Sorteer op
 • Met Piket!

  Eurom Sprinkler T spike (met piket) tuinsproeier
  Eurom Sprinkler T spike (met piket) tuinsproeier

  Materiaal sproeier zink, messing
  Materiaal piket metaal
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2/3/4 bar - 14/17,5/20
  Bereik:max 26 m
  Aansluiting 1/2"
  Gewicht 500 gram

  € 21,00 € 15,00
 • -27%

  Eurom Sprinkler Tripod tuinsproeier
  Eurom Sprinkler Tripod tuinsproeier

  Materiaal sproeier zink, messing
  Materiaal standaard aluminium
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2/3/4 bar - 14/17,5/20
  Bereik:max 26 m
  Aansluiting 1/2"
  Hoogteverstelbaar 50- 85 cm
  Gewicht 560 gram
  Inklapbaar ✔

  € 39,99 € 29,00
 • -18%

  Eurom Sprinkler Tripod XL High tuinsproeier
  Eurom Sprinkler Tripod XL High tuinsproeier

  Materiaal sproeier zink, messing
  Materiaal standaard aluminium
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2/3/4 bar - 14/17,5/20
  Bereik:max 26 m
  Aansluiting 1/2"
  Hoogteverstelbaar 50- 150 cm
  Gewicht 1160 gram
  Inklapbaar ✔

  € 55,00 € 45,00
 • -8%

  Eurom Sprinkler Impulse (zonder piket) tuinsproeier
  Eurom Sprinkler Impulse (zonder piket) tuinsproeier

  Materiaal sproeier zink, messing
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2/3/4 bar - 14/17,5/20
  Bereik:max 26 m
  Aansluiting 1/2" buiten draad
  Gewicht 400 gram

  € 13,00 € 12,00
 • Eurom Naan 423WP tuinsproeier
  Eurom Naan 423WP tuinsproeier

  Materiaal sproeier messing
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2/3/4 bar - 14/17,5/20
  Bereik:max 14 m
  Aansluiting 1/2" buiten draad
  Gewicht 400 gram
  Nozzle 4mm

  € 42,00
 • Eurom Naan RC135 sectorsproeier 3/4"
  Eurom Naan RC135 sectorsproeier 3/4"

  Materiaal sproeier messing
  Sector 30-360 graden
  Waterverbruik 2,5/3,5/4,5 bar - 25/29/30
  Bereik:max 13,8 m
  Aansluiting 3/4" buiten draad
  Gewicht 400 gram

  € 48,40

Tuinsproeiers

Met onze handige en professionele tuinsproeier heb je je tuin binnen de kortste keren water gegeven. Ideaal als je een grotere oppervlakte tegelijk water wilt voorzien van water. Powerful Products biedt verschillende soorten tuinsproeiers van het merk Eurom aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit sproeiers of sprinklers op een tripod voet, sprinklers met piket, maar ook tuinsproeiers zonder piket. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste tuinsproeier? Wij helpen jou graag.

Tuinsproeier: onmisbaar tijdens de zomermaanden

In de zomermaanden heb je al snel wat warme dagen gehad en relatief weinig regen. Wil je de tuin dan toch nat en mooi groen houden, dan is een tuinsproeier, ook wel bekend als sprinkler, handig. Een sprinkler verspreidt het water over de hele tuin. De draaihoek is in te stellen, tot wel 360 graden. Geef je planten een lekkere verfrissende douche om ze een ware verademing te laten ervaren.

Een goede reden om een tuinsproeier te gebruiken, is omdat het een flinke klus is om je gazon met de hand of met een tuinslang te besproeien. Je krijgt last van je armen en schouders, je moet een gieter steeds bijvullen en het kost veel tijd. Professionele tuinsproeiers nemen het werk graag van je over zodat jij lekker achterover kan zitten en van het weer kan genieten.

Tuinberegening

Als je veel werk hebt gestopt in een mooie tuin, wil je er ook lang van kunnen genieten. Veel mensen maken hiervoor gebruik van tuinberegening met een sproeier om het gazon gelijkmatig te besproeien. Op gewenste tijden wordt er dan water gesproeid of gedruppeld, zodat je zelf niet meer hoeft bij te sproeien of met de gieter hoeft te lopen. De systemen die wij hiervoor aanbieden zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn er ontzettend veel instellingen mogelijk, zodat je altijd een irrigatie opstelling kunt maken, die bij jouw specifieke tuin past.

Waarom zou je ervoor kiezen om een tuinberegeningssysteem aan te leggen? Het onderhouden van een tuin kost veel tijd en geld, maar het is zeker de moeite waard te investeren in een goed bewateringssysteem. Hierdoor hoef je zelf vrijwel niet te sproeien en zien je border en gazon er altijd tiptop uit!

Op een tripod of piket

Een tuinsproeier staat doorgaans op een tripod of een piket. Een tripod is een hoog statief wat ervoor zorgt dat je een groter bereik hebt tijdens het besproeien van je gazon. Een veel kleiner statief is een piket. Dit is een metalen statief die je eenvoudig in de aarde onder je gazon prikt. In ons assortiment vindt je sprinklers op een tripod, met piket, maar ook zonder piket.

Diverse tuinsproeiers

Bij ons kun je diverse soorten tuinsproeiers van het merk Eurom bestellen. Dit merk staat bekend om hun producten met een lange levensduur, zodat je jarenlang het bewateren van je gazon kan automatiseren. Al deze sprinklers hebben we voor je op een rijtje gezet:

Met een sproeier van Eurom heb je binnen de kortste keren jouw gazon voorzien van water. Het ligt aan de grootte van de tuin welke sproeier het beste bij jou past. Voor een grote tuin is een grotere sproeier aan te raden, daarvoor is de sectorsproeier een favoriet.

De meest geschikte sproeier voor jou

Er zitten altijd verschillen in de sproeiers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een sproeier met een piket. Dit zijn vaak cirkelsproeiers of sectorsproeiers. Deze zijn geschikt voor het bewateren van een gazon, planten of bloemen in een tuin die niet te groot is. Deze sproeiers hebben een groot bereik zodat jij eenvoudig je gazon van water kan voorzien. De sproeiers worden ook gemaakt van verschillende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sproeier van messing, zink of aluminium.

Met een maximaal bereik van 26 meter vind je bij ons de efficiënte en professionele tuinsproeier die je zoekt. De sproeiers zijn een ideaal hulpmiddel bij het besproeien van moestuinen, boomgaarden, kleine weilanden en grasvelden. Meer weten over het bewateren van je tuin? Lees dan onze blog ‘Effectief je tuin bewateren’.

Verkoeling tijdens de warme dagen

Niet alleen je gazon en je planten en bloemen hebben behoefte aan verkoeling tijdens de warme maanden. Ook jij kan tijdens een droge zomer snakken naar heerlijk koud water. Sluit een tuinsproeier uit ons assortiment aan op je waterbron, zet het aan en ren er lekker doorheen. Ook ideaal voor kinderen die graag met water spelen en wel wat afkoeling kunnen gebruiken.

Water pompen met een handige tuinpomp

Sommige woningen beschikken over een handige buitenkraan die ze met name tijdens de zomer veel gebruiken. Helaas kost ook water geld en wanneer je tijdens de warme maanden meer water verbruikt dan normaal, kan dit hoog oplopen in de maandelijke lasten. Gelukkig zijn daar een aantal goede oplossingen op te vinden.

Omdat we natuurlijk zuinig met water om willen gaan haal je het water voor de tuin makkelijk uit de sloot, vijver of jouw eigen regenton. Hoe? Met een tuinpomp natuurlijk! Met een tuinpomp is het makkelijk om water op te pompen. Het water uit een sloot of vijver is goed te gebruiken om de tuin te beregenen. Heb je geen waterbron in de buurt? Dan raden we het aan om het hele jaar door een regenton in je tuin te laten staan. Dit vangt de regen via je regenpijp of direct uit de lucht op die jij elke keer opnieuw kan gebruiken om de tuin mee te besproeien.

Tuinsproeiers kopen bij Powerful Products

 • Sterke, betrouwbare en powerful producten
 • Ruim 60 jaar ervaring
 • Mogelijkheid tot reparaties
 • Persoonlijke service
 • Klantenservice die altijd voor je klaar staat, ook via WhatsApp
 • Binnen 24 uur antwoord op al je vragen
 • Snelle levering binnen 3 werkdagen
 • Uitgebreid assortiment
 • Scherpe prijzen en goede kwaliteit
 • Gespecialiseerde productkennis over al onze producten
 • Veilig online betalen via iDeal

Heb je al een keuze gemaakt voor de tuinsproeier die jij wilt bestellen? Bestel deze dan direct via de desbetreffende productpagina. Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice als je er nog niet helemaal uit bent.

Neem contact op

Je kunt er bij Powerful Products op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar een fijne tuinsproeier. Daarom kun je bij vragen altijd contact opnemen. Vul ons contactformulier in, bel of app naar +31 (0)598 235482 of stuur een e-mail naar info@powerfulproducts.nl.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis opgedaan op het gebied van tuingereedschap. Heb je al een keuze gemaakt? Bestel dan direct de sproeier naar keuze via de productpagina op onze website. Je ontvangt jouw bestelling al binnen 3 werkdagen thuis.

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss