Betaalmogelijkhedenbanner.jpg

Betaalmogelijkheden bij www.powerfulproducts.nl

Bij het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om uit meerdere betaalmogelijkheden te kiezen. Hieronder een overzicht:  

 

 • IDEAL: Dit is het makkelijkst en de snelste manier om mee te betalen. Betalingen worden dan direct bij ons bijgeschreven in het systeem. Hierdoor kunnen wij direct met uw order aan de slag om deze toe te gaan sturen. IDEAL is een volkomen veilig systeem waarmee je af rekent in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL
  Wij gebruiken een beveiligde SSL-verbinding. 64x64.png
   
 • Vooraf overmaken: Bij betaling, vooraf overmaken, maakt je vooraf zelf het geld over naar onze bankrekening. Zodra het geld op onze bankrekening binnen is gekomen, zullen wij de order klaarmaken en verzenden. Dit is ook te gebruiken bij een internationale betaling. Bij een internationale betaling dien je altijd ons ordernummer + BIC/SWIFT + IBAN code te vermelden. Onze betaalgegevens komen tevens ook op het factuur te staan die je ontvangt na het plaatsen van de bestelling. Als wij na 14 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd. Onze bankgegevens zijn:

  IBAN: NL38INGB0000986699
  Ten name van: Wikkelbedrijf Keizer BV te Veendam

  Indien internationaal:
  BIC/SWIFT: INGBNL2A
  IBAN: NL38INGB0000986699
   
 • Bankcontact: Dit is alleen mogelijk voor onze Belgische klanten.
   
 • PayPal: PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard met je account op Paypal en betaal in enkele klikken. Dit is dus te gebruiken als je aangesloten bent bij PayPal. 
   
 • Betalen bij afhalen: Betalen bij afhalen is ook mogelijk, na het selecteren van deze betaalmogelijkheid krijgt je een bevestigingsmail van de order. Na het ontvangst van de tweede mail: afhaalbericht, is het mogelijk het product af te halen in onze magazijn. Het is mogelijk om bij ons contant of per pin te betalen. Gelieve wel bij een contante betaling zo gepast mogelijk, dit omdat we weinig in kas houden wegens veiligheidsoverwegingen. Let op: Je haalt dan zelf uw order bij onze balie op.  Onze balie is gelegen in Veendam aan de N33. Op werkdagen geopend tussen 8:00 en 17:00. Afhaaladres is: Demeterlaan 38, 9641 M.L Veendam. 

 

Betaal mogelijkheden powerfu;products.nl.jpg

Contact gegevens

Mochten er vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.  

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss