Sorteer op
Sorteer op

Diesel aggregaten

KIPOR THE POWER KEEPER

Ben je op zoek naar een diesel aggregaat? Deze kun je bij Wikkelbedrijf Keizer B.V. aanschaffen. Op onze website hebben wij de actuele voorraad van diverse dieselaggregaten staan. Deze kun je direct bestellen maar het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Daarbij is onze voorraad dusdanig ruim, dat wij altijd snel kunnen leveren.

Wij hebben gesloten aggregaten, aggregaat op diesel geluidgedempt en aggregaat diesel watergekoeld. Het is maar net wat jouw wensen zijn met het aggregaat op diesel. Onze aggregaten leveren goede prestaties met een minimum aan geluidsproductie. Je kunt dus sowieso een stabiele elektriciteitsbron op plaatsen krijgen waar deze nog niet aanwezig is.

Diesel aggregaat kopen bij Wikkelbedrijf Keizer B.V.

  • Sterke, betrouwbare en krachtige producten;
  • Persoonlijke service;
  • Klantenservice die altijd voor je klaar staat;
  • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen;
  • Snelle levering binnen 3 werkdagen;
  • Scherpe prijzen en goede kwaliteit;
  • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
  • Veilig online betalen via iDeal.

Het bestellen gaat zeer eenvoudig via de productpagina van het gewenste stroomaggregaat op diesel. Wilt je liever een offerte aanvragen voordat je een diesel generator gaat kopen? Dat kan uiteraard. Hiervoor neem je contact met ons op.

Generatoren van diverse merken

Wij leveren generatoren voor zowel professioneel als recreatie gebruik van diverse merken. Hierbij kunt u denken aan Yanmar, Deutz, John Deere, Mitsubishi en Iveco. We hebben een ruime voorraad en kunnen hierdoor altijd snel leveren. Tevens hebben wij een eigen service afdeling, gespecialiseerd in diesel aggregaten. Wij zijn al sinds 1959 actief in elektromotoren, generatoren en aggregaten. Wij onderscheiden ons daardoor als technisch service bedrijf.

Stille diesel generator

Je wil natuurlijk niet dat het aggregaat op diesel teveel lawaai maakt. Onze generatoren hebben een minimum aan geluidsproductie. Hierdoor koop je bij ons altijd een stille diesel aggregaat. Een stille generator op diesel zorgt ervoor dat je niet teveel geluid produceert, maar toch een goede stroombron hebt.

Grote of kleine diesel generator?

Het verschilt compleet per doeleinde wat voor formaat generator je nodig hebt. Zo moet je niet alleen rekening houden met het vermogen van het apparaat, maar ook het piekvermogen. De meeste elektrische apparatuur vraagt namelijk wat meer vermogen van de stroombron bij het opstarten. Indien u voor een kleine diesel aggregaat gaat, kan het zijn dat deze het piekvermogen niet aan kan.

Het is ook een voordeel als een diesel aggregaat klein is. Dit is handig als je geen groot aggregaat nodig hebt, omdat je slechts een kleine hoeveelheid stroom nodig hebt. Wij verkopen ook een kleine diesel aggregaat.

Aggregaat kopen op diesel

Heb je een aggregaat als generator op diesel nodig? Deze koop je zeer eenvoudig bij Powerful Products. Kies de diesel stroomgenerator die ij jouw past, bijvoorbeeld een diesel aggregaat van 100 kva. Plaats een bestelling via onze website, wij zullen deze dan zo snel mogelijk bij jou afleveren.

Heb je nog vragen over de diesel generatoren of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, maar je kunt ook het online contactformulier invullen. Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over onze artikelen.

 

 

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss