Neem contact met ons op

Welkom op onze contactpagina. Hier kun je al onze gegevens vinden als: kvk nummer, telefoonnummer, adresgegevens etc. Als er vragen zijn schroom dan nooit om contact met ons op te nemen. Dit kan door naar onze vaste nummer te bellen, gebruik te maken van onze WhatsApp mogelijkheid. Wij proberen altijd zo snel mogelijk antwoord te geven op al je vragen. 

Onze contact gegevens: 

Wikkelbedrijf Keizer B.V.
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid)
9641 ML Veendam

     +31 (0)598 235482
     Stuur ons een e-mail
      +31 (0)598 235482 

KvK nummer 54149878
BTW nummer NL 851192427 B01


Openingstijden afhaalbalie

Bij het plaatsen van een bestelling is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie 'af halen'. Als je hiervoor kiest krijg je een mail van ons met daarin de mededeling dat het product klaar ligt. Zodra je deze mail hebt ontvangen is het mogelijk om de bestelling op te komen halen bij onze afhaal balie. Onze afhaalbalie is geopend van:

Maandag08.00 - 17.00 uur
Dinsdag08.00 - 17.00 uur
Woensdag08.00 - 17.00 uur
Donderdag08.00 - 17.00 uur
Vrijdag08.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten


(Indien u door uw werkzaamheden niet tijdens kantooruren kunt komen, is er ook een mogelijkheid om op verzoek een afspraak te maken voor buiten de kantooruren. Neem hiervoor contact met ons op).  Let wel op:  Onze afhaalbalie bevind zich in Veendam. Dit ligt in de provincie Groningen. 


Betaalmogelijkheid

Je kunt bij het afhalen van je bestelling, ter plaatse eenvoudig betalen middels de PIN. Dit is makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Gelieve dan wel zoveel mogelijk gepast betalen, dit uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. 


Bereikbaarheid

Wikkelbedrijf Keizer B.V. is eenvoudig te bereiken via de N33, Assen-Delfzijl. U kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde, vanaf Delfzijl kant, linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, dan is het de tweede pand aan uw linkerhand. Vanaf de kant van Assen kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Bij de derde rotonde gaat u linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, tweede pand aan uw linkerhand. Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps. 

Contact powerfulproducts.nl

Contact via het contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen doormiddel van onderstaande contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss