Luchtbehandeling

Ook voor luchtbehandeling artikelen bent u bij Airpress aan het juiste adres, wij bieden u producten aan van reduceerventielen tot olienevelaars. U zult zien dat onze producten redelijk in prijs verschillen van elkaar 

Geconditioneerde perslucht is een must voor kleppen, ventielen, gereedschap maar ook voor verfspuitwerk.

OLIEWATERAFSCHEIDERS, REDUCEERVENTIELEN, OLIENEVELAARS EN ONDERHOUDSEENHEID

Door het gebruik van Airpress persluchtbehandelings producten, houdt u uw luchttoevoer in topconditie.  De beste luchtvoorbereiding betekent het gebruik van een afscheider, regelaar en olienevelaar in de juiste volgorde. Hiermee bent u zeker van een optimale werking en lange levensduur van uw persluchtgereedschappen. Airpress levert ook complete units met voorgenoemde producten (FRL-sets).  Airpress oliewaterafscheiders, reduceerventielen en olienevelaars zijn eenvoudig te monteren en te onderhouden.

  • zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Gegoten aluminium behuizing
  • ALU  behuizing in spuitgietwerk
  • 10bar en 14bar uitvoering
  • hoogwaardige componenten

Oliewaterafscheiders

De olie/waterafscheider zal het olie scheiden van het condenswater. Water kan schade aanrichten aan je schilderwerk en gereedschap. Het is dus aan te raden om een filter of te wel een waterafscheider te gebruiken.

 

Elk type compressor genereert waterdamp en water! Water kan schade aanrichten aan je luchtgereedschap. Het is dus aan te raden om een filter of te wel een waterafscheider te gebruiken. Deze afscheiders filteren het water uit de lucht zodat je zorgeloos kunt werken. Bij sommige compressoren is er al een waterafscheider gemonteerd en bij sommige zal je deze los moeten kopen. Wij bieden u voordelig een goede Airpress waterafscheiders aan. Ook zijn er afscheiders te koop die een drukmeter en regelaar hebben. De standaard vochtafscheider van een goedkope compressor voldoet vaak niet aan de airbrush/ verfspuit eisen!

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss