Sorteer op

Compressor koppeling bestellen

Ben je op zoek naar een compressor koppeling? Of het nu gaat om Airpress insteektules, slangpilaren of Airpress snelkoppelingen, inwendig of uitwendig schroefdraad; wij leveren het. Met een perslucht koppeling voor je compressor slang maak je van je compressor een machine die je voor allerlei toepassingen kunt gebruiken. In ons assortiment vind je diverse luchtslang koppeling soorten en toebehoren.

Wat is een compressor koppeling?

Een compressor koppeling gebruik je voor het koppelen van een luchtslang en armaturen onder druk. Bij het aansluiten van accessoires op een compressor heb je slangen en snelkoppelingen nodig. De snelkoppeling maakt het probleemloos aan en afkoppelen van accessoires mogelijk terwijl de volle druk nog op de leiding staat. Al met al is een snelkoppeling dus eigenlijk een automatisch werkende afsluiter. Wel moet u erom denken dat de slangen en koppelingen die u aanschaft geschikt moeten zijn voor de persluchtsystemen die u bezit.

Verschillende compressor koppeling soorten

Een compressor koppeling wordt ook wel een luchtslang koppeling of perslucht koppeling genoemd. Hier wordt steeds naar hetzelfde verwezen. Van deze koppelingen bestaan verschillende varianten, zoals zogenoemde Orion en Euro koppelingen. Helaas zijn deze koppelingen niet altijd uitwisselbaar. De compressoren in het aanbod van Powerful Products zijn voorzien van een Euro snepkoppeling. Zodoende raden wij dit type compressor koppeling ook aan. Indien nodig zijn deze wel te vervangen door een Orion koppeling.

Euro of Orion perslucht koppeling?

De Euro koppeling (een standaard uit Duitsland) en de Orion koppeling (een standaard uit Zweden) zijn in Europa de meest gebruikte standaarden voor compressor koppelingen. Wij geven de voorkeur aan de Euro koppeling omdat de doorlaat hiervan groter is.

Online een compressor koppeling bestellen bij Powerful Products

  • Sterke, betrouwbare en krachtige producten en compressoren en toebehoren;
  • Persoonlijke service;
  • Goed bereikbare klantenservice;
  • Binnen één dag antwoord op je vragen;
  • Snelle levering;
  • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit producten;
  • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
  • Veilig online betalen via iDeal;

Bestel nu een koppeling voor je compressor!

Wil je een koppeling voor je compressor kopen? Bestel deze dan online bij Powerful Products. Als je niet kan vinden wat je nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. Dat kan via 0598 235482, of via WhatsApp. Ook zijn we per e-mail of het online formulier op de website te bereiken.

 

 

Koppelingen voor perslucht

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss