Sorteer op
 • BLOG

  De keuze van een aggregaat
  De keuze van een aggregaat

  DE KEUZE VAN EEN AGGREGAAT
  VEELGESTELDE VRAGEN

  Als eindgebruiker wil je een machine kopen die afgestemd is op wat je ermee wil doen. Hoe maak je de beste keuze uit het gamma aan beschikbare producten? En welke features of…

Kipor diesel & benzine aggregaten/stroomgroepen

Kipor aggregaten/stroomgroepen is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot 1 van de beste merken van Nederland op het gebied van aggregaten. De recreant, de hobbyist maar ook de zzp`er en de professionals hebben hun weg gevonden naar Kipor aggregaten. Ze zijn een stuk voordeliger in prijs, dan andere A merken en zijn het perfecte alternatief. De KIPOR aggregaten worden geleverd incl. 2 jaar garantie. Wij bieden ook voordelige Eurom benzine/diesel aggregaten aan. tot een professionele generator Daarnaast leveren wij generatoren voor zwaar professioneel gebruik met motoren van de bekenden A-merken Yanmar, Deutz, John Deere, Mitsubishi, Iveco. Ook kunnen wij een generator op maat leveren.

zoek naar een Kipor aggregaat ?, generator of stroomgroep Bij ons kunt u scherp geprijste Kipor Aggregaten/Generatoren kopen. Wij leveren Kipor aggregaten en generatoren op locatie. Wij zijn Kipor groothandel/dealer van Nederland, Belgie (Benelux) En  hebben al meer dan 60 jaar ervaring! Wij zijn geen handelsonderneming maar een Technisch service bedrijf, hierdoor hebben wij Kipor onderdelen voldoende in voorraad zodat er ook na De garantie periode reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Generator kopen ? dan ben je bij ons dus op het juiste adres. Voor elke situatie is een passende generator te koop

Alle soorten aggregaten van Benzine tot Diesel vindt u bij ons . Wij leveren en repareren al meer dan 60 jaar aggregaten dus u koopt wel bij de aggregaat-expert. Wij leveren inverter-aggregaten zowel in  benzine als diesel .

Kipor aggregaten.jpg

Generatoren, Aggregaten

Ben je op zoek naar een generator? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor generatoren. Voor iedere situatie zijn er andere aandachtspunten en is er weer een andere generator nodig. Bij Powerful Products kun je terecht voor een groot assortiment aan generatoren, aggregaten, elektromotoren, verwarmingsmogelijkheden en nog veel meer. Generatoren zijn van belang wanneer je erop moet kunnen vertrouwen dat er altijd stroom is. Misschien is het van belang voor jouw bedrijf of voor een evenement. Kies voor de juiste generator en je weet zeker dat je te allen tijde bent voorzien van stroom. Een generator fungeert niet alleen als back-up stroom, maar kan ook ingezet worden bij projecten en/of evenement als stroomvoorziening. Bij Powerful Project vind je altijd de juiste generator. Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Welke generator, aggregaat kies je?

In ons assortiment vind je verschillende soorten aggregaten en generatoren. Denk bijvoorbeeld aan:

Naast de bovenstaande genoemde aggregaten en generatoren hebben we ook Kipor onderdelen. Kipor is een van de beste merken van Nederland op het gebied van aggregaten. Dit merk heeft voor iedere situatie wel de juiste producten. Bovendien heeft dit merk niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een scherpe prijs. Daarom vinden we het belangrijk om dit merk in ons assortiment te hebben. Kies je voor een Kipor aggregaat? Dan profiteer je van twee jaar garantie. Naast Kipor bieden we ook voordelige Eurom benzine/diesel aggregaten en generatoren aan. Heb je een generator nodig voor professioneel gebruik? Kies dan voor een van de volgende bekende merken: Deutz, John Deere, Mitsubishi, Yanmar of Iveco. Deze merken vind je tevens in ons assortiment. Ook kunnen we je een generator op maat leveren.

Waarom kies je voor Powerful Products?

Je kunt bij ons rekenen op scherpe prijzen. Daarnaast leveren we Kipor aggregaten en generatoren ook op locatie. Ideaal! Doordat we ruim 60 jaar ervaring hebben, weten we maar al te goed hoe we jou verder kunnen helpen. Powerful Products is geen handelsonderneming, maar een technisch service bedrijf. Vrijwel alles is bij ons op voorraad. En, is de garantieperiode verstreken? Dan kunnen we te allen tijde reparaties voor je uitvoeren. Bent u op zoek naar een accessoire of onderdeel voor uw Kipor product? Wij bieden u een brede keuze van Kipor aggregaat accessoires en onderdelen.

Waarom noodstroom?

Een noodstroomaggregaat, ofwel noodvoorziening is onmisbaar bij uitval van het stroom. Dan wordt vaak gebruik gemaakt van een noodstroomaggregaat een generator is een stroombron. Een aggregaat kan zelfstandig stroom opwekken doormiddel van een benzine of diesel aandrijving. We hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren.

Bekijk alle producten!

Neem een kijkje in het brede assortiment van van powerfulproducts.nl!

Ben je nieuwsgierig naar onze producten? Bekijk al onze producten in de webshop. Heb je nog een aantal vragen? Maak dan gebruik van onze Whatsapp service door een berichtje te sturen naar +31 (0)6 4429 6232 en je hebt zeer snel een reactie!

Waar let je op bij generatoren? 

Hoeveel geluid maakt een stroomaggregaat?

Geluidsniveau en stroomafname hoe zit dat precies met Aggregaten? 

© 2012 - 2022 Powerfulproducts.nl | sitemap | rss