Sorteer op
 • Tijdelijk Uitverkocht!!

  Eurom Aircooler (luchtkoeler)
  Eurom Aircooler (luchtkoeler)

  EUROM AIRCOOLER VOOR HEERLIJKE VERKOELINGEen Eurom Aircooler zorgt voor verkoeling op de warmere dagen waarop dat nodig is. Deze luchtkoeler vind je in het assortiment van Powerful Products. Hij verdampt water met warmte die aan…

  € 105,00 € 99,00
 • Tijdelijk Uitverkocht!!

  Eurom Coolstar 65 (luchtkoeler)
  Eurom Coolstar 65 (luchtkoeler)

  EUROM COOLSTAR 65 (LUCHTKOELER) Deze Eurom Coolstar 65 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. De Eurom Coolstar 65 verdampt water, met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige lucht…

  € 66,00
 • Filter Air Cooler tbv 38.579.3
 • Tijdelijk Uitverkocht!!

  Eurom Coolstar 3.5 (luchtkoeler)
  Eurom Coolstar 3.5 (luchtkoeler)

  EUROM COOLSTAR 3.5 (LUCHTKOELER)Deze Eurom Coolstar 3.5 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. De Eurom Coolstar 3.5 verdampt water, met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige lucht…

  € 69,00
 • Tijdelijk Uitverkocht!!

  Eurom Coolstar 6.0 (luchtkoeler)
  Eurom Coolstar 6.0 (luchtkoeler)

  EUROM COOLSTAR 6.0 (LUCHTKOELER)Deze Eurom Coolstar 6.0 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. De Eurom Coolstar 6.0 verdampt water, met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige lucht…

  € 112,00
 • Tijdelijk uitverkocht!

  Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler)
  Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler)

  EUROM COOLSTAR 10.0 (LUCHTKOELER)Deze Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. De Eurom Coolstar 10.0 verdampt water, met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige…

  € 126,00
 • -8%

  HYUNDAI DELUXE 80W 4-IN-1 AIRCOOLER
  HYUNDAI DELUXE 80W 4-IN-1 AIRCOOLER

  3 in 1 Luchtkoeler
  80W
  3 Snelheden: slaap/normaal/natural

  € 129,99 € 119,00
Sorteer op

Luchtkoelers.jpg

Luchtkoelers

Ben je op zoek naar een luchtkoeler zodat het wat aangenamer wordt in je woning, slaapkamer, kantoor etc. zonder dat er een droge lucht ontstaat? Kies dan voor een van onze luchtkoelers. Wij bieden verschillende luchtkoelers aan in onze webwinkel van het merk Eurom. 

Let wel op: een luchtkoeler koelt de temperatuur maximaal enkelen graden. Wil je toch graag een ruimte koelen tot een ingestelde waarde, en is dat meer dan enkele graden lager, dan is een airco systeem effectiever in gebruik. 


Het verschil tussen een luchtkoeler en een airco

De keuze om te kiezen voor een luchtkoeler of een airco systeem hangt af van meerdere factoren, namelijk: 

 • De oppervlakte, van de ruimte die verkoelt moet worden,
 • De temperatuur die je wilt bereiken, 
 • Luchtkwaliteit in huis;
 • Budget. 

Tot tegen stelling van een airco systeem voelt de koude lucht, bij een luchtkoeler aan, als een natuurlijk windje. Dit komt doordat de luchtkoeler water verdampt, met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige lucht terug in de ruimte. (te vergelijken met wind dat over water waait). Daarnaast heeft een luchtkoeler een groot voordeel, in tegenstelling tot airco's, een afneembare watertank. Hierdoor heb je geen slang naar buiten nodig om de lucht af te kunnen voeren. Hierdoor zijn luchtkoelers ideaal voor gebruik in slaapkamers, bejaardentehuis, appartementen etc. Daarnaast ontstaat er geen droge lucht bij een luchtkoeler, wat wel het geval is bij een airco systeem. 

Luchtkoelers brengen de temperatuur enkele graden naar beneden, afhankelijk van de lichtvochtigheid buiten. Is de luchtvochtigheid hoog buiten, dan zal de temperatuur niet veel naar beneden zakken met een luchtkoeler. Is de luchtvochtigheid laag, dan kan hij wel meer graden naar beneden zakken. Wat je altijd hebt met een luchtkoeler dat het kouder aanvoelt dan het daadwerkelijk wordt met dit systeem. Dit doordat het gekoeld wordt met water. Je moet altijd wel de ruimte ventileren daar waar een luchtkoeler staat. Bijvoorbeeld door een raam op een keer te zetten. 

Bij een airco systeem wordt de lucht gekoeld door een koelmiddel, compressor of waterpomp. De warme lucht wordt in het apparaat gezogen en wordt vervolgens gekoeld terug geblazen. Dit is een droge lucht. Bij een airco systeem moeten altijd alle ramen en deuren gesloten zijn voor een goede werking. Het is namelijk een gesloten systeem. Hierdoor komt er geen verse lucht naar binnen. Een groot voordeel van een airco is dat hij altijd kan koelen naar de ingestelde temperatuur en niet afhankelijk is van de luchtvochtigheid buiten etc. Groot nadeel is dat ze duurder in aanschaf zijn en zorgen voor een droge lucht. 


Voordelen van een luchtkoeler

 • Budget vriendelijk,
 • Makkelijk inzetbaar in alle ruimtes waar geventileerd kan worden. 
 • Laag in geluidsniveau bij gebruik, 
 • Er wordt altijd verse lucht aangevoerd in de ruimte, 
 • Makkelijk verplaatsbaar en super licht, 
 • Laag stroomverbruik;
 • Zorgt niet voor een droge lucht!

Mooie Luchtkoelers in ons assortiment

 • Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler): Deze Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. Hij ideaal voor gebruik in slaapkamers, bejaardentehuis, appartementen etc. Deze Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler)beschikt over een handige timer functie. Zo kun je eenvoudig de luchtkoeler instellen dat hij, voordat je thuis komt, als bezig gaat met de lucht te koelen. Ook beschikt hij over een handige slaapfunctie en een afstandsbediening!  Daarnaast beschikt deze Eurom Coolstar 10.0 (luchtkoeler) over een vermogenselectie van 3 standen. Tot slot beschikt hij over een watercapaciteit van 10 liter en een vermogen van 80W. 
 • Eurom Coolstar 65 (luchtkoeler): Deze Eurom Coolstar 65 (luchtkoeler) is uiterst geschikt voor de warme dagen. Hij ideaal voor gebruik in slaapkamers, caravan, appartementen etc. Deze Eurom luchtkoeler beschikt over de volgende functies: koelen, ventileren en Luchtbevochtigen.  heeft een paar bijzonderheden. Hij heeft een waterreservoir van 3,5 liter. De Coolstar heeft 3 instelbare vermogen standen.


Over Powerfulproducts

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 • Vrijwel alles op voorraad,
 • Ruim 60 jaar ervaring,
 • Mogelijkheid tot reparaties,
 • Gratis Whatsapp service   +31 (0)598 235482,
 • De beste merken;
 • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft luchtkoelers. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482


Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Naast luchtkoelers/aircosystemen kun je bij ons ook terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren, terrasverwarming en veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. We vinden het belangrijk om jou altijd zo goed mogelijk te helpen. Voor vragen en/of meer informatie kun je uiteraard altijd bij ons terecht. Wil je snel een reactie op je vraag? Maak dan gebruik van onze Whatsapp service en stuur een bericht naar    +31 (0)598 235482 en je hebt zeer snel een reactie!

© 2012 - 2023 Powerfulproducts | sitemap | rss