Bezorgen of afhalen

Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in ons magazijn in Veendam. Wanneer jij ervoor kiest om de bestelling te laten bezorgen dan dien je te selecteren naar welk land dit verzonden moet worden.

Wij bezorgen onze producten binnen Nederland en naar België, Duitsland en Luxemburg. Alle landen daarbuiten is op aanvraag aan te vragen. Binnen Nederland beginnen de bezorgprijzen vanaf €6,99 afhankelijk van het gewicht van het pakket. De exacte bezorgkosten van de bestelling vind je altijd terug op het factuur. Daarnaast worden onze pakketjes bezorgd met de opties dat ervoor getekend moet worden.

Bezorgkosten

Binnen Nederland beginnen de bezorgprijzen vanaf €6,99 afhankelijk van het gewicht van het pakket. De exacte bezorgkosten van de bestelling vind je altijd terug bij het plaatsen van de bestelling. Bezorgkosten naar België, Duitsland en Luxenburg beginnen vanaf 12,50 afhankelijk van het gewicht van het pakket. Voor het bestellen van producten die naar een ander land, buiten ons levergebied, geleverd dient te worden, neem hiervoor contact met ons op.

Levertijd

Alle pakketten naar zowel binnen als buitenland versturen wij met PostNL Pakketservice of DHL Pakketdienst. 

Hieronder de levertijden weergegeven per land.

Levertijden

Nederland

 1-3 werkdagen

België

 2-4 dagen

Duitsland/ Germany

 2-4 dagen

Outside EU 6-16 dagen
Other EU countries+ 4-7 dagen

 

Track & Trace code

Al onze pakketten worden voorzien van een Track en Trace code. Zodra een pakket is aangemeld, ontvang je een mail met daarin deze Track en Trace code, zodat je kunt zien wanneer het pakket bij je bezorgd gaat worden. Met uitzondering van Airpress / Hyundai artikelen, daarvan wordt vaak geen track en trace code verstuurd per mail. Deze artikelen worden verzonden vanaf de importeur. De producten die vanuit ons eigen magazijn worden verzonden krijg je wel een mail met de track en trace informatie. 

Bestelling afhalen

Uiteraard kun je je bestelling ook afhalen. Het afhalen van je bestelling is pas mogelijk nadat je via de website je bestelling hebt geplaatst en van ons een orderbevestiging en afhaalbericht hebt ontvangen. Het afhalen van je bestelling in het magazijn is geheel kostenloos. Je betaalt dan geen verzendkosten! Ter plaatsen kunt je eenvoudig en veilig betalen middels de PIN. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Gelieve dan zoveel mogelijk gepast betalen, wegens veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. 

Openingstijden afhaalbalie in Veendam

Maandag t/m vrijdag: tussen 8:00 - 17:00 uur. (Wanneer het niet uitkomt om tijdens kantooruren langs te komen, is het mogelijk om op verzoek een afspraak te maken buiten kantooruren. Let wel op, dat er iemand speciaal voor je blijft wachten en verwacht dat je op komt dagen). De bestellingen kunnen op het volgende adres afgehaald worden:

Openingstijden afhaalbalie

Bij het plaatsen van een bestelling is het ook mogelijk om te kiezen voor de optie 'af halen'. Als je hiervoor kiest krijg je een mail van ons met daarin de mededeling dat het product klaar ligt. Zodra je deze mail hebt ontvangen is het mogelijk om de bestelling op te komen halen bij onze afhaal balie. Onze afhaalbalie is geopend van:

Maandag08.00 - 17.00 uur
Dinsdag08.00 - 17.00 uur
Woensdag08.00 - 17.00 uur
Donderdag08.00 - 17.00 uur
Vrijdag08.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

(Indien u door uw werkzaamheden niet tijdens kantooruren kunt komen, is er ook een mogelijkheid om op verzoek een afspraak te maken voor buiten de kantooruren. Neem hiervoor contact met ons op).  Let wel op: Onze afhaalbalie bevind zich in Veendam. Dit ligt in de provincie Groningen.

Afhaaladres 

Powerfulproducts is gevestigd in ons andere bedrijf, namelijk: Wikkelbedrijf Keizer B.V. Dit staat ook op de gevel van het afhaaladres!


Wikkelbedrijf Keizer B.V.
Demeterlaan 38 (industrieterrein De Vrijheid)
9641 ML Veendam
  +31 (0)598 235482
  info@powerfulproducts.nl
 
+31 (0)598 235482 

Bereikbaarheid

Wikkelbedrijf Keizer B.V. is eenvoudig te bereiken via de N33, Assen-Delfzijl. U kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde, vanaf Delfzijl kant, linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, dan is het de tweede pand aan uw linkerhand. Vanaf de kant van Assen kiest de afslag Veendam, onderaan de afslag gaat u op de rotonde richting Veendam. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Bij de derde rotonde gaat u linksaf, derde weg links, eerste weg rechts, tweede pand aan uw linkerhand. Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps. 

Contact powerfulproducts.nl

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss