Sorteer op
 • -16%

  Airpress Schroefcompressor APS 7.5 CombiDry X
  Airpress Schroefcompressor APS 7.5 CombiDry X

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 7.5 COMBIDRY XDe nieuwe APS COMBI DRY X modellen van Airpress zijn een combinatie van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Deze direct aangedreven schroefcompressoren met een vermogen van 5,5 KW…

  € 6.119,47 € 5.157,00
 • -16%

  Airpress Schroefcompressor APS 10 CombiDry X
  Airpress Schroefcompressor APS 10 CombiDry X

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 10 COMBIDRY XDe nieuwe APS COMBI DRY X modellen van Airpress zijn een combinatie van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Deze direct aangedreven schroefcompressoren met een vermogen van 7,5 KW…

  € 7.457,23 € 6.263,00
 • -16%

  Airpress Schroefcompressor APS 15 CombiDry X
  Airpress Schroefcompressor APS 15 CombiDry X

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 10 COMBIDRY XDe nieuwe APS COMBI DRY X modellen van Airpress zijn een combinatie van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Deze direct aangedreven schroefcompressoren met een vermogen van 11 KW…

  € 8.205,01 € 6.881,41
 • -17%

  Airpress Schroefcompressor APS 20 CombiDry X
  Airpress Schroefcompressor APS 20 CombiDry X

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 20 COMBIDRY XDe nieuwe APS COMBI DRY X modellen van Airpress zijn een combinatie van kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Deze direct aangedreven schroefcompressoren met een vermogen van 15 KW…

  € 8.463,95 € 6.995,00
 • -17%

  Airpress Schroefcompressor APS 30 X 2-Stage IVR
  Airpress Schroefcompressor APS 30 X 2-Stage IVR

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 30 X 2-STAGE IVRAPS IVR X op fundatie 22kw two-stage, variable toerental

  De APS 30 2IVR X two-stage compressor is extreem efficiënt in capaciteit met bestrekking tot het vermogen. Two-stage…

  € 18.400,97 € 15.307,00
 • -17%

  Airpress Schroefcompressor APS 40 X 2-Stage IVR
  Airpress Schroefcompressor APS 40 X 2-Stage IVR

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 40 X 2-STAGE IVRAPS IVR X op fundatie 30kw two-stage, variable toerental

  De APS 40 2IVR X two-stage compressor is extreem efficiënt in capaciteit met bestrekking tot het vermogen. Two-stage…

  € 20.034,47 € 16.657,00
 • -21%

  Airpress Schroefcompressor APS 50 X 2-Stage IVR
  Airpress Schroefcompressor APS 50 X 2-Stage IVR

  AIRPRESS SCHROEFCOMPRESSOR APS 50 X 2-STAGE IVRAPS IVR X op fundatie 37kw two-stage, variable toerental

  De APS 50 2IVR X two-stage compressor is extreem efficiënt in capaciteit met bestrekking tot het vermogen. Two-stage…

  € 18.861,85 € 14.963,00

Airpress schroefcompressoren APS X serie 

Door continue te investeren in het ontwikkelen van onze producten, presenteert de Airpress Groep een nieuwe serie schroefcompressoren. De schroefcompressoren zijn leverbaar vanaf 5,5 kW tot 37 kW. De APS X-serie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een vast toerental of snelheid geregeld. Machines vanaf 15 kW zijn ook leverbaar met een two-stage schroefblok. Deze uitvoeringen hebben een verhoogde prestatie met hetzelfde stroomgebruik als een single-stage uitvoering. Afhankelijk van de vraag zijn deze machines leverbaar als losse unit, gemonteerd op een tank of gemonteerd op een tank en voorzien van een persluchtdroger. Compressoren van de X-serie worden gekenmerkt door een nieuwe generatie schroefblokken. Door de directe aandrijving worden de verliezen door de overbrenging vermeden. Betrouwbaar en efficiënt, eenvoudig te gebruiken schroefcompressoren zorgen voor een probleemloze werking tegen minimale kosten. Voorzien van een  modern controlepaneel kunt u de schroefcompressor constant monitoren en indien nodig parameters wijzigen.

 

xserie.jpg

 

APS X SERIE schroefcompressoren zijn voorzien van twee verschillende be-sturingen: MAM-860 of MAM-6080 / MAM-6090. Standaardkenmerken van beide compressorbesturingen zijn:

 • Drukinstellingen
 • Hoge temperatuur signalering
 • Draaiuren overzicht
 • Nalooptijd instellingen
 • Motorstroom controle
 • Spanningscontrole
 • Onderhoud signalering

 

Het SINGLE-STAGE SCHROEFBLOK is direct gekoppeld zonder overbrenging van V-snaren en poelies. Door deze directe koppeling is het overgebrachte vermogen 100% en is de efficiëntie verhoogd met 2 tot 3% in vergelijking met een asynchrone motor met dezelfde specificaties.

De TWO-STAGE uitvoering is voorzien van permanent magneet motoren kan extra energie besparen. Door de verhouding tussen de eerste en tweede trap (3:1)  en het verlagen van de interne retour lekkage is de efficiëntie verbeterd.  Het compressie systeem bij een two-stage compressor is in de basis een isotherm compressieproces. De energiebesparing kan oplopen tot 15% ten opzichte van een single-stage schroefblok bij dezelfde luchtopbrengst.

HOGE EFFICIËNTE PERMANENTE MAGNEET SYNCHROON MOTOR. De motor heeft een hoge arbeidsfactor, kleine energie verliezen en een efficiëntie die tussen de 5 en 8% hoger ligt ten opzichte van een standaard motor.

De SPECIAAL NIEUW ONTWORPEN FREQUENTIE-REGELAAR voor de APS X IVR schroefcompressoren wordt gekenmerkt door een hoge efficiëntie, laag energie verbruik en is onderhoudsvrij. Alle schroefcompressoren uit deze serie zijn voorzien van een EMC filter. Het gebruik van een frequentiegeregelde schroefcompressor kan tot 30% besparen op de energiekosten.

MAM CONTROLLER Stel de gewenste parameters in. Door de mogelijkheid de parameters zeer nauwkeurig in te stellen kan de maximale efficiëntie van de machine worden bereikt. Zo wordt onnodig verspillen van energie vermeden en wordt er maximaal bespaard op energiekosten.

APS X COMBI DRY van 5,5kw tot 15kw (vast toerental)

APS  combi dry x schroefcompressoren zijn plug and play machines en direct klaar voor gebruik. Gemonteerd op een ketel met koeldrogerleveren deze Aoipress schroefcompressoren luchtkwaliteit welke geschikt zijn voor o.a; Werkplaatsen, luchtgereedschappen en bij straalcabines. Met het gebruik van de juiste filtratie zijn deze serie Airpress schroefcompressoren  ook inzetbaar bij schadeherstelbedrijven en spuiterijen.

APS X IVR 5,5kw (variabel toerental)

De variabel toerental compressoren APS 7,5 IVR combi (dry) X zijn  de perfecte oplossing voor situaties waarbij de kuchtafname varieert. Het compacte ontwerp en de besparing op energie maakt deze serie uitermate geschikt voor melkveebedrijven en kleine industrie. In combinatie met de Airpress OFAG2 adsorptiedrogerset is de perslucht van de Class Zero kwaliteit en geschikt voor de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie en procestechniek.

APS X IVR op fundatie van 5,5kw tot 37kw (variabel toetental)

De variabel toerental compressoren  uit de APS IVR X serie zijn veelzijdige compressoren en daarmee inzetbaar in de middelgrote en grote industrie. Een grote variatie van beschikbare vermogens, variabel in toerental door gebruik te maken van een inverter en de mogelijkheid om diverse parameters in te stellen zorgt ervoor dat de compressoren  optimaal kunnen worden benut. De APS IVR X serie is uitermate geschikt om ingezet te worden bij productie industrie, verpakkingsindustrie en constructie industrie.

APS IVR X op fundatie 22kw two-stage, variable toerental

De APS 30 2IVR X two-stage compressor is extreem efficiënt in capaciteit met bestrekking tot het vermogen. Two-stage compressie, intelligent, variabel toerental en uitzonderlijk zuinig in energievebruik maakt deze serie ideaal voor bedrijven met wisselende afnames van perslucht. Deze serie compressoren worden vooral aangeboden bij bedrijven waarbij betrouwbaarheid en energiebesparing telt. 

 

 
MAM -860      MAM

-6080/6090
 


 
 

Kleurenscherm✖️
Aanraakscherm ✖️
WiFi module✖️
Automatische restart na spanningsuitval✖️
Weekprogramma✖️
Grafisch overzicht✖️
Mobiele telefoon App (Android)✖️
Toegang via internet ✖️
MAM Net 
Afstandsbediening
Opgeslagen storingen
Onderhoud signalering
Taalkeuze
Facecontrole

 

 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss