Reiniging.jpg

Hogedrukreinigers Koudwater en Warmwater

Ben je op zoek naar een goede hogedrukreiniger om schoon te maken?  Dan ben je bij Powerfulproducts aan het juiste adres! Als het nu gaat om het schoonmaken van het buiten terras, of misschien wel een schoonmaakklus binnenhuis?! Een hogedrukreiniger is ideaal om verschillende oppervlakten schoon te maken. Zo is het ideaal voor het schoonmaken van je auto, caravan, camper of boot is het handig. Bij Powerfulproducts kun je terecht voor de beste hogedrukreinigers. Naast hogedrukreinigers kun je bij ons ook terecht voor stoomreinigers, heet water reinigers, stofzuigers, steelstofzuigers, waterstofzuigers en ook reiniging die voor de agrarische sector en de zakelijke markt geschikt zijn. Naast de hogedrukreinigers leveren wij ook verschillende belangrijke accessoires. Hierdoor wordt het schoonmaken nog makkelijker! Zo hebben wij onder andere verschillende borstels, lansen, verlengslangen in ons assortiment. Binnen ons Eurom Force accessoires leveringsprogramma bieden wij een groot assortiment aan dat ook past op Kärcher hogedrukreinigers mede door de meegeleverde adapter met bajonet sluiting. Hiermee passen de Eurom accessoires ook op je Kärcher hogedrukreiniger!

HOGEDRUKREINIGER

Hogedrukreinigers zijn er veel verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je zowel elektrische als benzinemotor hogedrukreinigers. De elektrische hogedrukreinigers lenen zich uitstekend voor het reinigen van een terras of het schoonmaken van de auto. Benzinemotor reinigers worden vooral in de semiprofessionele markt, de agrarische sector en door schoonmaakbedrijven gebruikt. De benzinemotor hogedrukreinigers hebben een sterkere motor en daardoor een hogere werkdruk.

WAAROM HOGEDRUKREINIGER?

Wanneer je een terras wilt reinigen met een hogedrukreiniger helpt een speciale terrasborstel hierbij. Deze voorkomt dat het water van de hogedrukreiniger alle kanten op vliegt, waardoor je ook nog eens je ramen moet gaan lappen. Ook handig: wanneer je een zeephouder bij je hogedrukreiniger aanschaft kun je deze gebruiken om je auto in het sop te zetten. Dat reinigt een stuk sneller en gemakkelijk!

Let wel op: houd de straal niet te dicht op de lak of kunststof delen, om beschadiging te voorkomen. 

Bekijk ons assortiment

Graag helpen we je op weg om te komen tot de juiste keuze wat betreft het aanschaffen van een hogedrukreiniger. Naast onze hogedrukreinigers kun je bij ons ook terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk om iedereen altijd zo goed mogelijk te helpen, voor vragen en/of meer informatie kun je uiteraard altijd bij ons terecht, schroom dus niet om te bellen of te Whatsappen! Wil je snel een reactie op je vraag? Maak dan gebruik van onze Whatsapp service en stuur een bericht naar   +31 (0)598 235482 en je hebt zeer snel een reactie!

Hogedrukspuiten

Net als uw woning of werkplek moet uw caravan, camper of boot etc. ook af en toe gereinigd worden en hiervoor bieden wij een ruim assortiment hogedrukspuiten, hogedrukreinigers, stoomreinigers en  heet water reinigers aan. Dit van het merk Nederlandse merk Eurom. Ook bieden wij krachtige en intensieve reiniging aan voor de zakelijke markt. Onze hogedrukspuiten zijn ideaal voor gebruik in de tuin en rondom het huis of bedrijf.

Welke hogedrukreiniger heb je nodig?

Weet je nog niet zo goed welke hogedrukreiniger je nodig hebt? Geen probleem, wij van powerfulproducts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij het aanschaffen van een hogedrukreiniger is het belangrijk om in eerste instantie te kijken naar waar je het voor wilt gaan gebruiken. Is het voor binnen- of buitengebruik? Wat is de oppervlakte? Moet het warm of koud water spuiten? Elke hogedrukreiniger heeft andere gebruiksmogelijkheden. Wij verkopen hogedrukreinigers van het merk Hyundai, Eurom en Kent. 

Om een juiste keuze te kunnen maken bij het aanschaffen van een hogedrukreinigers, moet er eerst gekeken worden naar waarop het apparaat gebruikt gaat worden. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid Bar van een apparaat. Dit bepaald namelijk waarvoor de hogedrukreiniger geschikt is, qua schoonmaakwerkzaamheden. Hieronder een overzicht per Bar, om te zien welke Eurom hogedrukreiniger hierbij past. Hierdoor wordt het kiezen voor een juiste hogedrukreiniger wat makkelijker: 

 

  1. Max 90/100 bar (Niet duur in de aanschaf ideaal voor weinig gebruik) Deze Eurom hogedrukreinigers zijn ideaal voor het gebruik van een enkele keer per jaar. Denk hierbij aan schoonmaak werkzaamheden van bijvoorbeeld; het balkon, een klein terras, tuinmeubelen, tuingereedschap of een fiets/scooter. Dan voldoet een Force 1400/HP1404 hogedrukreiniger prima,
  2. Max 140/150 bar (deze types zijn inclusief terrasborstel) Deze Eurom hogedrukreinigers zijn voor regelmatig gebruik. Denk hierbij aan schoonmaak werkzaamheden van bijvoorbeeld; het terras, schutting of auto. Dan is een hogedrukreiniger met een gemiddeld vermogen van 1800/2000W uiterst geschikt. Dan voldoet een Force 1800/2000 hogedrukreiniger goed;
  3. Max 160/170 bar (Met slanghaspel en bij de 2500ind is de slang van rubber, daarom beter Geschikt voor zware klussen) Deze hogedrukreinigers zijn voor vaak gebruik geschikt. Denk hierbij aan schoonmaak werkzaamheden van bijvoorbeeld; je motorfiets, auto, caravan, camper, zwembad, metselwerk, tractor of ander hardnekkig aangekoekt vuil.  Dan voldoet een Force 2200/2500ind hogedrukreiniger goed. Dit zijn krachtige hogedrukreiniger die geschikt zijn voor de wat zwaardere schoonmaak klussen. 

Mochten deze bovenstaande genoemde hogedrukreinigers nog niet voldoende zijn voor je schoonmaakklus? Geen probleem wij bieden ook hogedrukreinigers aan voor professioneel gebruik die een grotere vermogen hebben aan druk/bar etc. Deze hogedrukreinigers staan vermeld onder het kopje: 'hogedrukreinigers voor zwaar gebruik'. In onze webshop vind je al deze producten terug. En mocht je er niet uitkomen, helpen we je uiteraard graag verder.

Over Powerfulproducts

Bij ons kun je erop vertrouwen dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hogedrukreinigers. Dat geldt ook voor alle andere producten in ons assortiment. Met ruim 60 jaar ervaring kun je rekenen op onze brede kennis. Je profiteert bij ons te allen tijde op onder andere de onderstaande voordelen:

  • Vrijwel alle producten op voorraad;
  • Gratis Whatsapp service;
  • De beste merken;
  • Ruim 60 jaar ervaring;
  • Mogelijkheid tot reparaties;
  • Uitgebreid assortiment.

Maak gebruik van onze Whatsapp service!

Heb je nog vragen over een hogedrukreiniger of over een ander product? Graag helpen we je verder! Je kunt voor een snel antwoord direct gebruikmaken van onze Whatsapp service. Stuur ons een Whatsapp berichtje naar   +31 (0)598 235482 en we sturen zo snel mogelijk een reactie! Ook vind je per product informatie in onze webshop. Bekijk het assortiment direct en ontdek de vele mogelijkheden!

Direct een hogedrukreiniger bestellen in onze webshop!

Kun je ook een mooie hogedrukreiniger gebruiken? Bestel deze dan direct via onze webshop en ontvang het product binnen 3 werkdagen thuis!  

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss