Sorteer op

Airpress Schroefcompressoren APS-D serie

Muisstil en met zéér hoge luchtopbrengst

De Airpress schroefcompressoren zijn voorbereid om worden aangesloten op een gebouw beheersingssysteem en een tijd-plc schakeling. De warmteafgifte kan door een Airpress afvoerkanaal eenvoudig gebruikt worden voor  ruimteverwarming. Standaard is de schroefcompressor uitgerust met een volautomatische regeling, elektronische nalooprelais, storings- en onderhoudsindicatiesysteem, manometer,bedrijfsurenteller en de diverse controlrlampen. 

De nieuwe generatie schroefblokken

De nieuwe generatie schroefblokken zorgt voor de beste prestaties. Verbeterd ontwerp en betrouwbaarheid gegarandeerd door de fabrikant, die jaarlijks 25.000 van dergelijke blokken per jaar monteert.

Makkelijk te onderhouden

Goede bereikbaarheid van alle onderdelen, zoals riemen, olie- en luchtfilters en een externe indicator  voor het oliepeil, zorgen voor een snel en eenvoudig onderhoud. De lange onderhoudsintervallen maken het gebruik nog efficiënter en voordeliger.

Gebruiksklaar met schone en droge lucht

Airpress schroefcompressoren zijn uitgerust met efficiënte drogers die in iedere situatie voor droge lucht zorgen. Deze compressoren hebben ook een nauwkeurig systeem van filters die de lucht zuiveren van vloeistoffen en stofdeeltjes tot 0,1 micron. Resultaat: een droge en schone lucht welke geschikt is voor de meeste industriële toepassingen.

Met ES 3000 energy saver

Dit controlesysteem regelt alle operaties gerelateerd  aan het gebruik van de compressor:

• Het voert functie controles uit.

• Het levert informatie over eventuele afwijkingen   en onregelmatigheden.

• Het stopt de machine in noodgevallen.

• Het zorgt voor de meest intelligente instelling   om de vrijlooptijd zo efficiënt mogelijk in te stellen

De nieuwe generatie schroefblokken

De nieuwe generatie schroefblokken zorgt voor de beste prestaties. Verbeterd ontwerp en betrouwbaarheid gegarandeerd door de fabrikant, die jaarlijks 25.000 van dergelijke blokken per jaar produceert.

 

Airpress schroefcompressoren APS-D serie.jpg

  

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss