Welke pomp heeft u nodig? 

Er bestaan verschillende soorten pompen die u kan gaan helpen bij het weg/op pompen van water. Er zijn twee categorieën onderscheidbaar in de verschillende pompen. Je hebt pompen voor gebruik in het water (dompelpompen) en pompen voor gebruik buiten het water (tuinpompen). Wij bieden een ruim assortiment aan pompen. Wij verkopen pompen van de volgende merken:

  • Eurom,
  • City Pumps;
  • Kipor.

Alle drie prachtige merken met verschillende soorten pompen die bijvoorbeeld geschikt zijn voor vuil- of schoon water. Om erachter te komen wat voor een pomp u nodig heeft, kunt u onderstaande stroomscheema volgen. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons op nemen voor advies bij het maken van de juiste keuze.

NIEUWE STROOMSCHEMA .jpg

Hydrofoorgroepen/ Hydrofoorpomp

Dit zijn pompen die ideaal zijn voor gebruik om van opgevangen regenwater, water te creeën die hergebruikt kan gaan worden in en rondom het huis. Zo kan het regenwater bijvoorbeeld gebruikt gaan worden voor het toilet. Hiermee bespaar je schoon water gebruik. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor gebruik voor grotere groeppen grassproeiers. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld kassen, om de planten te kunnen bewateren. Klik hier voor onze Hydrofoorgroep.

Dompelpomp voor schoon en vies water

Dompelpompen of klokpompen, worden voornamelijk gebruikt bij het verpompen van vloeibaar medium's. Helaas gebeurt het wel eens dat er een overstroming plaats vindt, door bijvoorbeeld het springen van de riolering. Dan is de vuilwater dompelpomp ideaal. Zo is de ruimte snel leeggepompt. Daarnaast kunt u de dompelpomp ook ideaal gebruiken voor het verplaatsen van vloeistoffen, afvalwater bij wateroverlast, het leegpompen van waterreservoirs, het oppompen van water uit bronnen en kokers, het leegpompen van boten en jachten maar ook voor het beperkte tijd laten circuleren van water etc. Naast schoonwater dompelpompen modellen zijn er ook vuilwaterpompen die zijn geschikt voor vloeistoffen als; zeepwater, lichtvervuild water als slootwater en zwemwater). Klik hier voor onze dompelpompen. 

Tuinpomp

De Eurom tuinpompen (oppervlakte pomp) zijn speciaal gemaakt om de tuin te voorzien van regen of grondwater. Tuinpompen dienen op een vlak oppervlakte geplaatst te worden zo dicht mogelijk bij de waterbron waar het water uit gepompt moet worden. De tuinpompen zijn ontworpen voor gebruik met schoon water met een maximumtemperatuur van 35°C dat verkregen wordt uit één waterbron als een vijfer, zwembad of regenton. Klik hier voor onze tuinpompen. 

WAAROM POMPEN?

Naast tuinpompen levert Powerfulproducts ook dieselpompen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig staal, hebben een goed aanzuigend vermogen en kunnen gebruikt worden voor bv het overpompen van dieseltanks of voor het doorpompen van diesel naar apparaat. Voor het berekenen van de geleverde waterdruk geeft güde de de volgende tip. Opvoerhoogte / 10. Voorbeeld: Max. opvoerhoogte: 48 m / 10 = 4.8 Bar.

Heeft u na het lezen, nog meer vragen over het aanschaffen en-of gebruik van een van pompsoorten? Neem dan gerust contact met ons op. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss