Sorteer op
 • -22%

  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch
  Eurom 400 Watt onkruidborstel elektrisch

  Vermogen 400W
  Toerental 2800rpm
  Aansluitspanning 230V
  Veiligheidsknop ✔
  Lengte steel 90 tot 120 cm
  Gewicht 2,6kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 89,00 € 69,75
 • -9%

  Eurom 18V elektrische onkruidborstel
  Eurom 18V elektrische onkruidborstel

  Accu 18V
  Werktijd accu: ca. 25 minuten
  Oplaadtijd 1-4uur
  Toerental 1200rpm
  Snellader ✔
  Veiligheidshandgreep ✔
  Lengte steel 95 cm
  Gewicht 3kg
  Incl 2 kunststof borstels

  € 109,00 € 99,00
 • Binnenkort verwacht

  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel
  Hyundai benzineborstelmachine Onkruidborstel

  HYUNDAI BENZINE ONKRUIDBORSTEL VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

  – Werkbreedte 70cm.
  – 9 Roterende nylon onkruidborstels
  – Verstelbare beschermkapDeze krachtige Hyundai onkruidborstelmachine is voorzien van een 173cc 4 takt benzine…

  € 900,00 € 700,00
Sorteer op

ONKRUIDBESTRIJDING

In Nederland en België worden we er gek van: onkruid! Het blijft maar komen en wat je ook doet, het komt telkens weer terug. Om het verwijderen van onkruid een stuk eenvoudiger te maken en veel minder belastend voor het milieu introduceren wij elektrische onkruidborstels van Eurom. De producten zijn zeer eenvoudig in gebruik, en zijn leverbaar met verschillende opzetstukken, zoals metalen en nylon borstels. De nylon borstels zijn niet beschadigend voor steen/ terras.

WAAROM ONKRUIDBESTRIJDING?

Met behulp van een onkruidbrander, van bijvoorbeeld Eurom, verwijder je ongewenste onkruidgroei op diverse plekken in je tuin. Je terras, parkeerplaats, muur of oprit maak je snel en gemakkelijk onkruidvrij. Het wegbranden van onkruid gaat snel en is een biologische vorm van bestrijding. Je stelt het onkruid aan dermate hoge temperaturen bloot, dat de wandcellen openbarsten en vochtuitreding plaats vindt. 

Dit heeft als gevolg dat het onkruid verwelkt, bruin wordt en afsterft. Herhaal deze behandeling na enkele weken, zo put je het wortelstelsel uit. Het onkruid verdwijnt dan in zijn geheel en komt niet meer terug. 

Een gasbrander is natuurlijk ook goed in te zetten als barbecue-aansteker, ontdooien van leidingen, aanmaken van haarden en vuurkorfen. en voor het vewerken van dakisolaties zoals folies, bitumen, dakleer, of overige dakbedekking. 

Op deze pagina vind je meerdere producten voor onkruidbestrijding.  Wij bieden een groot assortiment aan als het gaat om apparaten die je kunnen helpen bij het snel verwijderen van het onkruid. Voor het bestrijden van onkruid heb je bestrijdingsmiddelen nodig. Bij ons vind je het juiste onkruidbestrijdingsmiddel voor elke type onkruid in jouw tuin. 

Ons assortiment bestaat uit de volgende producten:  

 • Elektrische onkruidborstel;
 • Trollysprayer's;
 • Backpack sprayer;
 • Verschillende weedburners (ook elektrisch);
 • Een 18V accu onkruidborstel (ideaal en gemakkelijk zonder snoer te werk gaan). 

Professioneel onkruidbestrijdingsmiddel

We zijn de winter uit en het is tijd voor het voorjaar! Er bloeit al van alles, van sneeuwklokjes tot narcissen; het is al een heel mooi lentefeest. Minder welkome gasten zijn het onkruid dat tussen de tegels omhoog komt. Voor iedereen zorgt onkruid vaak voor veel overlast in je tuin. Het zijn hardnekkige plantjes en overwoekeren meestal andere bloemen en planten. Het blijft iedere keer maar komen en wat je ook doet, het komt telkens weer terug. En zo verandert jouw mooi aangelegde tuin in een groene wildernis. Of het nu mos is tussen je terrastegels of een grasveld vol met brandnetels en paardenbloemen.

Om dit alles te voorkomen, is het belangrijk dat je het onkruid regelmatig verwijderd. Gelukkig hebben wij de juiste onkruidbestrijding voor elke klus! Hieronder volgen de verschillende bestrijdingsmiddelen die wij in ons assortiment hebben. 

Voor elke taak een onkruidverdelger

Voor elk soort tuin hebben we een gepaste onkruidverdelger. Trek bijvoorbeeld het onkruid tussen de tegels weg met een onkruidborstel, of verbrand ze tot er niks meer van over is met de onkruidbranders. Ook is het mogelijk om het onkruid te besproeien met een onkruidsproeier. Wat mensen ook willen, we hebben een divers aanbod!

Onkruidborstels

Onkruidborstels zijn handige apparaten die het onkruid zo tussen de tegels vandaan halen. De borstels zijn makkelijk te vervangen wanneer ze versleten zijn, of om een ander type borstel te gebruiken. Zo hebben we nylon en metalen borstels. De metalen borstels zijn extra stevig, waardoor ze grote klussen goed aankunnen. Maar omdat ze zo stevig zijn, zijn de borstels minder geschikt voor zachtere steensoorten. Daarvoor is een nylon borstel een betere keuze.

Eurom 18V elektrische onkruidborstel

Deze elektrische onkruidverwijderaar op accu spanning 18 volt is een draadloze onkruidborstel. De onkruidverbrander is multifunctioneel, comfortabel in gebruik en effectief. Je verwijdert snel, veilig en eenvoudig al het groene spul in de tuin en tussen de tegels op het terras en de oprit. De accu van 4 ampère gaat lang mee: 25 minuten belast en 40 minuten onbelast.

Bestel onkruidbestrijding producten in onze webshop

Op zoek naar onkruidbestrijding om het onkruid in je tuin professioneel te verwijderen? Bekijk de producten in ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop. Meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met ons op. 

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss