Basic- en Combi-Dry  schroefcompressoren

1111 Airpress schroefcompressoren.jpg
Airpress bied u een compleet scala aan schroefcompressor, van 3 tot 220 pk. Van compacte schroefcompressoren tot grotere installaties.

Eenvoud en een compacte maat.

Deze serie bestaat uit modellen in 400 Volt uitvoering, gespreid over een vermogensbereik van 2,2 tot 125kw. Eenvoudig en gemakkelijk te Onderhouden. In de basisuitvoering zijn belangrijke zaken als laag geluidsniveau en betrouwbaarheid verankerd. De toepassing van beproefde schroefblokken zorgt voor hoge luchtopbrengsten.

Ruimte besparende installaties.

- Basic in drie uitvoeringen: zonder ketel, op ketel en op ketel met luchtdroger 
- Combi-Dry serie zijn gebouwd op een ketel en met een persluchtkoeldroger.

APS BASIC

​De nieuwste generatie V-snaar aangedreven schroefcompressoren van de APS Basic Serie zijn de meest klassieke oplossingen en zijn verder verbeterd op het gebied van efficiëntie en energieverbruik. Zeer eenvoudig te bedienen en het compacte ontwerp garandeert een gemakkelijke aanpassing aan diverse werkomstandigheden. Volledig afgestemd op de behoeften van bandenservice bedrijven, werktuigbouwkunde en automobielwerkplaatsen, spuiterijen en kleine en middelgrote productiefaciliteiten. Verkrijgbaar in Mini en Maxi serie in diverse werkdrukken en capaciteiten, zowel als standalone voor een losse compressor opstelling als kant-en-klare compressoren met drukvat en luchtdroger. 

  • Geassembleerd in de Europese Unie op een geautomatiseerde productielijn onder toezicht van kwaliteitscontroleurs, zo heb je gegarandeerd een robuuste constructie en een hoge betrouwbaarheid.
  • Dankzij het gebruik van een schroefblok met hoge capaciteit produceren de modellen van de tweede generatie van de APS Basic serie tot 15% meer perslucht en heeft ongeveer 12% lager stroomverbruik dan hun voorgangers.
  • Werken bij omgevingstemperaturen tot 46 °C.
  • De stilste schroefcompressoren in hun klasse, een stille werking van 61-69 dB(A) door de beschermende behuizing. Ook eenvoudig in service en onderhoud door verwijderbare panelen.
  • Alle modellen met een motorvermogen van 5,5 pk of meer zijn standaard uitgerust met een ster-driehoek schakelaar die de bedrijfsstroom tijdens het opstarten vermindert om spanningspieken te beperken en zo motorstoring en overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen.

APS BASIC MINI: 2,2 -7,5KW

Schroefcompressoren met een maximale druk van 10 bar zijn ontworpen voor installaties met een matige persluchtbehoefte (minder dan 1000 l/min). Standaard uitgerust met een eenvoudig AAN/UIT* schakelaar en een analoge urenteller zijn ze het eenvoudigste alternatief voor zuigercompressoren wanneer een hoger rendement, grotere overbelastingsbestendigheid en continue werking belangrijk zijn. Verkrijgbaar in diverse varianten. * Op verzoek van de klant kan elk model van de APS Basic Mini serie in de fabriek worden uitgerust met het bedieningspaneel ES 4000 Basic, die standaard op de APS Basic Maxi serie gemonteerd is.

APS BASIC MAXI: 5,5 - 15KW 

De schroefcompressoren van de APS BASIC Maxi serie zijn uitgerust met een krachtiger schroefblok, waardoor ze een hogere capaciteit kunnen bereiken. Dit is essentieel voor bedrijven met een grotere behoefte aan perslucht (tot 1860 l/min). Bovendien werken ze over een veel breder drukbereik en verkrijgbaar met een maximumdruk van 8, 10 of 13 bar. Alle modellen van deze groep zijn in de fabriek uitgerust met een ster-driehoek schakelaar, die de inschakelstroom verminderd en ervoor zorgt dat de eenheid in alle veiligheid start, zowel voor de motor als voor het elektriciteitsnet. Het ingebouwde bedieningspaneel van de ES 4000 Basic biedt een hele reeks mogelijkheden om eenvoudig parameters in te stellen.

 

APS-D serie vermogen 7,5kw tot 125kw

Airpress, dat lucht op! ​.

Muisstil en met zéér hoge luchtopbrengst De Airpress schroefcompressoren zijn voorbereid om worden aangesloten op een gebouw beheersingssysteem en een tijd-plc schakeling. De warmteafgifte kan door een Airpress afvoerkanaal eenvoudig gebruikt worden voor ruimteverwarming. Standaard is de schroefcompressor uitgerust met een volautomatische regeling(Met ES 3000 energy saver)  Dit controlesysteem regelt alle operaties gerelateerd  aan het gebruik van de compressor: elektronische nalooprelais, storings- en onderhoudsindicatiesysteem, manometer, bedrijfsurenteller en de diverse controlelampen. 

ES 3000 energy saver.
Dit controlesysteem regelt alle operaties gerelateerd aan
het gebruik van de compressor:
- Het voert functie controles uit.
- Het levert informatie over eventuele afwijkingen en
onregelmatigheden.
- Het stopt de machine in noodgevallen.
- Het zorgt voor de meest intelligente instelling om de
vrijlooptijd zo efficiënt mogelijk in te stellen.

schroefcompressoren

Een compressorlijn waar je niets tekort komt

 

 

 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss