Sorteer op
 • -19%

  Eurom Fireball 37T diesel heteluchtkanon
  Eurom Fireball 37T diesel heteluchtkanon

  Brandstof diesel/petroleum
  Verbruik ± 3l/h
  Aansluitspanning 230V
  Verwarmend vermogen 37kW
  Luchtverplaatsing 600m³/h
  Te verwarmen ruimte ± 1040m²
  Thermostaat ✔
  Vlamcontrole ✔
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Gewicht 22,5kg

  € 539,00 € 439,00
 • Uitverkocht!!

  Eurom Fireball 20T Heteluchtkanon
  Eurom Fireball 20T Heteluchtkanon

  Brandstof diesel/petroleum
  Verbruik ± 1,55 l/h
  Aansluitspanning 230V
  Verwarmend vermogen 20kW
  Luchtverplaatsing 430m³/h
  Te verwarmen ruimte ± 625m²
  Thermostaat ✔
  Vlamcontrole ✔
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Gewicht 15kg

  € 329,00 € 289,99
 • -15%

  Eurom SunBlast heteluchtkanon
  Eurom SunBlast heteluchtkanon

  Brandstof diesel/petroleum
  Verbruik ± 1,5l/h
  Aansluitspanning 230V
  Verwarmend vermogen 15kW
  Luchtverplaatsing 400m³/h
  Te verwarmen ruimte ± 500m²
  Thermostaat ✔
  Vlamcontrole ✔
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Gewicht 16kg

  € 585,00 € 499,00
 • -13%

  Hyundai 50kw heteluchtkanon
  Hyundai 50kw heteluchtkanon

  Brandstof diesel/petroleum
  Verbruik ± 5,8 l/h
  Aansluitspanning 230V
  Verwarmend vermogen 50kW
  Luchtverplaatsing 1000m³/h
  Thermostaat ✔
  Vlamcontrole ✔
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Gewicht 29kg

  € 679,00 € 589,00
 • Rookgasafvoer

  Eurom Fireball 20CAP heteluchtkanon
  Eurom Fireball 20CAP heteluchtkanon

  Brandstof diesel/petroleum
  Verbruik ± 1,68 l/h
  Aansluitspanning 230V
  Verwarmend vermogen 20kW
  Luchtverplaatsing 800m³/h
  Te verwarmen ruimte ± 625m²
  Thermostaat ✔
  Vlamcontrole ✔
  Oververhittingsbeveiliging ✔
  Gewicht 39kg

  € 799,00 € 689,00

Heteluchtkanon op diesel

Met een heteluchtkanon op diesel verwarm je snel en doeltreffend een grote ruimte. Dit is ideaal in de bouw of voor het verwarmen van bijvoorbeeld een partytent. Bij Powerproducts.nl vind je een ruim assortiment aan diesel heteluchtkanonnen van Europese makelij die uiteraard voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Ontdek ons aanbod, kies het warmtekanon op diesel dat het beste aansluit op jouw wensen en beoogde gebruik en plaats je bestelling. Heb je nog vragen over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.

Ruimte verwarmen met een heteluchtkanon op diesel

Ben je druk bezig in een werkplaats of een magazijn waar de temperatuur flink kan dalen tijdens de koude maanden? Dan is het fijn wanneer je comfortabel door kan werken in een aangename warmte. Een heteluchtkanon op petroleum blaast warme lucht in de ruimte, waardoor het snel wordt opgewarmd. En weet je wat het fijne aan een heteluchtkanon is? Het is een efficiënte manier om te stoken en is daarnaast nog eens zuiniger dan een elektrische kachel. Maar wat is een heteluchtkanon precies en waarom heet het zo?

Wat is een heteluchtkanon?

Een heteluchtkanon, soms ook wel een warmtekanon of hittekanon genoemd, is dus een machine waarmee een ruimte kan worden verwarmd. Een warmtekanon verschilt aanzienlijk van een ‘normale’ verwarming om twee redenen. Ten eerste omdat een heteluchtkanon op petroleum, in tegenstelling tot normale heaters, ruimtes razendsnel kan verwarmen. Ten tweede is een warmtekanon op diesel bij uitstek geschikt voor grote ruimtes, zoals partytenten of bouwplaatsen. Deze combinatie maakt dat dit type heaters met recht ‘kanonnen’ kan worden genoemd.

De voordelen van diesel (petroleum) als brandstof

Heteluchtkanonnen hebben natuurlijk brandstof nodig om te werken. Een van de opties is een heteluchtkanon op diesel (petroleum). Diesel warmtekanonnen kenmerken zich met name door hun hoge mate van efficiëntie en zijn daardoor zuiniger dan bijvoorbeeld elektrische heteluchtkanonnen. Daarnaast heeft een heteluchtkanon op diesel een zeer lange levensduur. Wil je een ruimte op een efficiënte en doeltreffende manier verwarmen? Kies dan voor een warmtekanon op diesel.

Bij uitstek geschikt voor uiteenlopende toepassingen

Heteluchtkanonnen zijn bedoeld voor het (tijdelijk) verwarmen van bijvoorbeeld: gebouwen in aanbouw, loodsen, grote bedrijfsruimtes, partytenten en andere plekken, ruimtes en locaties waar het zonder extra warmte minder goed toeven is. Voorbeelden van dergelijke toepassingen zijn:

 • Landbouw: voor het verwarmen van opslagloodsen en werkruimtes en/of het drogen van producten
 • Industriële toepassingen: warmhouden van loodsen en hallen en/of het ontdooien van leidingen en installaties
 • Bouwsector: verwarmen van bouwplaatsen ‘s nachts en tijdens de herfst of de winter en om bijvoorbeeld een gestucte muur sneller te laten drogen
 • Tuinbouw: kassen en polytunnels verwarmen
 • Particulieren: voor feestjes in tenten buiten of tijdens een verbouwing

 

Waar moet ik op letten bij het gebruik van een warmtekanon op diesel?

Het gebruik van een warmtekanon op diesel moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Wat zijn de zaken waar je op moet letten, zodat je er zeker van bent dat je je ruimte op een veilige manier verwarmt? Ten eerste is het van belang dat je heteluchtkanon op diesel op een stevige ondergrond staat. Ten tweede wil je ervoor zorgen dat er niks brandbaars in de buurt staat. Let ook op dat wanneer je je warmtekanon bijvult, het kanon niet ingeschakeld of nog warm is. Tot slot raden we het altijd aan om een heteluchtkanon in een goed geventileerde ruimte te gebruiken.

De heteluchtkanonnen in ons assortiment zijn goed beveiligd tegen oververhitting of brandgevaar. Ze zijn stuk voor stuk standaard voorzien van een thermostaat, zodat je altijd kunt zien op hoeveel graden de heteluchtkanon op petroleum staat.

Ontdek ons assortiment warmtekanonnen op diesel

In ons aanbod vind je uiteenlopende Eurom en Hyundai heteluchtkanonnen die op diesel/petroleum werken. Deze verschillen van elkaar op gebied van capaciteit (BTU/kW), bijzondere eigenschappen, brandstofverbruik, duurzaamheid en prijs. Welke voor jou geschikt is hangt af van uiteenlopende factoren, waaronder je budget, beoogde toepassing en persoonlijke wensen. Een mogelijke goede keuze is een van de warmtekanonnen uit de Fireball-serie van Eurom. De modellen in deze serie hebben een directe verbranding met een lage uitstoot en een eigen interne tank.

Heb je vragen over welk heteluchtkanon op diesel voor jou geschikt is? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Online petroleum heteluchtkanon kopen

Een heteluchtkanon op petroleum of diesel kopen ging nog nooit zo gemakkelijk. Kies het geschikte warmtekanon, plaats deze met één druk op de knop in je winkelwagen en ga naar afrekenen. Hier kun je met iDeal, PayPal of Bancontact betalen. Vervolgens leveren wij binnen 1 à 3 werkdagen in Nederland je bestelling. Woon je in België of Duitsland? Dan ontvang je binnen 2 à 4 werkdagen het bestelde product.

Waarom een heteluchtkanon op diesel van Powerful Products?

Powerfulproducts.nl is dé aangewezen leverancier van topkwaliteit, betrouwbare diesel heteluchtkanonnen:

 • Sterke, betrouwbare en krachtige warmtekanonnen
 • Persoonlijke service
 • Klantenservice die altijd voor je klaar staat
 • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen
 • Snelle levering binnen 3 werkdagen
 • Scherpe prijzen en goede kwaliteit
 • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten
 • Veilig online betalen via iDeal, Bancontact of PayPal

Plaats een bestelling of neem contact op

Heb je het geschikte heteluchtkanon op diesel gevonden? Plaats direct een bestelling en je ontvangt het hittekanon op diesel binnen enkele werkdagen. Heb je nog vragen of wil je advies van een expert? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer +31 (0)598 235482, via WhatsApp of e-mail, of aan de hand van ons contactformulier.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss