Sorteer op
 • Losse Body

  Hyundai Accu Grastrimmer 20V
  Hyundai Accu Grastrimmer 20V

  HYUNDAI ACCU GRASTRIMMER 20V LOSSE BODY– Instelbare snijhoek
  – Uitschuifbare steel
  – Incl.20 st. grasmessen
  (!) Let op: dit product slechts de machine en wordt geleverd exclusief de benodigde Hyundai 20V accu en sneloplader.…

  € 49,99 € 44,99
 • Losse Body

  Hyundai 2 in 1 accu bosmaaier en grastrimmer 40V
  Hyundai 2 in 1 accu bosmaaier en grastrimmer 40V

  HYUNDAI 2 IN 1 ACCU BOSMAAIER EN GRASTRIMMER 40VKrachtige 40V Hyundai accu bosmaaier voorzien van een eenvoudig te wisselen maaischijf (Ø 250 mm) en trimmerdraad (Ø350 mm). Geschikt voor lastige maaiklussen en moeilijk te…

  € 189,00 € 179,99

Grastrimmer, Gazontrimmer & graskansteker

GRASTRIMMERS

Zelfs de kleinste hoekjes en randjes van je gazon krijg je netjes en strak met behulp van een goede grastrimmer. De meeste grastrimmers zijn lekker licht van gewicht, waardoor je er moeiteloos mee kunt werken. De trimmers uit ons assortiment werken op elektra, benzine of accu. Voor ieder wat wils dus!

WAAROM GRASTRIMMERS?

De meeste grastrimmers werken met een snoer of op een accu. Wanneer je kiest voor een elektrische grastrimmer op 230V moet je opletten dat je niet per ongeluk met de trimmer over het snoer gaat.b Een voordeel van grastrimmers met een snoer: ze zijn vaak krachtiger dan trimmers op een accu. 

Met een grastrimmer op accu heb je enorm veel bewegingsvrijheid. Zorg er echter wel voor dat de accu volledig opgeladen is, anders kan het zijn dat je halverwege noodgedwongen moet stoppen met je trimwerkzaamheden. Eventueel kun je een tweede accu aanschaffen, zodat je altijd lekker door kunt werken. Een grastrimmer op accu is vaak wel iets minder krachtig dan een trimmer op 230V. 

BOSMAAIERS

Bosmaaiers zijn ontzettend handig bij het verwijderen van onkruid, het verwijderen van bosjes, en maaien van gras en andere struikgewassen. Je ziet vaak dat de bosmaaiers ingezet worden bij het maaien van grassen, kruiden en lichte houtige gewassen rondom obstakels of beplantingen.

WAAROM BOSMAAIERS?

Verwar een bosmaaier niet met een grastrimmer. Ze lijken misschien wel veel op elkaar, maar zijn beide voor verschillende dingen inzetbaar. Een bosmaaier maait bijvoorbeeld veel sneller en grover dan een grastrimmer. Niet voor niets is een grastrimmer enkel inzetbaar voor gras, terwijl je een bosmaaier veel diverser in kunt zetten. 

Houd bij het gebruik van een bosmaaier altijd rekening met je eigen veiligheid. Draag daarom bescherming, zoals een gezichtsmasker en gehoorsbescherming. Zorg er ook altijd voor dat andere personen en dieren voldoende afstand houden van de bosmaaier als je ermee aan het werk bent.

 

 

Onze benzine modellen worden het beste verkocht en zijn ook zeer geschikt voor de agrarische sector. Als je gebruikt maakt van onze bosmaaiers heb je altijd twee of drie jaar garantie.

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss