Sorteer op
 • -22%

  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch
  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch

  Vermogen 400W
  Toerental 2800rpm
  Aansluitspanning 230V
  Veiligheidsknop ✔
  Lengte steel 90 tot 120 cm
  Gewicht 2,6kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 89,00 € 69,75
 • -12%

  Eurom 18V elektrische onkruidborstel
  Eurom 18V elektrische onkruidborstel

  Accu 18V
  Werktijd accu: ca. 25 minuten
  Oplaadtijd 1-4uur
  Toerental 1200rpm
  Snellader ✔
  Veiligheidshandgreep ✔
  Lengte steel 95 cm
  Gewicht 3kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 135,00 € 119,00
 • Binnenkort verwacht

  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel
  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel

  HYUNDAI BENZINE ONKRUIDBORSTEL VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

  – Werkbreedte 70cm.
  – 9 Roterende nylon onkruidborstels
  – Verstelbare beschermkapDeze krachtige Hyundai onkruidborstelmachine is voorzien van een 173cc 4 takt benzine…

  € 900,00 € 700,00
Sorteer op

De eerste stap: onkruid verwijderen

De eerste stap om de tuin klaar te maken voor het voorjaar is het onkruid verwijderen. Maar om dat met de hand te doen, dat is best een pittig klusje. Daarom hebben wij handige producten waarmee dit karwei zó gedaan is.  Van hogedrukreinigers tot onkruidverdelgers van pompen tot sprinklers we hebben een ontzettend uitgebreid aanbod aan producten speciaal ontwikkeld voor in de tuin 

Professionele onkruidbestrijding met een onkruidbrander

Op zoek naar effectieve onkruidbestrijding? In Nederland en België worden we er gek van: onkruid, mos en groene aanslag. Het blijft maar komen en wat je ook doet, het komt telkens weer terug. Om het bestrijden en/of verwijderen van onkruid, aanslag en mos, bijvoorbeeld op je terras of tegels, een stuk eenvoudiger en minder belastend voor het milieu te maken introduceren wij elektrische onkruidborstels en onkruidbranders van Eurom. De producten zijn zeer eenvoudig in gebruik, en zijn leverbaar met verschillende opzetstukken, zoals metalen en nylon borstels. De nylon borstels zijn niet beschadigend voor je steen/ terras.

Het belang van onkruidbestrijding (professioneel)

Met behulp van een professionele onkruidbrander, van bijvoorbeeld Eurom, verwijder je ongewenste onkruidgroei op diverse plekken in je tuin. Je terras, parkeerplaats, muur of oprit maak je snel en makkelijk op professionele wijze onkruidvrij. Het wegbranden van onkruid gaat snel en is bovendien een biologische vorm van (professionele) onkruidbestrijding. Je stelt het onkruid aan dermate hoge temperaturen bloot, dat de wandcellen openbarsten en vochtuittreding plaatsvindt. Chemische middeltjes of andere chemische artikelen zijn dus niet meer nodig. 

Dit heeft als gevolg dat het onkruid verwelkt, bruin wordt en afsterft. Herhaal deze behandeling na enkele weken, zo put je het wortelstelsel uit. Het onkruid verdwijnt dan in zijn geheel en komt niet meer terug. 

Meer dan alleen een elektrische onkruidbrander

Een gasbrander is natuurlijk ook goed in te zetten als barbecue-aansteker, ontdooien van leidingen, aanmaken van haarden en vuurkorven. en voor het verwerken van dakisolaties zoals folies, bitumen, dakleer, of overige dakbedekking. 

Ontdek ons assortiment 

Op deze pagina vind je meerdere producten voor onkruidbestrijding.  Wij bieden een groot assortiment aan als het gaat om apparaten die je kunnen helpen bij het snel verwijderen van het onkruid. Voor het bestrijden van onkruid heb je bestrijdingsmiddelen nodig. Bij ons vind je het juiste onkruidbestrijdingsmiddel voor elke type onkruid in jouw tuin. 

Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:  

 • Elektrische onkruidborstel;

 • Trollysprayer's;

 • Backpack sprayer;

 • Verschillende weed burners (ook elektrisch);

 • Een 18V accu onkruidborstel (ideaal en gemakkelijk zonder snoer te werk gaan). 

Professioneel onkruidbestrijdingsmiddel

We zijn de winter uit en het is tijd voor het voorjaar! Er bloeit al van alles, van sneeuwklokjes tot narcissen; het is al een heel mooi lentefeest. Minder welkome gasten zijn het onkruid dat tussen de tegels omhoog komt. Voor iedereen zorgt onkruid vaak voor veel overlast in je tuin. Het zijn hardnekkige plantjes en overwoekeren meestal andere bloemen en planten. Het blijft iedere keer maar komen en wat je ook doet, het komt telkens weer terug. En zo verandert jouw mooi aangelegde tuin in een groene wildernis. Of het nu mos is tussen je terrastegels of een grasveld vol met brandnetels en paardenbloemen.

Om dit alles te voorkomen, is het belangrijk dat je het onkruid regelmatig verwijderd. Gelukkig hebben wij de juiste, professionele onkruidbestrijding voor elke klus! Hieronder volgen de verschillende bestrijdingsmiddelen die wij in ons assortiment hebben. 

Voor elke taak een onkruidverdelger

Voor elk soort tuin hebben we een gepaste onkruidverdelger. Trek bijvoorbeeld het onkruid tussen de tegels weg met een onkruidborstel of verbrand ze tot er niks meer van over is met een van onze onkruidbranders. Ook is het mogelijk om het onkruid te besproeien met een onkruidsproeier in combinatie met een chemisch onkruidbestrijdingsmiddel. Wat mensen ook willen, wij hebben een passende oplossing!

Andere optie: onkruidborstels

Onkruidborstels zijn handige apparaten die het onkruid en de groene aanslag zo tussen de tegels vandaan halen. De borstels zijn makkelijk te vervangen wanneer ze versleten zijn, of om een ander type borstel te gebruiken. Zo hebben we nylon en metalen borstels. De metalen borstels zijn extra stevig, waardoor ze grote klussen goed aankunnen. Maar omdat ze zo stevig zijn, zijn de borstels minder geschikt voor zachtere steensoorten. Daarvoor is een nylon borstel een betere keuze.

Onze aanrader: Eurom 18V elektrische onkruidborstel

Deze elektrische onkruidverwijderaar op accuspanning 18 volt is een draadloze onkruidborstel. De onkruidverbrander is multifunctioneel, comfortabel in gebruik en effectief. Je verwijdert snel, veilig en eenvoudig al het groene spul in de tuin en tussen de tegels op het terras en de oprit. De accu van 4 ampère gaat lang mee: 25 minuten belast en 40 minuten onbelast.

De eerste stap: onkruid verwijderen

De eerste stap om de tuin klaar te maken voor het voorjaar is het onkruid verwijderen. Maar om dat met de hand te doen, dat is best een pittig klusje. Daarom hebben wij handige producten waarmee dit karwei zó gedaan is. 

Waarom PowerfulProducts?

Wij zijn PowerfulProducts, dé leverancier van alles wat te maken heeft met onkruidbestrijding, waaronder druksproeiers, elektrische onkruidbranders en accessoires voor professionele onkruidbestrijding. Onze krachtige producten zijn kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en geschikt voor professioneel gebruik. Andere voordelen: 

 • Vrijwel alles op voorraad;

 • Ruim 60 jaar ervaring;

 • Mogelijkheid tot reparaties;

 • Gratis Whatsapp service;

 • Uitsluitend de beste merken (Eurom, Hyundai);

 • Uitgebreid assortiment, ook op gebied van onkruidverdelging.

Bestel onkruidbestrijding producten in onze webshop

Op zoek naar onkruidbestrijding om het onkruid in je tuin professioneel te bestrijden en verwijderen? Bekijk de producten in ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Meer weten over een van onze onkruidbestrijding producten? Neem dan gerust contact (telefonisch of via de mail) op met ons op, neem de onderstaande FAQ door en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Veelgestelde vragen over onkruidbestrijding (professioneel)

Wat is de beste elektrische onkruidverwijderaar?

De beste elektrische onkruidverwijderaar is de onkruidverwijderaar die al aan jouw wensen voldoet en binnen je budget past. Zaken waarmee je rekening mee moet houden zijn:

 • soort onkruid of groene aanslag en diens plek (tegels, gazon, muur, noem maar op)

 • effectiviteit (grof geweld of precisiewerk?)

 • milieubewust of niet (wel of geen chemisch & professioneel onkruidbestrijdingsmiddel)

 • budget

Hoe kun je het beste onkruid tussen tegels verwijderen?

Onkruid tussen tegels verwijder je het gemakkelijkste met een gasbrander of elektrische onkruidverwijderaar, onkruidborstel of voegenreiniger. Past dit niet binnen je budget? Dan kun je het onkruid altijd nog ‘ouderwets’ met de hand of kokend water bestrijden.

Hoe gebruik je een elektrische onkruidbrander?

Elektrische onkruidbranders zijn erg gemakkelijk in gebruik. Door de hitte die de brander uitstoot droogt het onkruid razendsnel uit, waardoor het gemakkelijk weg te halen is. Verhit het onkruid telkens enkele seconden met de elektrische onkruidbrander. Is het niet weg? herhaal dit dan tot het weg is. Zo makkelijk kan het zijn.

Wat is de beste voegenborstel?

Voor voegenborstel geldt in principe hetzelfde als andere onkruidverwijderaars – de “beste” is het model die aansluit op uw wensen, situatie aan budget. Houd bij uw keuze wel rekening met onderstaande zaken: 

 • soort voegenborstel (op accu of netstroom)

 • soort borstel (vaak meerdere meegeleverd)

 • ergonomie (hoe lang?) en gebruiksgemak

 • meegeleverde accessoires

 • prijs

© 2012 - 2023 Powerfulproducts | sitemap | rss