Over Kipor

Kipor aggregaten is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot 1 van de beste merken van Nederland op het gebied van aggregaten. De recreant, de hobbyist maar ook de zzp`er en de professionals hebben hun weg gevonden naar Kipor aggregaten. Ze zijn een stuk voordeliger in prijs, dan andere merken en zijn het perfecte alternatief. De KIPOR aggregaten worden geleverd incl. 2 jaar garantie.

De nieuwste Kipor aggregaten 

De nieuwste Kipor aggregaten / generatoren zijn vernieuwend op het gebied van geluidsreductie, zuinigheid en milieuvriendelijkheid. Kipor zorgt ervoor telkens weer nieuwe generatoren te produceren die efficiënt werken, betrouwbaar zijn en een zuivere elektrische stroom produceren, zodat u zorgeloos uw elektrische apparaten erop aan kan sluiten. De digitale generatoren (oftewel aggregaten) zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van behuizing, gewicht en techniek. De digitale generatoren van KIPOR hebben uitstekende prestaties zoals:Portable generator-power in uw hand. De KIPOR alternator is direct verbonden met de motor, wat betekent dat het vliegwiel achterwege wordt gelaten. In vergelijking tot de traditionele generatoren, de digitale KIPOR generatoren reduceren ongeveer 50% van de afmetingen en het gewicht, wat resulteert in toepassingen voor vele toepassingen bij de camper met de watersport of voor professionele toepassingen.


"Groene stroom" en milieuvriendelijk"

Kipor digitale generatoren


De Kipor digitale generatoren zijn uitgerust met een nieuw, op twee niveaus dempend geluid systeem, zo zijn de door KIPOR ontwikkelde digitale generatoren 3-9 dB lager dan de traditionele generatoren. Het krachtige verbrandingssysteem vermindert de vergifemissie tot de laagste grens. Volgens het testrapport van het R&D centrum, voldoen de 1-3KW reeksen van de Ti-serie aan de fase van de standaard, EPA 2005. In vergelijking tot de traditionele generatorsets geven de KIPOR digitale generatoren milieuvriendelijke stroom.
Unieke structuur en prominente technologie. 


Het industrie ontwerp van de KIPOR digitale aggregaat is zeer nieuw, terwijl de binnenstructuur van de KIPOR aggregaten compact en uniek zijn. Kipor bezit zowel het industrieo ntwerp als binnen structuuroctrooi van de digitale aggregaten. (Uniek en octrooi-afhangend koelluchtsysteem.)

 

 

Kwaliteit stroom

De KIPOR IG - serie generatoren is een van de opmerkelijkste onder de KIPOR digitale aggregaten. Het belangrijkste deel van de IG - generatorreeks is de omschakelaar: INVERTER. De INVERTER "zuivert“ de aanvankelijke wisselstroom, keert het om naar gelijkstroom en vermindert de vervorming van de voltagegolf tot de laagste grens. En uiteindelijk is de gelijkstroom omgekeerd naar schone en vlotte wisselstroom. De krachtgolf van de IG generatorreeks is de perfecte sinusgolf, daardoor is de IG - serie zeer geschikt voor nauwkeurige en gevoelige apparaten en instrumenten welke gevoelig zijn voor de voltage schommeling, zoals PC, tv, magnetron, flatscreen, wasmachine, enz.


Sinusgolf diagram van de KIPOR Ti-serie generator-sets.
Meer voordelen


De KIPOR digitale generatoren zijn uitgerust met diverse beschermingseenheden, zoals overbelasting, te laag oliepeil protectie, enz., welke het gebruik zeer vereenvoudigen. Bovendien regelt de ECO-schakelaar automatisch het toerental volgens de lading, zo is de brandstofconsumptie van de digitale generatorreeks 20%-40% lager dan de traditionele aggregaten, het aantal draaiuren is eveneens veel langer.
Uitgebreide serie van modellen
Om de verschillende toepassingen van klanten tegemoet te komen, ontwikkelde KIPOR vele digitale modellen met verschillende output: van 650 W tot 6 kVA. Voorts zijn verschillende brandstoffen mogelijk, zoals benzine, diesel olie, aardgas, enz. Er zijn heel wat functionele onderdelen om verschillende vereisten van klanten te ontmoeten, zoals bijv. floodlights voor een light tower.

Levering door EU, eigen service van 0,7 t/m 500 KVA zowel luchtgekoeld en watergekoeld 3000/1500rpm

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss