Sorteer op

Luchtfilters

Regelmatig dient het luchtfilterelement te worden schoongeblazen of vervangen. Verwijder daartoe het plastic filterhuis en neem het element uit. Stof kan met een blaaspistool uit het filter worden verwijderd. Hardnekkig vuil als bijvoorbeeld verfnevel noopt tot vervanging. De frequentie van schoonmaken is afhankelijk van de mate van  vervuiling van de lucht in de werkomgeving van de compressor.  Schone lucht is daarom erg belangrijk.  

Luchtfilter element is een belangrijk onderdeel voor de Airpress zuigercompressor. Het zorgt ervoor dat de compressor schone lucht krijgt, waardoor de perslucht van hoge kwaliteit blijft. Luchtfilters dienen na 2000 uur werk of na 1 jaar vervangen te worden. Het luchtfilter voor de compressor kun je gemakkelijk en snel vervangen, zodat jij weer snel verder kunt met de klus.

Let op! De luchtfilters hebben allen andere maten, dit is afhankelijk van het type compressor die jij hebt. Voordat jij de verkeerde luchtfilter koopt, raadpleeg eerst de handleiding. Of neem even contact met ons op met een foto van het oude luchtfilter.

Bedenk dat regelmatig onderhoud het rendement van uw machine ten goede komt en het behoud van uw machine is!

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss