NieuwContactpagina.jpg

Contact gegevens                                                

Welkom op onze contactpagina. Hier kun je al onze gegevens vinden als: kvk nummer, telefoonnummer, adresgegevens etc. Als er vragen zijn schroom dan nooit om contact met ons op te nemen. Dit kan door naar onze vaste nummer te bellen, gebruik te maken van onze WhatsApp mogelijkheid of door gebruik te maken van onze chat functie. Wij proberen altijd zo snel mogelijk antwoord te geven op al je vragen. 

Onze contact gegevens: 

Wikkelbedrijf Keizer B.V.
​www.powerfulproducts.nl
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid)
9641 ML Veendam

WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg

  +31 (0)598 235482
  info@powerfulproducts.nl
 
+31 (0)598 235482 

KvK nummer 54149878
BTW nummer NL 851192427 B01

 

Chatten met powerfulproducts.nl:

Klik hieronder op het woord 'HIER' en je komt in onze chat functie terecht. Ook is het mogelijk om rechts onderin (op elke pagina van onze webwinkel) op het chat logo of envelopje te klikken. Hiermee kom je ook in onze chat functie. 


                         contact ons logo.jpg

Neem contact met ons op door hier te klikken! 

Openingstijden afhaalbalie

Bij het plaatsen van een bestelling is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie 'af halen'. Als je hiervoor kiest krijg je een mail van ons met daarin de mededeling dat het product klaar ligt. Zodra je deze mail hebt ontvangen is het mogelijk om de bestelling op te komen halen bij onze afhaal balie. Onze afhaalbalie is geopend van:

Maandag t/m Vrijdag, tussen 8.00 - 17.00 uur (Indien u door uw werkzaamheden niet tijdens kantooruren kunt komen, is er ook een mogelijkheid om op verzoek een afspraak te maken voor buiten de kantooruren. Neem hiervoor contact met ons op). 

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wij zijn in 2020 op de volgende officiële feestdagen gesloten:

  • Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari
  • Pasen: maandag 13 april
  • Koningsdag: maandag 27 april
  • Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei
  • Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei
  • Pinksteren: maandag 1 juni
  • Kerst: vrijdag 25 december

Goede Vrijdag (vrijdag 10 april) is een officiële feestdag, maar wij zijn dan gewoon bereikbaar.

Let wel op: Onze afhaalbalie bevind zich in Veendam. Dit ligt in de provincie Groningen. 

Betaalmogelijkheid

Je kunt bij het afhalen van je bestelling, ter plaatse eenvoudig betalen middels de PIN. Dit is makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Gelieve dan wel zoveel mogelijk gepast betalen, dit uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. 

Bereikbaarheid

Wikkelbedrijf Keizer B.V. is eenvoudig te bereiken via de N33, Assen-Delfzijl. U kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde, vanaf Delfzijl kant, linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, dan is het de tweede pand aan uw linkerhand. Vanaf de kant van Assen kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Bij de derde rotonde gaat u linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, tweede pand aan uw linkerhand. Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps. 

Contact powerfulproducts.nl

Contact via het contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen doormiddel van onderstaande contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

© 2012 - 2020 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss