per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 16 resultaten
  • 1
  • 2

Gas en Olie terrasverwarming (heteluchtkanonnen)

Maak jij in de warme zomermaanden altijd veel gebruik van je tuin of balkon en hou je ervan om tot in de kleine uurtjes buiten te zitten met je partner, vrienden of buren? Dan baal je vast en zeker als de herfst weer in aantocht is. Maar wij bieden je een oplossing om ook op koudere dagen en en avonden te genieten van het buitenleven. Onze gas terrasverwarming kan voor een aangename temperatuur zorgen waardoor je ook met dalende buitentemperaturen heerlijk warm in je tuin, tuinhuis, onder je overkapping of op je balkon kunt zitten. Maar ook als je in de winter aan het verbouwen of renoveren bent in je huis kan een verwarming, zoals een Eurom heteluchtkanon, snel en doeltreffend op een makkelijke manier een gewenste ruimte verwarmen. Hou je van kamperen als het ook wat kouder kan zijn? Een Eurom verwarming is ook ideaal om snel een tent te verwarmen. Dus geen koude nachten meer dankzij een Eurom heteluchtkanon. Wij hebben een divers assortiment aan olie heteluchtkanonnen, zowel met als zonder thermostaat. Er zijn ook kanonnen die op petroleum werken. Heteluchtkanonnen kennen tevens een lange levensduur en zijn solide. Op onze productpagina kun je ongetwijfeld een model vinden dat geschikt is voor je situatie.

Snel en doeltreffend een ruimte verwarmen?

Met een heteluchtkanon van Eurom verwarm je snel en makkelijk bijna elke gewenste ruimte. De ideale terrasverwarmer om snel een tent, bauwplaats etc. te verwarmen. De ventilator van onze gas en olie terrasverwarmings worden aangedreven door 230 volt, de verbranding door propaan of butaan gas. Daarom erg geschikt tijdens de bouw of verbouwing en het verwarmen van een partytent. Deze kachel is bedoeld voor het tijdelijk verwarmen van bijvoorbeeld gebouwen-in-aanbouw, renovaties etc. Hieronder zie je ons assortiment heteluchtkanonnen met en zonder thermostaat. Er zijn ook kanonnen die op petroleum werken. Heteluchtkanonnen kennen tevens een lange levensduur en zijn zeer solide.

Meer over een heteluchtkanon (gas & olie terrasheater)?

Er zijn verschillende modellen van terrasverwarmingen te verkrijgen die werken op verschillende manieren. Als je kiest voor hangende terrasverwarming, werkt deze eigenlijk bijna altijd op elektriciteit. Ga je juist voor een staande terrasverwarming dan bieden wij je een keuze aan tussen gas en elektrische terrasverwarmers als een heteluchtkanon. Het voordeel van gas & olie terrasheaters is dat deze types vaak meer warmte afgeven en snoerloos kunnen werken. Daardoor worden ze ook veelvuldig ingezet bij het verwarmen van grote terrassen, overkappingen of veranda’s. Zonder een lastig snoer zijn ze daarnaast ook gemakkelijk te verplaatsen. Aan de andere kant is een elektrische variant van de terrasverwarming juist weer goedkoper qua gebruik dan een gas & olie terrasheater.

Hoe werkt het Eurom heteluchtkanon?

Een Eurom heteluchtkanon kan binnen enkele minuten al voor een aangename warmte zorgen. Maar hoe werkt deze heater nou precies? De ventilator wordt aangedreven door 230 volt, de verbranding vindt plaats door het propaan of butaan gas. Daarom is dit model erg geschikt tijdens de bouw of verbouwing en het verwarmen van een partytent. Deze kachel is ook bedoeld voor het tijdelijk verwarmen van bijv. gebouwen-in-aanbouw, renovaties etc. Hierbij een aantal belangrijke Waarschuwingen en Veiligheidsinstructies die bij het gebruik van de Eurom Heteluchtkanon altijd in acht dienen genomen te worden:

  • Zorg te allen tijde voor voldoende ventilatie ,
  • Houdt brandbare materialen altijd op minimaal 2,5 meter afstand  van het apparaat (3 meter van de voorzijde);
  • Neem onmiddellijk maatregelen als u gas ruikt!

Ook een heteluchtkanon aanschaffen? 

Ben je op zoek naar een terrasverwarming zoals een Eurom heteluchtkanon en wil je daarbij de juiste terrasverwarming toebehoren uitzoeken? Dan bieden wij van Powerfulproducts.nl je veel diverse opties. Maar zoals je ongetwijfeld al hebt gezien bieden wij veel keuze in ons assortiment. Ga je voor een elektrische heater of toch liever voor gas? Twijfel je over de keuze voor de juiste terrasverwarming voor je situatie en kun je wel wat advies gebruiken? Dan kun je makkelijk en snel contact met ons opnemen zodat wij je kunnen maken met het vinden van het juiste model.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss