het risico dat daarmee het continu-vermogen en evt. ook het maximale vermogen van het aggregaat wordt overschreden. Dat laatste zal zal tot problemen leiden: het aggregaat is 'te licht' om het apparaat te starten hoewel dat, eenmaal in werking, goed zou kunnen bedienen.   

Eurom geeft de volgende piekstrooomcoëfficient voor enkele veel gebruikte apparaten:

  • Verlichting, radio, tv, koffieautomaat, magnetron, tl, halogeen: 1
  • Stofzuiger, mixer, boormachine, slijper, cirkelzaag: 1,25 - 2
  • Grasmaaier, kettingzaag, hakselaar: 2-3
  • Compressor, hogedrukreiniger, betonmolen, waterpomp: 3-4
  • Airco, koelkast, diepvries, wasmachine: 3,5 - 5 
  • Lasapparatuur: 5-10

 

3000rpm lucht/watergekoelde aggregaten

 

De 3000 toeren zijn ontworpen voor een beperkt aantal draai uren, en overigens meestal ook niet bestand tegen langdurig gebruik op vollast. Belast een kleine 3000 toeren generator nooit langdurig met meer dan 80% van de nominale vermogen! Deze 3000rpm aggregaten zijn de goede oplossing als (mobiele)noodstroom voorziening voor de landbouw en of agrarische sector, zoals land- en tuinbouw, bosbouw, loonbedrijven, maar ook zeker ideaal voor veehouders/ boeren die zeker niet zonder stroom kunnen. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. heeft ook een eigen service afdeling gespecialiseerd in benzine aggregaten. Wikkelbedrijf Keizer B.V. is al sinds 1959 actief in elektromotoren, generatoren, aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf.

 

 

1500rpm watergekoelde SUPER silent aggregaten

 

Als u veel gebruik gaat maken van uw aggregaat neem dan een 1500 toeren set. (1500 omw/min voor minder geluid en een lange levensduur)

 

1500rpm Generator, zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen Naast open modellen zijn er ook gesloten, geluidgedempte water/oliegekoelde generatoren. De aangeboden diesel aggregaten leveren goede prestaties met een minimum aan geluidsproductie. Zeer breed inzetbaar voor zwaar professioneel gebruik onder andere in de industrie, telecom, evenementen,landbouw en of agrarische sector, zoals land- en tuinbouw, bosbouw, loonbedrijven, maar ook zeker ideaal voor veehouders/ boeren die zeker niet zonder stroom kunnen. En waar de dB(A) ook erg van belang is. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. heeft ook een eigen service afdeling gespecialiseerd in benzine aggregaten. Wikkelbedrijf Keizer B.V. is al sinds 1959 actief in elektromotoren, generatoren, aggregaten en onderscheid zich hierin als technisch servicebedrijf.

 

Kipor Noostroomaggregaten (diesel)

 

Een noodstroomaggregaat, ofwel noodvoorziening is onmisbaar bij uitval van het stroom. Dan wordt vaak gebruik gemaakt van een noodstroomaggregaat een generator is een stroombron. Een aggregaat kan zelfstandig stroom opwekken doormiddel van een benzine of diesel, lpg aandrijving. Kipor beschikt ook over ATS systemen deze regelt de stroomovername automatisch bij stroomuitval of stroomstoringen. vanaf de Kipor ID6000 diesel generator is dit al mogelijk. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren.

 

 

© 2012 - 2021 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss