Sorteer op

benodigdheden.jpg

Benodigdheden & accessoires

Heb je een mooie split-airconditioners aangeschaft en wil je deze graag mooi kunnen ophangen of eventueel uitbreiden etc. Dan ben je bij www.powerfilproducts.nl ook aan het juiste adres. Er zijn verschillende benodigdheden/accessoires beschikbaar voor de Eurom split-airconditioners. Wij hebben het allemaal in onze assortiment. Voor hulp en/of vragen kun je altijd bij ons terecht door hier te klikken! 


Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft mobiele airconditioners en toebehoren. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482. 


Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Naast vochtregulatie producten kun je bij ons ook terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren, terrasverwarming en nog veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment toe te gaan. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss