Airpress compressoren

 compressoren.jpg

Airpress compressoren

Wil je een airpress compressor kopen? Wij hebben diverse soorten en maten compressors beschikbaar. Afhankelijk van jouw toepassing kun je de meest geschikte airpress compressor bij ons vinden.

Ontdek hier ons gehele compressor assortiment inclusief accessoires en vraag gerust om gratis advies wanneer je er niet helemaal uitkomt. We bezorgen jou graag de airpress compressor met meest geschikte hoeveelheid bar/ liter en een prijs binnen jouw budget, afgestemd op jouw gebruik en wensen. Een professionele of thuisgebruik airpress compressor én bijbehorend gereedschap bestel je bij Powerfulproducts.nl!

2 typen airpress compressor

Er zijn twee typen airpress compressor te onderscheiden: de schroefcompressor en de zuigercompressor. Maar hoe weet je of je nou beter voor een airpress schroefcompressor of juist voor een zuigercompressor kunt gaan? We helpen je graag de verschillen kennen, zodat jij de juiste keuze kunt maken. En dat voor een betaalbare prijs.

Om te weten welke van de twee airpress compressoren het beste bij jou past, stel je jezelf de vraag: Hoeveel ga ik de airpress compressor gebruiken? Op basis van je antwoord kun je dan het beste kiezen voor:

 • Een airpress schroefcompressor bij veelvuldig gebruik | Lage mobiliteit & constante compressie
 • Een airpress zuigercompressor bij incidenteel gebruik | Hoge mobiliteit & pulserende compressie

Compressor voor professioneel- of thuisgebruik?

Nu dit duidelijk is, kun je kiezen voor een professionele- of semi-professionele airpress compressor, of kiezen voor een specifiek compressor type, zoals een airpress compressor met verbrandingsmotor of geluidsdemping. Gebruik je de airpress compressor vooral voor klussen thuis? Dan bestel je een airpress compressor die eenvoudig en compact is, en geschikt is voor werken met een wisselende druk. De zuigercompressor is dan veelal aan te raden.

Daarnaast zijn er ook speciale branchegerichte airpress compressors, bijvoorbeeld onze dental airpress compressor(s) voor tandartspraktijken of de olievrije en geluidgedempte variant, ideaal voor sportscholen en chemische labaratoria. Bestel je meerdere compressoren voor zakelijk gebruik, dan kunnen we gratis een offerte opstellen met een schappelijke prijs (met en zonder btw).

Airpress zuigercompressoren

Onze zuigercompressoren hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zuigercompressoren zijn uiterst geschikt om te worden ingezet wanneer ze slechts enkelen keren per dag gebruikt worden voor een korte duur. Perfect voor werkzaamheden als: het verwisselen van banden, blaaspistool gebruiken, gebruik maken van een verfspuit, etc. Werkzaamheden die dus niet constant gebruik hoeven te maken van een constante luchtafgifte. Onze zuigercompressoren bestaan uit 5 verschillende lijnen, namelijk:

 • Blauwe lijn (max. 8 bar)  “doe-het-zelver”
 • Blauwe lijn (max. 10 bar) professioneel
 • HK Groene serie professionele lijn (max. 14 bar)
 • K-serie (max. 14 bar) professioneel
 • Zuigercompressoren Dental

Het is hierbij belangrijk om te weten hoeveel bar je nodig hebt aan luchtafgifte. Zoek je een airpress compressor voor constant gebruik, dan is het aanschaffen van een airpress schroefcompressor de juiste keuze. Bekijk dus goed hoe je jouw airpress compressor gaat toepassen. Gratis advies? Neem eenvoudig contact met ons op.

Airpress schroefcompressoren

Een airpress schroefcompressor kun je goed gebruiken als je constant gebruikt dient te maken van de compressor. Werkzaamheden in industriële markt is hier een voorbeeld van. Denk aan koeltechniek, een melkrobot of het constant aandrijven van het luchtsysteem in stallen.

Wil je meer weten over een schroef airpress compressor? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies. Wij kunnen je alles vertellen over de benodigde hoeveelheid bar/ druk voor jouw gebruik en het liter verbruik per type airpress compressor.

Welke compressoren kan ik kopen bij powerfulproducts.nl?

Bij ons in de webshop vind je meerdere soorten airpress compressoren, namelijk:

Wij bieden dit aan van het merk Airpress en Hyundai. Beide compressor merken staan garant voor goede kwalitatieve producten. Al onze compressoren worden dan ook geleverd met een garantie periode (belangrijk natuurlijk wel dat je de airpress compressor op de juiste manier gebruikt zoals in de handleiding beschreven staat).

Naast de verschillende airpress compressoren die wij aanbieden, bieden wij hier ook verschillende soorten accessoires bij. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan luchtgereedschap. Deze kun je eenvoudig en snel aan je airpress compressor aansluiten en direct gebruiken.

Luchtgereedschap voor airpress compressor

Wij bieden een ruim assortiment aan luchtgereedschap, passend bij diverse soorten airpress compressors. De volgende soorten gereedschap en accessoires kun je bij ons bestellen (ook prijs zonder btw mogelijk):

Hiernaast bieden wij nog een aantal groepen luchtgereedschappen aan. Die vindt je onder Luchtgereedschap. Heb je een vraag over de prijs (zonder btw) of ben je op zoek naar specifiek gereedschap? Neem dan eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel gerust.

Over Powerfulproducts

Je kunt bij ons terecht om een airpress compressor te kopen, maar tevens voor het laten installeren van je aankoop. Bestel je bij ons, dan bieden wij tevens gratis de service om de airpress compressor te installeren. En heb je daarbij gereedschap en accessoires besteld? Dan geven we nog even eenvoudig uitleg voor een zo duurzaam mogelijk gebruik, indien gewenst.

We vinden het belangrijk om je de mogelijkheid te bieden dat we je van A tot Z kunnen helpen. Zo luisteren we goed naar wat jouw wensen zijn betreft een airpress compessor, zodat we echt aan je wensen kunnen voldoen. Ons ruime assortiment inclusief bijpassende accessoires maakt dat we je alles kunnen leveren!

Waarom kies je voor ons?

Hieronder hebben we onze voordelen voor jou op een rij gezet:

 • Vrijwel altijd alle producten op voorraad;
 • Gratis Whatsapp service;
 • De beste en meest bekende airpress compressor merken;
 • Ruim 60 jaar ervaring;
 • Mogelijkheid tot reparaties van iedere airpress compressor;
 • Ruim assortiment.

Plaats gelijk uw bestelling!

Een airpress compressor bestellen bij Powerfulproducts? Plaats vandaag nog je bestelling en krijg deze binnen 3 werkdagen op locatie geleverd! Zijn er nog vragen over een van onze producten of wil je graag advies welke airpress compressor je het beste kunt aanschaffen? Neem gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord! 
 

Contactgegevens

Mochten er nog vragen zijn bij het aanschaffen van een mooie airpress compressor of toebehoren, schroom dan niet door contact met onze klantenservice op te nemen. Ook wanneer je eerder een airpress compressor bij ons besteld hebt, kun je ook achteraf gratis ons advies nog vragen en meer te weten komen over jouw nieuwe airpress compressor.

www.powerfulproducts.nl
Wikkelbedrijf Keizer B.V.
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid)
9641 ML Veendam 

 

                         contact ons logo.jpg

Neem contact met ons op door hier te klikken! 

© 2012 - 2020 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss