per pagina
Sorteer op
  1 - 15 van 23 resultaten
 • 1
 • 2

Compressor aansluiting kopen

Ben je op zoek naar een compressor aansluiting? Bij Powerful Products vind je een uitgebreid aanbod aan compressoren en toebehoren, zoals een compressor aansluiting, slangen en luchtregelaars. Het kunnen aansluiten van uw luchtgereedschap of accessoires op een compressor geschiedt met behulp van slangen en snelkoppelingen. De snelkoppeling maakt het erg eenvoudig mogelijk om aan en afkoppelen van accessoires snel en handig mogelijk te maken terwijl de volle druk nog op de leiding staat. Er zit dus een automatisch werkende afsluiter in. Denk er aan dat de slangen en koppelingen geschikt moeten zijn voor persluchtsystemen. Tuinslangen zijn dat beslist niet!

Wat is een compressor aansluiting?

Als je jouw compressor wilt kunnen gebruiken, moet je deze aansluiten op een persluchtleiding. Daar heb je een koppeling voor nodig. Dankzij deze koppeling kan een slang of leiding onder druk snel en eenvoudig aangesloten of losgekoppeld worden. De aansluiting bestaat uit twee stukken: de snelkoppeling aan de ene kant en de plug-in aan de andere kant. Compressor aansluitingen zijn zo ontworpen zodat de snelkoppeling automatisch sluit wanneer deze wordt ontkoppeld.

Compressor aansluiting met een Euro (DIN) koppeling

Helaas zijn er meerdere niet uitwisselbare systemen in omloop. In de praktijk zijn dat meestal 'Orion' en 'Euro' (DIN) koppelingen. De compressoren en accessoires die wij leveren zijn standaard voorzien van een Euro snelkoppeling maar deze kan je zo nodig vervangen door een Orion koppeling. Wij adviseren zeker het type EURO.

Compressor aansluiting voor Airpress compressoren

De Airpress 1/4", 3/8 of 1/2 snelkoppelingen zijn gemaakt van een legering van koper en zink. Je kunt de snelkoppeling met behulp van afdichttape of anaerobische lijm stevig luchtdicht bevestigen in uw persluchtgereedschap. Je koppelt de slang eenvoudig aan de Airpress snelkoppeling met een of insteektule/slangpilaar en je kunt dan gebruik maken van het persluchtgereedschap. Je hebt met inwendig maar ook met uitwendig inclusief draad. tevens ook met een slangpilaar

Online een compressor aansluiting en andere accessoires bestellen bij Powerful Products

 • Sterke, betrouwbare en krachtige producten en compressoren en toebehoren;
 • Persoonlijke service;
 • Goed bereikbare klantenservice;
 • Binnen één dag antwoord op je vragen;
 • Snelle levering;
 • Scherpe prijzen en hoge kwaliteit producten;
 • Zeer gespecialiseerde productkennis over al onze producten;
 • Veilig online betalen via iDeal;

Bestel nu een koppeling voor je compressor!

Heb je een compressor aansluiting nodig? Dan kun je deze direct online bestellen via Powerful Products. Voor meer informatie over ons aanbod kun je contact met ons opnemen via 0598 235482, of via WhatsApp. Ook zijn we per e-mail of het online formulier op de website te bereiken.

Airpress euro snelkoppeling

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss