vochtregulatie.jpg

Vochtregulatie Ont- en Bevochtigen

Helaas gebeurt het dat gebouwen, woningen, ruimtes aangetast worden door schimmelvorming en vochtplekken. Dit kan gebeuren doordat er een te hoge luchtvochtigheid in huis heerst. Dit is onder andere te merken aan een muffe bedompte lucht, schimmelvorming en vochtplekken op muren of plafons. Dit is natuurlijk niet goed voor de gezondheid van mens en dier. Ook een te droge lucht is niet goed voor de gezondheid. Dit is vooral in de wintermaanden helaas het geval doordat de verwarming aan staat. Door een te droge lucht kunnen de slijmvliezen van je neus en keel geïrriteerd raken, met verkoudheid of keelpijn tot gevolg. Adequate lucht bevochting kan dat voorkomen. Gelukkig is het probleem eenvoudig aan te pakken. Wij van powerfulproducts bieden verschillende mogelijkheden aan om de luchtkwaliteit in huis aan te pakken. Zo verkopen wij onder anderen lucht ontvochtigers, luchtbevochtiger, luchtreiniger maar ook bouwdrogers voor de grotere ruimtes die te vochtig zijn. Zorg snel voor een juiste luchtvochtigheid in huis, kantoor etc. 


Mooie vochtregulatie apparaten in ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan vochtregulatie apparaten aan.  Onder andere lucht bevochtigers en lucht ontvochtigers, Hieronder lichten wij een aantal van deze producten kort toe: 

  • Eurom Oasis 303 luchtbevochtiger: De Eurom Oasis 303 luchtbevochtiger is nieuw in ons assortiment!  Met deze mooie luchtbevochtiger met vele voordelen namelijk:  Geïntegreerde hygrometer die de luchtvochtigheid meet en automatisch aanslaat. (deze is in te stellen in verschillende vocht percentages van; 40-75% in stappen van 5%), voorzien van een nachtmodus die weinig (tot geen) geluid maakt en hygiënisch. Er komt geen kalkaanslag op meubels, vloeren, piano  etc.

  • Eurom DryBest Fan 400 luchtontvochtiger: Deze compacte Eurom DryBest Fan 400 luchtontvochtiger is een krachtige 400W ventilator die veelvuldig kan worden toegepast. De DryBest Fan 400 is ontworpen om grote luchtstromen te verplaatsen. Hierdoor is hij uiterst geschikt om vochtige gebouwen, moeilijk toegankelijke ruimtes, tapijten en meubel etc. te drogen. Ook is deze luchtontvochtiger te gebruiken om lucht te laten circuleren en zo warmte of luchtvochtigheid te reguleren. De DryBest 400 is zodanig ontworpen dat het in 3 posities kan werken. 


Over Powerfulproducts

Je kunt er bij Powerfulproducts op rekenen dat we altijd goed weten hoe we je verder moeten helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we enorm veel kennis op gedaan. Daarnaast kun je bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • Vrijwel alles op voorraad,
  • Ruim 60 jaar ervaring,
  • Mogelijkheid tot reparaties,
  • Gratis Whatsapp service   +31 (0)598 235482,
  • De beste merken;
  • Uitgebreid assortiment.

Heb je nog vragen?  

Wij begrijpen als geen ander dat door de vele keus in onze webwinkel, je misschien een aantal vragen hebt gekregen. Graag helpen we je op weg, om te komen tot de juiste keuze wat betreft luchtkoelers. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

 

                                            WhatsApp_logo-color-vertical_svg%20a.jpg                                                                                                                         

Stuur ons een WhatsApp bericht naar    +31 (0)598 235482


Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Naast vochtregulatie producten kun je bij ons ook terecht voor generatoren, aggregaten, Airpress compressoren, airconditioners, ventilatoren, terrasverwarming en nog veel meer. Op onze website kun je al deze producten bekijken. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment toe te gaan. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss