Sorteer op
 • -22%

  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch
  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch

  Vermogen 400W
  Toerental 2800rpm
  Aansluitspanning 230V
  Veiligheidsknop ✔
  Lengte steel 90 tot 120 cm
  Gewicht 2,6kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 89,00 € 69,75
 • -12%

  Eurom 18V elektrische onkruidborstel
  Eurom 18V elektrische onkruidborstel

  Accu 18V
  Werktijd accu: ca. 25 minuten
  Oplaadtijd 1-4uur
  Toerental 1200rpm
  Snellader ✔
  Veiligheidshandgreep ✔
  Lengte steel 95 cm
  Gewicht 3kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 135,00 € 119,00
 • Binnenkort verwacht

  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel
  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel

  HYUNDAI BENZINE ONKRUIDBORSTEL VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

  – Werkbreedte 70cm.
  – 9 Roterende nylon onkruidborstels
  – Verstelbare beschermkapDeze krachtige Hyundai onkruidborstelmachine is voorzien van een 173cc 4 takt benzine…

  € 900,00 € 700,00

Professionele onkruidbestrijding

Is je voor- of achtertuin toe aan onkruidbestrijding? We zijn de winter uit en het is tijd voor het voorjaar! Er bloeit al van alles, van sneeuwklokjes tot narcissen. Minder welkome gasten zijn het onkruid dat tussen de tegels of in het gazon omhoog komt. Onkruidbestrijding biedt daarom uitkomst in situaties waarin onkruid tot overlast zorgt. Onkruid overwoekert andere planten en bloemen en kan ervoor zorgen dat je strakke gazon er door bijvoorbeeld mos, brandnetels en paardenbloemen niet uitzien zoals voorheen.

Je kunt onkruid op verschillende manieren verwijderen, zoals met de hand of met gebruik van professionele bestrijdingsmiddelen zoals een onkruidbrander of onkruidborstel. Ontdek de producten die de klus een stuk gemakkelijker maken en plaats een bestelling in de webshop.

De voordelen van onkruidbestrijding met professionele middelen

Of het nu mos is op de terrastegels of een grasveld vol met brandnetels en paardenbloemen. Met gebruik van de juiste onkruidbestrijdingsmiddelen kun je onkruid succesvol bestrijden. De voordelen van professionele onkruidbestrijding zijn:

 • Efficiëntie: professionele bestrijdingsmiddelen zijn effectiever dan doe-het-zelf-methoden, zodat de klus in een mum van tijd is geklaard
 • Langdurig resultaat onkruid komt na een paar dagen of weken niet ongewenst terug. Dit bespaart een ieder veel tijd en moeite, zodat je langer kunt genieten van een mooie tuin of oprit
 • Gemak en comfort: met professionele middelen zoals een onkruidbrander of onkruidsproeier is onkruidbestrijding een stuk gemakkelijker

Hoe herken je onkruid?

Voordat je aan de slag gaat met professionele onkruidbestrijding, is het van belang om te weten hoe je onkruid herkent. Onkruid herkennen doe je aan de hand van enkele kenmerken. Ten eerste hebben veel onkruiden specifieke bladvormen, zoals de getande bladeren van de paardenbloem. Ten tweede verspreiden sommige onkruiden zich razendsnel, zoals kruipende boterbloem, en vormen ze dichte matten die andere planten verstikken. Ten derde groeien onkruiden vaak op plekken waar je ze niet wilt hebben, zoals tussen tegels of in bloembedden. Het groeipatroon, bladvorm en de plaats van voorkomen zijn dus belangrijke indicatoren bij het identificeren van onkruid.

Hoe verwijder je onkruid tussen tegels?

Onkruid tussen tegels verwijder je het gemakkelijkste met een onkruidbrander op gas of elektrische onkruidverwijderaar, onkruidborstel of voegenreiniger. Past dit niet binnen je budget? Dan kun je het onkruid altijd nog ‘ouderwets’ met de hand of kokend water bestrijden, maar wordt het nog altijd aangeraden om dit met een onkruidverwijderaar te doen voor een optimaal resultaat.

Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende producten voor onkruidbestrijding:

 • Onkruidbrander
 • Onkruidborstel
 • Onkruidsproeier

Onkruidbrander

Met behulp van een onkruidbrander, bijvoorbeeld van Eurom, verwijder je ongewenste onkruidgroei op diverse plekken in je tuin. Je terras, parkeerplaats, muur of oprit maak je snel en makkelijk op professionele wijze onkruidvrij. Het wegbranden van onkruid gaat snel en is bovendien een biologische vorm van (professionele) onkruidbestrijding. Je stelt het onkruid aan dermate hoge temperaturen bloot, dat de wandcellen openbarsten en vochtuittreding plaatsvindt. Chemische middeltjes of andere chemische artikelen zijn dus niet meer nodig. Dit heeft als gevolg dat het onkruid verwelkt, bruin wordt en afsterft. Herhaal deze behandeling na enkele weken, zo put je het wortelstelsel uit. Het onkruid verdwijnt dan in zijn geheel en komt niet meer terug.

Onkruidborstel

Onkruidborstels zijn handige apparaten die het onkruid en de groene aanslag zo tussen de tegels vandaan halen. De borstels zijn makkelijk te vervangen wanneer ze versleten zijn, of om een ander type borstel te gebruiken. Zo hebben we nylon en metalen borstels. De metalen borstels zijn extra stevig, waardoor ze grote klussen goed aankunnen. Maar omdat ze zo stevig zijn, zijn de borstels minder geschikt voor zachtere steensoorten. Daarvoor is een nylon borstel een betere keuze.

Deze elektrische onkruidborstel op 18V accuspanning is een draadloze onkruidborstel. De onkruidverbrander is multifunctioneel, comfortabel in gebruik en effectief. Je verwijdert snel, veilig en eenvoudig al het groene spul in de tuin of gazon en tussen de tegels op het terras en de oprit. De accu van 4 ampère gaat lang mee: 25 minuten belast en 40 minuten onbelast.

Onkruidsproeier

Ook een onkruidsproeier - ook wel druksproeier - is geschikt voor het bestrijden van onkruid. Deze sproeiers worden met de hand op druk gepompt en kunnen op deze manier gemakkelijk het bestrijdingsmiddel vernevelen. Doordat een druksproeier een grote reikwijdte heeft, kun je gemakkelijk tussen de planten en hoger gelegen delen bereiken. Je hebt de keuze uit verschillende onkruidsproeiers, zoals rugspuiten, handdrukproeiers en sproeien die inclusief trolley geleverd worden.

Hoe kies ik de juiste onkruidverwijderaar?

Het kiezen van de juiste onkruidverwijderaar kan nog weleens lastig zijn. Daarom is het slim om rekening te houden met verschillende factoren. Overweeg de grootte en type van het gebied waar het onkruid zich bevindt. Voor een groot gebied zul je krachtig gereedschap nodig hebben. Zo is een onkruidsproeier met bestrijdingsmiddel geschikt voor situaties waar je efficiënt wilt werken. Daarentegen is een onkruidbrander een manier om zonder een bestrijdingsmiddel onkruid weg te branden. De keuze is volledig afhankelijk van je specifieke situatie.

Waarom Powerfulproducts.nl?

Wij zijn Powerfulproducts.nl, dé leverancier van alles wat te maken heeft met onkruidbestrijding, waaronder druksproeiers, elektrische onkruidbranders en accessoires voor professionele onkruidbestrijding. Onze krachtige producten zijn kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en geschikt voor professioneel gebruik. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan producten speciaal ontwikkeld voor in de tuin, van hogedrukreinigers en pompen tot sprinklers. Bekijk gerust het volledige aanbod.

Onze andere voordelen:

 • Vrijwel alles op voorraad
 • Ruim 60 jaar ervaring
 • Mogelijkheid tot reparaties
 • Uitsluitend de beste merken, zoals Eurom en Hyundai)
 • Uitgebreid assortiment, ook op het gebied van onkruidbestrijding

Bestel professionele onkruidbestrijding producten in onze webshop

Op zoek naar onkruidbestrijding om het onkruid in je tuin of gazon professioneel te bestrijden en verwijderen? Bekijk de producten in ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Meer weten over een van onze onkruidbestrijdingsproducten? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 (0)598 235482 of een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss