Airpress compressoren

 compressoren.jpg

Airpress compressoren

Wil je een airpress compressor kopen? Wij hebben diverse soorten en maten compressors beschikbaar. Afhankelijk van jouw toepassing kun je de meest geschikte airpress compressor bij ons vinden.

Ontdek hier ons gehele compressor assortiment inclusief accessoires en vraag gerust om gratis advies wanneer je er niet helemaal uitkomt. We bezorgen jou graag de airpress compressor met meest geschikte hoeveelheid bar/ liter en een prijs binnen jouw budget, afgestemd op jouw gebruik en wensen. Een professionele of thuisgebruik airpress compressor én bijbehorend gereedschap bestel je bij Powerfulproducts.nl!

2 typen airpress compressor

Er zijn twee typen airpress compressor te onderscheiden: de schroefcompressor en de zuigercompressor. Maar hoe weet je of je nou beter voor een airpress schroefcompressor of juist voor een zuigercompressor kunt gaan? We helpen je graag de verschillen kennen, zodat jij de juiste keuze kunt maken. En dat voor een betaalbare prijs.

Om te weten welke van de twee airpress compressoren het beste bij jou past, stel je jezelf de vraag: Hoeveel ga ik de airpress compressor gebruiken? Op basis van je antwoord kun je dan het beste kiezen voor:

 • Een airpress schroefcompressor bij veelvuldig gebruik | Lage mobiliteit & constante compressie
 • Een airpress zuigercompressor bij incidenteel gebruik | Hoge mobiliteit & pulserende compressie

Compressor voor professioneel- of thuisgebruik?

Nu dit duidelijk is, kun je kiezen voor een professionele- of semi-professionele airpress compressor, of kiezen voor een specifiek compressor type, zoals een airpress compressor met verbrandingsmotor of geluidsdemping. Gebruik je de airpress compressor vooral voor klussen thuis? Dan bestel je een airpress compressor die eenvoudig en compact is, en geschikt is voor werken met een wisselende druk. De zuigercompressor is dan veelal aan te raden.

Daarnaast zijn er ook speciale branchegerichte airpress compressors, bijvoorbeeld onze dental airpress compressor(s) voor tandartspraktijken of de olievrije en geluidgedempte variant, ideaal voor sportscholen en chemische labaratoria. Bestel je meerdere compressoren voor zakelijk gebruik, dan kunnen we gratis een offerte opstellen met een schappelijke prijs (met en zonder btw).

Airpress zuigercompressoren

Onze zuigercompressoren hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zuigercompressoren zijn uiterst geschikt om te worden ingezet wanneer ze slechts enkelen keren per dag gebruikt worden voor een korte duur. Perfect voor werkzaamheden als: het verwisselen van banden, blaaspistool gebruiken, gebruik maken van een verfspuit, etc. Werkzaamheden die dus niet constant gebruik hoeven te maken van een constante luchtafgifte. Onze zuigercompressoren bestaan uit 5 verschillende lijnen, namelijk:

 • Blauwe lijn (max. 8 bar)  “doe-het-zelver”
 • Blauwe lijn (max. 10 bar) professioneel
 • HK Groene serie professionele lijn (max. 14 bar)
 • K-serie (max. 14 bar) professioneel
 • Zuigercompressoren Dental

Het is hierbij belangrijk om te weten hoeveel bar je nodig hebt aan luchtafgifte. Zoek je een airpress compressor voor constant gebruik, dan is het aanschaffen van een airpress schroefcompressor de juiste keuze. Bekijk dus goed hoe je jouw airpress compressor gaat toepassen. Gratis advies? Neem eenvoudig contact met ons op.

Airpress schroefcompressoren

Een airpress schroefcompressor kun je goed gebruiken als je constant gebruikt dient te maken van de compressor. Werkzaamheden in industriële markt is hier een voorbeeld van. Denk aan koeltechniek, een melkrobot of het constant aandrijven van het luchtsysteem in stallen.

Wil je meer weten over een schroef airpress compressor? Neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies. Wij kunnen je alles vertellen over de benodigde hoeveelheid bar/ druk voor jouw gebruik en het liter verbruik per type airpress compressor.

Welke compressoren kan ik kopen bij powerfulproducts.nl?

Bij ons in de webshop vind je meerdere soorten airpress compressoren, namelijk:

Wij bieden dit aan van het merk Airpress en Hyundai. Beide compressor merken staan garant voor goede kwalitatieve producten. Al onze compressoren worden dan ook geleverd met een garantie periode (belangrijk natuurlijk wel dat je de airpress compressor op de juiste manier gebruikt zoals in de handleiding beschreven staat).

Naast de verschillende airpress compressoren die wij aanbieden, bieden wij hier ook verschillende soorten accessoires bij. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan luchtgereedschap. Deze kun je eenvoudig en snel aan je airpress compressor aansluiten en direct gebruiken.

Airpress compressor kopen: waar kun je uit kiezen?

Een Airpress compressor kopen? Dan zit je helemaal goed bij Powerful Products. In onze webshop kun je namelijk terecht voor een breed assortiment aan Airpress compressoren. Mogelijk vind je het lastig een keuze te maken, of heb je meer informatie nodig over onze verschillende producten. Daarom beschrijven we de geboden opties hieronder stuk voor stuk. Aan de hand van deze informatie hopen we dat je makkelijker een keuze kunt maken. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, die ook via WhatsApp bereikbaar is.

Airpress compressor (semi-professioneel), blauwe serie kopen

De blauwe serie Airpress compressoren zijn apparaten van de hoogste kwaliteit. Deze compressoren zijn geschikt voor semiprofessioneel gebruik en hebben een top prijs/kwaliteitverhouding. Met een maximale druk van 8 bar zijn dit echte krachtpatsers. Compressoren uit de blauwe serie zijn de ideale apparaten voor doe-het-zelvers!

Airpress 400V compressor met 10 bar maximale druk

Voor een compressor die voor echt professioneel gebruik geschikt is, hoef je niet verder te zoeken dan de Airpress compressor 400V 10 bar Max (GK-gegalvaniseerde lijn). Deze topper is uitgerust met elektrische motor met riemaandrijving en is bijzonder solide en betrouwbaar. De compressor is bij uitstek geschikt voor garages en kleine industriële bedrijven.

Airpress zuiger compressor kopen

De zuigercompressor was de eerste compressor die ontworpen werd. Het apparaat werkt door lucht op te zuigen en vervolgens samen te persen. Daarna kan die lucht weer met een bepaalde druk worden uitgeblazen, wat voor allerlei doeleinden handig is. Je kunt de compressor bijvoorbeeld gebruiken voor het aandrijven van machines, het schoonblazen van onderdelen, of het oppompen van banden. Airpress zuiger compressoren zijn compressoren van de best mogelijke kwaliteit. Airpress is namelijk een gerenommeerde Nederlandse producent, die compressoren door heel Europa levert.

Airpress schroef compressor

Ook voor een breed scala aan Airpress schroef compressoren kun je terecht bij Powerful Products. Deze industriële compressoren zijn bijzonder stil en staan garant voor een zeer hoge luchtopbrengst. Ook bevatten Airpress schroef compressoren een volautomatische regeling, een geavanceerd controlesysteem voor het gebruik van de compressor.

Airpress compressor met verbrandingsmotor kopen

Compressoren met een motor zijn een onafhankelijke, professionele en mobiele bron van perslucht. Dankzij de wieltjes en het handvat kun je de compressor makkelijk verplaatsen. De compressor is zeer betrouwbaar en mobiel.

Olievrije en geluidsgedempte Airpress compressor

Voor klussen thuis zijn olievrije en geluidsgedempte compressoren zeer geschikt. Deze compressoren hebben ook minder onderhoud nodig. De compressor heeft een aanzienlijk lager geluidsniveau.

Dental Airpress compressor

Een dental compressor is een compressor die speciaal voor tandartspraktijken ontwikkeld is. De compressor bevat een olievrije pomp, afgesloten en zelfsmerende lagers, en een nakoeler die de temperatuur van uitgaande lucht verlaagt. De perslucht gaat door een adsorptiedroger, wat de vorming van condens voorkomt. Een dental compressor vormt het hart van iedere tandartspraktijk.

Airpress zuiger compressor (geluidgedempt)

Wie vindt dat compressoren te veel geluid maken, kan kiezen voor de geluidgedempte zuiger compressor serie van Airpress. Deze serie bevat een speciale techniek die de compressoren zeer geluidsarm maken. De compressoren bieden het gemak van een zuigercompressor, met het geluidsniveau van een schroefcompressor.

Compressor pompen

Het is ook mogelijk een losse pomp voor je compressor te bestellen, mocht deze vervangen dienen te worden. Wij bieden een ruim aanbod aan losse pompen aan, die per stuk bijbesteld kunnen worden.

Luchtgereedschap voor airpress compressor

Wij bieden een ruim assortiment aan luchtgereedschap, passend bij diverse soorten airpress compressors. De volgende soorten gereedschap en accessoires kun je bij ons bestellen (ook prijs zonder btw mogelijk):

Hiernaast bieden wij nog een aantal groepen luchtgereedschappen aan. Die vindt je onder Luchtgereedschap. Heb je een vraag over de prijs (zonder btw) of ben je op zoek naar specifiek gereedschap? Neem dan eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier of bel gerust.

Over Powerfulproducts

Je kunt bij ons terecht om een airpress compressor te kopen, maar tevens voor het laten installeren van je aankoop. Bestel je bij ons, dan bieden wij tevens gratis de service om de airpress compressor te installeren. En heb je daarbij gereedschap en accessoires besteld? Dan geven we nog even eenvoudig uitleg voor een zo duurzaam mogelijk gebruik, indien gewenst.

We vinden het belangrijk om je de mogelijkheid te bieden dat we je van A tot Z kunnen helpen. Zo luisteren we goed naar wat jouw wensen zijn betreft een airpress compessor, zodat we echt aan je wensen kunnen voldoen. Ons ruime assortiment inclusief bijpassende accessoires maakt dat we je alles kunnen leveren!

Waarom kies je voor ons?

Hieronder hebben we onze voordelen voor jou op een rij gezet:

 • Vrijwel altijd alle producten op voorraad;
 • Gratis Whatsapp service;
 • De beste en meest bekende airpress compressor merken;
 • Ruim 60 jaar ervaring;
 • Mogelijkheid tot reparaties van iedere airpress compressor;
 • Ruim assortiment.

Plaats gelijk uw bestelling!

Een airpress compressor bestellen bij Powerfulproducts? Plaats vandaag nog je bestelling en krijg deze binnen 3 werkdagen op locatie geleverd! Zijn er nog vragen over een van onze producten of wil je graag advies welke airpress compressor je het beste kunt aanschaffen? Neem gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord! 

Contactgegevens

Mochten er nog vragen zijn bij het aanschaffen van een mooie airpress compressor of toebehoren, schroom dan niet door contact met onze klantenservice op te nemen. Ook wanneer je eerder een airpress compressor bij ons besteld hebt, kun je ook achteraf gratis ons advies nog vragen en meer te weten komen over jouw nieuwe airpress compressor.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss