Sorteer op
 • Eurom RAD 500 oliegevulde radiator kachel
  Eurom RAD 500 oliegevulde radiator kachel

  Radiator kachel
  Vermogen 500W
  Bereik 20m³
  Aansluitspanning 230V
  standen 3
  Montage Staand
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Thermostaat ✔
  Omvalbeveiliging ✔
  Gewicht 2,8 kg
  Afmetingen 24 x 14 x 38 cm

  € 45,00
 • -6%

  Eurom RAD 1500 oliegevulde radiator kachel
  Eurom RAD 1500 oliegevulde radiator kachel

  Radiator kachel
  Vermogen 1500W
  Bereik 55m³
  Aansluitspanning 230V
  standen 3
  Montage Staand
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Thermostaat ✔
  Omvalbeveiliging ✔
  Gewicht 6 kg
  Afmetingen 24 x 33 x 55 cm

  € 69,00 € 65,00
 • -6%

  Eurom Rad 2000 oliegevulde radiator kachel
  Eurom Rad 2000 oliegevulde radiator kachel

  Radiator kachel
  Vermogen 2000WTurbo
  Bereik 75m³
  Aansluitspanning 230V
  standen 3
  Montage Staand
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Thermostaat ✔
  Omvalbeveiliging ✔
  Gewicht 7,2 kg
  Afmetingen 24 x 43 x 63 cm

  € 95,00 € 89,00
 • Eurom RK2009Turbo oliegevulde radiator kachel
  Eurom RK2009Turbo oliegevulde radiator kachel

  Radiator kachel
  Vermogen 2000 + 400W Turbo
  Bereik 90m³
  Aansluitspanning 230V
  standen 3
  Montage Staand
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Thermostaat ✔
  Omvalbeveiliging ✔
  Gewicht 12 kg
  Afmetingen 43 x 17 x 65 cm

 • Eurom RAD 2000Turbo oliegevulde radiator kachel
  Eurom RAD 2000Turbo oliegevulde radiator kachel

  Radiator kachel
  Vermogen 2000 + 400W Turbo
  Bereik 90m³
  Aansluitspanning 230V
  standen 4
  Montage Staand
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Thermostaat ✔
  Omvalbeveiliging ✔
  Gewicht 10 kg
  Afmetingen 24 x 43 x 63 cm

 • BLOG

  Ook thuis comfortabel werken
  Ook thuis comfortabel werken

  Wacht niet langer en maak nu van jouw huis een aangename werkplek!

Radiatoren en Elektrische wandkachels

Radiatoren en Elektrische wandkachels

Radiatoren en Elektrische wandkachels Wij bieden een ruim assortiment aan radiatoren aan. Dit zijn kachels die oliegevulde kachels. Ook   bieden wij een ruim assortiment aan olievrije kachels aan. Klik hier om daar naar toe te gaan. Een   radiator kachel is altijd iets groter qua formaat. Dit hebben ze nodig om je te kunnen voorzien van   een heerlijke warmte zonder dat je een cv ketel nodig hebt. Bij een oliegevulde kachel wordt de   vloeistof verwarmd die hierdoor warmte gaat afgeven. Het voordeel bij een radiatorkachel is dat hij   meet hoe warm het is en daarop gaat verwarmen hierdoor stook je niet onnodig. 

 

 

 

 

 

 

Naast deze radiatoren bieden wij ook een groot assortiment aan Radiatoren en Elektrische wandkachelswandkachels  aan. Zo hebben we de Alutherm serie van het merk Eurom in ons assortiment. Dit zijn hele mooie kachels met een mooi luxe design. Daarnaast zijn ze ook erg plat waardoor ze minder in de weg zitten dan de 'normale' kachel. Deze kachels zijn in meerdere uitvoeringen en vermogen beschikbaar. Zo heb je de Alutherm Verre serie die vervadigd is uit glas en metaal en de gewone Alutherm serie die bestaat uit kunstof met metaal. Beide series zijn voorzien van WiFi. Hierdoor kun je ze eenvoudig en snel bedienen met je telefoon door middel van de Eurom Smart App. 

 


Voordelen van een radiatorkachel:

 • Makkelijk verplaatsbaar en inzetbaar, 
 • Meerdere warmte standen, 
 • Duurzaam, gaat prima een aantal jaar mee, 
 • Beveiligd tegen oververhitting;
 • Beschikt over omvalbeveiliging. 

Nadelen van een radiatorkachel:

 • Verbruikt redelijk wat elektrische tijd;
 • Door plaatselijke gebruik kun je tocht krijgen in huis /bedrijfspand, doordat er ook ruimtes zijn die niet verwarmd wordt etc. 

Voordelen van een wandkachel:

 • Ruimte besparend, 
 • Zeer dun design, 
 • Bedienbaar met de Eurom Smart App, 
 • Zowel staand als hangend te monteren;
 • Meerdere kachels zijn eenvoudig te koppelen waardoor ze met gemak samen werken om de ruimte of woning heerlijk warm te krijgen, 

Nadelen van een wandkachel:

 • Duurder in aanschaf dan een radiator kachel;
 • Hebben een kortere levensduur dan een radiator kachel. 

Meer lezen over elektrische verwarmen?

Wil je nog meer lezen over het permanent elektrische verwarmen? Klik dan hier! In deze blog wordt veel verteld over het elektrisch verwarmen. Daarnaast worden daar ook een aantal van de mooie wandkachels producten toegelicht. Ook worden er handige tips gegeven over waar je op moet letten bij het aanschaffen van een kachel. Zoals bijvoorbeeld de groote van de ruimte die je wilt gaan verwarmen. 

Ook wordt er in deze blog verteld over de voor en nadelen van de nieuwste form van verwarmen namelijk infrarood verwarmingen. Ook met infraroodkachels bieden wij een ruim assortiment aan kachels aan. Waaronder ook plafond panelen. Zo kun je ruimtes ook verwarmen waar niet tot nauwelijks ruimte is voor een kachel. Klik hier om naar onze infraroodkachels toe te gaan. 


Bekijk ons assortiment

Graag helpen we je op weg om te komen tot de juiste keuze wat betreft radiatorkachels en elektrische wandkachels. Naast deze radiatorkachels verkopen wij ook een groot assortiment aan bijpassende accessoires, maar ook convector kachelsbadkamerkachels etc. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren en veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. Klik hier om naar onze homepagina toe te gaan, 


Over Powerfulproducts

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 • Vrijwel alles op voorraad,
 • Ruim 60 jaar ervaring,
 • Mogelijkheid tot reparaties,
 • Gratis Whatsapp service   +31 (0)598 235482,
 • De beste merken;
 • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft luchtkoelers. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

Van olie tot water-gevuld: radiatoren zijn er in diverse uitvoeringen.
Radiatoren zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo leveren wij oliegevulde radiatoren, maar kun je bij ons ook terecht voor de milieuvriendelijke watergevulde radiator. Het grote voordeel van een oliegevulde verwarming is dat deze zijn warmte langer vasthoudt. Een watergevulde radiator warmt echter sneller op en is ecologisch verantwoord.

Waarom radiatoren? 

Met een radiator hoef je het nergens in huis koud te hebben
Een radiator maakt het snel aangenaam en warm in huis, daar waar jij dit nodig vindt. Dit maakt een radiator een echte aanvulling voor je woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Een radiator geeft langdurig warmte af en is uitermate geschikt voor kleinere ruimtes, waar wat extra verwarming gewenst is. Of je nou op zoek bent naar een oliegevulde radiator of een watergevulde radiator bij ons vind je ze allemaal. Maar allen hebben ze hetzelfde doel: het fijn, warm en aangenaam maken daar waar jij dat nodig vindt.

Bij powerfulproducts.nl vind je altijd een geschikte radiator!
Wij hebben diverse radiator-types. Voor hele kleine ruimtes of juist voor grote vergaderzalen, voor praktisch gebruik of als accessoire in je woning: bij ons vind je de radiator die je zoekt. De meeste radiatoren zijn ook nog eens erg veilig, doordat ze zijn uitgerust met een oververhittings- en omvalbeveiliging.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss