Sorteer op

Badkamerkachels

Badkamerkachels

Wij hebben een ruim assortiment aan badkamerkachels te koop in onze webshop. Badkamerkachels zijn kachels speciaal ontworpen voor in een vochtige badkamer en hebben minder last van de neerslaande damp die bij het badderen of douchen vrij komt.

Een elektrische badkamerkachel heeft als grootse voordeel dat ze snel een intense warmte afgeven. Hierdoor voorkom je schimmelvorming in je badkamer. Een badkamerkachel is geschikt voor gebruik in de badkamer wanneer deze kachel druip (IP21) of spatwaterduicht (IP24) is. Ook hebben wij mooie infrarood badkamerkachels in het assortiment waar je ook direct je handdoek op kunt laten drogen. Zo heb je nooit geen natte handdoeken meer in de wasmand zitten. Leverbaar in 400, 600 en 800Watt en zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar.

Wat is badkamerverwarming?

Soorten badkamer verwarming

Zoals gezegd hebben we een uitgebreid aanbod aan badkamer verwarmers. De ene werkt bijvoorbeeld op convectie, de ander op infrarood. Ze hebben bovendien allemaal weektimers en bediening via de Smart App. 

Lees hieronder over de verschillende soorten badkamer verwarming.

Convector verwarming

De Sani Alutherm zijn onze populaire Alutherm convectoren, maar dan speciaal voor in de badkamer. Zo zijn deze bijvoorbeeld verticaal op te hangen zodat ze minder ruimte innemen. En, net als de andere badkamer verwarmingen voldoen ze aan alle veiligheidseisen!

Handdoek verwarmer

De handige Sani-Towel modellen zijn perfect als handdoekverwarmer, bijvoorbeeld in combinatie met de Sani Mirror. De handdoekverwarmers hebben bovendien een laag vermogen waardoor je met weinig extra verbruik toch veel extra comfort aan de badkamer toe kunt voegen.

Infrarood badkamerkachel

Voor welke badkamerverwarming ga jij?

De badkamer. Het is een kleine ruimte, maar toch geven we er allemaal veel aandacht aan om het zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat dan niet kan missen is een fijne infraroodverwarming of een handdoekverwarmer. Of misschien is een verwarmde spiegel wel dátgene dat de badkamer helemaal afmaakt.

Hieronder lichten we ons uitgebreide assortiment infrarood badkamerverwarming helemaal uit.  

Infrarood panelen

Infrarood panelen voor in de badkamer werken hetzelfde als andere infrarood panelen. Ze geven heerlijk directe warmte af waardoor het paneel niet eerst hoeft op te warmen. Dat scheelt veel energie. 


De warmte van de zon in de badkamer met een badkamerkachel infrarood

Eurom badkamerkachels sani wifi

De Sani serie bestaat uit 6 infraroodverwarmingen speciaal voor de badkamer, in verschillende vermogens en kleuren.

Omdat de Sani modellen werken op infraroodstraling is de warmte direct voelbaar op de huid, net als de warmte van de zon. Deze verwarmingen hoeven dus niet de hele dag aan te staan om de badkamer warm te houden. Daarom zit er ook een handige weektimer op.

Hoe werkt de Sani infrarood badkamer verwarming?

Belangrijkste voordelen

Een fijne verwarming is in de badkamer onmisbaar. Daarom hebben wij onder andere heerlijke infraroodpanelen, speciaal voor in de badkamer. 

De Sani verwarmingspanelen zijn perfect voor in de badkamer. Waarom? Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste voordelen:

 • Infrarood: directe warmte
 • IP24: veilig in badkamer
 • 5 jaar garantie
 • Smart App bediening
 • Verdwijnend touch display
 • Handige handdoekbeugels

Het belangrijkste is natuurlijk dat de Sani verwarmingen infraroodpanelen zijn. Infrarood zorgt voor heerlijke straling die direct voelbaar is op de huid. 

Hierdoor hoeft de verwarming niet de hele dag aan te staan om de badkamer op te warmen, je zet hem aan en je voelt je meteen behaaglijk.

De handige timer in de Smart App helpt hier ook bij: het paneel kan automatisch aan en uit gaan op momenten die jij kiest. Zo bespaar je ook nog eens stroom!

Voor ieder wat wils

Omdat iedereen andere voorkeuren heeft, hebben we meerdere modellen beschikbaar.  

Een paneel van 400 Watt voor de kleine badkamer, een van 600 Watt voor de gemiddelde badkamer en natuurlijk ook een voor de grote badkamer, van maar liefst 800 Watt. 

En alledrie deze modellen zijn in wit én zwart beschikbaar. Zo is er voor ieder wat wils!

Onmisbare verwarmingspanelen voor in de badkamer


Hang die handdoek maar klaar

Eurom sani infraroodbadkamerkachels

De Sani-Towel verwarmingen zijn handige handdoekverwarmers voor in de badkamer. Hang je handdoek klaar voor het douchen, en wanneer je er uit komt is de handdoek op een heerlijke temperatuur.

De Sani-Towel zijn beschikbaar in 500 of 750 Watt vermogen, en in wit of zwart. Zo kies je makkelijk de verwarming die in jouw badkamer past!

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand..

Spiegel + verwarming

Uniek binnen onze infrarood badkamer verwarming zijn de Sani Mirror modellen. Dit zijn spiegels waar een volwaardig infraroodpaneel achter verwerkt zit. Hierdoor wordt de badkamer lekker warm en beslaat de spiegel zelf niet meer. 

Het touch display verdwijnt bovendien na gebruik zodat het enige dat zichtbaar is de gladde spiegel is. 

Badkamerkachels infrarood spiegels

.. wie is de warmste van het land?

En voor degenen die graag een onbeslagen spiegel hebben in de badkamer hebben we een handige oplossing: de Sani Mirror. In deze spiegel zit een infraroodpaneel verwerkt, waardoor de spiegel niet beslaat én de badkamer meteen wordt verwarmd. Beschikbaar in 400 en 600 Watt. 

Met 400 óf 600 Watt zijn deze Sani Mirrors heerlijk warme spiegels. Zo beslaat de spiegel niet, en wordt de badkamer lekker warm. Twee vliegen in één klap, noemen we dat.


Bekijk ons assortiment

Graag helpen we je op weg om te komen tot de juiste keuze wat betreft een mooie badkamerkachel. Naast deze badkamerkachels verkopen wij ook een groot assortiment aan bijpassende accessoires, maar ook convector kachels,, elektrische kachels etc. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor generatorenaggregaten, Airpress compressorenairconditionersventilatoren en veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. 


Over Powerfulproducts

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 • Vrijwel alles op voorraad,
 • Ruim 60 jaar ervaring,
 • Mogelijkheid tot reparaties,
 • Gratis Whatsapp service 
 • De beste merken;
 • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft badkamerverwarming. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Of stuur ons een Whatsapp bericht.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss