Sorteer op
Sorteer op

Hyundai Power stations

We hebben een mooie nieuwe productlijn toe kunnen voegen aan ons assortiment. Dit zijn de Hyundai Power Stations. De Hyundai Power Stations is een nieuwe generatie mobiele generatoren. In tegenstelling tot de traditionele benzinegeneratoren produceren de Hyundai Power Stations helemaal geen giftige uitlaatgassen of lawaai. Dit omdat hij is uitgevoerd met een Li-ion batterij en dus volledig oplaadbaar is. Deze producten zijn een grootste technologische vooruitgang van de toekomst!

Een Power station van Hyundai is makkelijk op te laden met een 230V aansluiting. Ook kun je hem onderweg opladen door een zonnemodule aan te sluiten. (deze apart te verkrijgen). Met de ingebouwde regelaar van deze mooie Hyundai Power Tools generatoren kun je zonnestralen gebruiken om je apparatuur direct van stroom te voorzien. Sluit de powertool eenvoudig en snel aan de zonnepaneel aan, en laden maar! Ook kun je hem eenvoudig opladen met een auto doormiddel van de sigaretten adapter. Deze Powertools zijn geschikt om al je elektrische apparaten op te laden of te kunnen bedienen met  maximaal 1500W aan stroom, daar waar je geen stoom aansluiting in de buurt hebt. 

Deze mooie Hyundai Power Stations zijn voorzien van een LCD-Display (die makkelijk te bedienen is) die je op de hoogte houd van de batterijpercentage, hoeveel output loting er op dat moment is en wat de gezondheid van je batterij is. Ook beschikt het over een batterijmanagementsysteem dat de oplaad vereisten van je toestellen beheert. Zo voorkom je overbelasting. Hij is volledig geschikt voor gebruik voor zowel binnen als buiten. Zo kun je hem gemakkelijk gebruiken in gebouwen, campers, boten, auto's, slaapkamer, tenten etc. Kortom een veelzijdig product. Tevens zijn ze een stuk compacter en lichter in gewicht dan de traditionele generatoren, hierdoor kun je ze gemakkelijk overal mee naar toe nemen of makkelijk ergens opslaan. Ze zijn zelfs de helft van de grootte en de heft van het gewicht van een traditionele generator. 

Hyundai ' s scala aan Power Stations modellen betekent dat er draagbare stroom is voor iedereen! Met zowel standaard als zonne-oplaadmogelijkheden zijn de toepassingsmogelijkheden met een Hyundai Power station eindeloos! 

Toepassingen Hyundai Power Tools

Met een kampeerreis wil je je natuurlijk heerlijk kunnen ontspannen. Met een Hyundai Power tool (krachtcentrale) is dit zeker mogelijk. Je apparaten, waaronder smartphones en laptops, worden rechtstreek op de Hyundai Power tool aangesloten voor een snelle en eenvoudige oplading dankzij de ac-, USB- en 230V poorten. Ook kun je deze mooie mobiele generator gebruiken om je lichten, koelkast of tv draaienden te houden op bijvoorbeeld de camping. Daarnaast zijn deze generatoren ook ideaal voor gebruik bij het (nacht) vissen, dit doordat het apparaat geen geluid maakt schrikt het de vissen niet af. Ook zijn ze multi inzetbaar bij bijvoorbeeld stroomstoringen (het voorzien van stroom bij medische apparatuur die dan draaiende moeten blijven) of bijvoorbeeld op plekken waar geen stroom is. Hierbij kun je denken bij werkzaamheden midden in het veld, klusschuurtje etc. Kortom deze Hyundai Power Tools zijn hele mooie multifunctioneel apparaten van de toekomst! 

Handleiding voor de gebruiksduur van het toestel (in uren)

Hieronder een handig overzicht met het gebruiksduur in uren van de Hyundai Power tools per apparaat toegelicht.

ToestelHPS 300W/ 600WHPS 1000W/ 2000WHPS 1500W/ 3000W
Laptop5.421.529.7
Tablet54215297
Koelkast (medium)2.710.814.9
Vriezer935.849.5
WasmachineX2.23
StofzuigerX2.43.3
Waterfilter en koeler3.915.421.2
Radio54215297
Thuistelefoon90358495
Elektrische ketelXX1.2
LED-lamp38.6153.6212.1
Telefoonoplader27107.5148.5
65" LED-tv2.3912.4

 

Contact powerfulproducts.nl bij vragen!

Mocht je na het lezen van deze tekst of het na het bekijken van de mooie Hyundai Power Tools,  nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons snel en eenvoudig een WhatsApp bericht en onze klantenservice reageert heel snel op je vraag. Let op! Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. 

© 2012 - 2021 PowerfulProducts.nl | sitemap | rss