Sorteer op

Airpress compressor onderdelen

Ben je op zoek naar Airpress compressor onderdelen? Bij Powerful Products kun je verschillende airpress compressor onderdelen vinden. Als je over een Airpress compressor beschikt en daar een onderdeel kapot van is, wil je deze natuurlijk gewoon vervangen. Dat scheelt je de kosten van een geheel nieuwe compressor. Gelukkig worden er allerlei onderdelen van Airpress compressoren los aangeboden. Deze onderdelen kunnen ter vervanging dienen van defecte onderdelen aan de huidige compressor. Op deze pagina kun je alle beschikbare onderdelen vinden.

Bekijk ons aanbod, en klik op de gewenste categorie om naar de betreffende pagina te gaan met de producten. Heb je vragen over ons aanbod, of kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Neem in dat geval gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bellen via 0598 235482, of bereiken via WhatsApp, per e-mail of het contactformulier op de website.

Airpress compressor componenten

Airpress compressor onderdelen worden nog geproduceerd tot tien jaar na het productiejaar. Hierdoor blijf jij verzekerd van een schroefcompressor of luchtcompressor die in topconditie blijft. Powerful Products is een webshop met een ruim aanbod aan Airpress compressor onderdelen en toebehoren.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we hier een overzicht gemaakt van verschillende airpress compressor componenten die wij verkopen:

Mechanische onderdelen

Airpress biedt diverse mechanische onderdelen aan voor de compressoren. Deze onderdelen zijn reduceerventielen, drukregelaarsmanometers, veiligheidsventielen en trillingsdempers. Een manometer kan defect raken. Hetzelfde geldt voor een reduceerventiel. Dit is een ventiel dat de luchtdruk kan handhaven. Het zorgt ervoor dat perslucht, aangevoerd uit een bron met een hogere druk, verplaatst kan worden naar een gebruiker op een enigszins constante lagere druk. Je kunt bij ons terecht voor reduceerventielen die maximaal 10 bar of 14 bar aankunnen. Daarnaast bieden we veiligheidsventielen aan, die de veiligheid voor u en de machine waarborgen.

Compressor onderdelen

Voor het onderhoud van de compressor zijn er losse onderdelen te verkrijgen, zodat jij jouw compressor weer in topconditie kunt brengen. Luchtfilters zijn bijvoorbeeld jaarlijkse onderdelen (afhankelijk van het gebruik), maar ook onderdelen die kapot kunnen gaan, zoals drukschakelaar/pressostaat of aftapkranen, terugslagkleppen, en complete compressor pompen zijn te verkrijgen. Zo hoef je niet gelijk afscheid te nemen van de compressor.

Let op! De onderdelen passen niet op alle compressoren, dit is afhankelijk van de compressor dit jij hebt. Voordat jij het verkeerde onderdeel koopt, raadpleeg eerst de handleiding of neem contact met ons op.

Elektrische onderdelen

Elektrische onderdelen zijn soms aan vervanging toe of vergemakkelijken juist het gebruik van de compressor. De condensator van de compressor kan wel eens de geest geven. Denk hierbij erom om wat voor soort condensator het gaat, namelijk start-, bedrijfs-, of schroefcondensator. Om een nog schonere en hogere kwaliteit perslucht te krijgen, is er de automatische condensaftap voor de compressor. Condens wordt er automatisch uitgefilterd terwijl jij jouw klussen uitvoert. Sommige compressoren hebben, zoals de k-serie, krachtstroom nodig. Hiervoor zijn er diverse stekkers en contactdozen. Meer informatie over elektrische onderdelen, vind je op de compressor onderdelen pagina. Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Compressor onderdelen drukschakelaars

Een onmisbaar onderdeel van een compressor is de drukschakelaar. Een drukschakelaar is de letterlijke startknop voor iedere klus. Hiermee kun je namelijk de compressor in- of uitschakelen. De drukschakelaar zorgt ervoor dat er lucht de ketel in wordt gepompt. Daarnaast zorgt de drukschakelaar ervoor dat deze ketel weer wordt bijgevuld zodra de minimale druk is bereikt.

Het kan voorkomen dat de drukschakelaar kapotgaat, u kunt dan gerust een nieuwe bestellen. Drukschakelaars zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen voor diverse compressoren. Bekijk dus goed welke jij nodig hebt. De drukschakelaar is beschikbaar in de draadmaat 1/4", 3/8" en 1/2".

Hieronder volgt een overzicht van de drukschakelaars die wij aanbieden:

Airpress compressor kopen?

Mocht je een gehele nieuwe airpress compressor willen kopen, in plaats van alleen airpress compressor onderdelen, kun je dat ook bij ons doen. Wij verkopen verschillende compressoren. Bijvoorbeeld onze blauwe serie of onze airpress compressor 400v 10barBen je nieuw in de wereld van compressoren en heb je behoefte aan hulp? Wij helpen je, onze experts geven je graag gratis advies. Geef jouw wensen en het verwachte gebruik aan ons door, dan zoeken we samen naar de compressor met meest geschikte hoeveelheid bar/ liter. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw budget.

Waarom airpress compressor onderdelen kopen bij Powerfulproducts.nl?

Powerful Products is een webshop dat allerlei producten in diverse productgroepen aanbiedt, zoals reiniging, tuin en recreatie, verwarming, Kipor aggregaten en generatoren, PTO/trekker aggregaten, klimaatbeheersing, terrasverwarming, airpress compressoren en luchtgereedschap en elektromotoren. Door bij Powerful Products te bestellen geniet je van allerlei voordelen:

  • Sterke, betrouwbare en krachtige producten;
  • Persoonlijke service;
  • Klantenservice die altijd voor je klaar staat;
  • Binnen 24 uur antwoord op gestelde vragen;
  • Snelle levering (binnen 3 werkdagen);
  • Scherpe prijzen en goede kwaliteit;
  • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
  • Veilig online betalen via iDeal;

Bestel nu airpress compressor onderdelen

Heb je het juiste onderdeel voor jouw compressor gevonden? Dan kun je die direct online bestellen. Je kunt de bestelling thuis laten bezorgen of bij ons komen afhalen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8 en 17 uur. Tijdens openingsuren kun je ons telefonisch bereiken via 0598 235482 (ook WhatsApp. Daarbuiten zijn we ook per e-mail bereikbaar of via het contactformulier.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss