Bestelinformatie

Hieronder volgt alle informatie ten aanzien van onze bestel procedure, annuleringsproces, de prijzen, bezorgkosten en de track en trace code die verstuurd wordt na het plaatsen van een bestelling. Ook is het mogelijk om producten bij onze balie op locatie op te halen. De locatie van onze balie is in Veendam. Zie kopje 'afhalen' hieronder.

Prijzen

Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief 21% btw. Bedrijven in andere EU landen dan Nederland, kunnen bij ons intracommunautair geleverd krijgen. Het is belangrijk om hiervoor eerst contact met ons op te nemen voordat een bestelling geplaatst wordt. Wij verifiëren eerst het BTW-nummer en stellen vervolgens, na juistheid van BTW-nummer, een factuur op met 0% BTW tarief.

Bestelinformatie

Alle bestellingen van www.powerfulproducts.nl worden goed ingepakt en zo snel mogelijk geleverd. Wij streven er naar je bestelling binnen 3 werkdagen bij je te bezorgen mits het product voorradig is, en afhankelijk van de gekozen betaalmethoden. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Al onze pakketten worden voorzien van een Track en Trace code. Zodra een pakket is aangemeld, ontvang je een mail met daarin deze Track en Trace code, zodat je kunt zien wanneer het pakket bij je bezorgd gaat worden.

Hoe te bestellen

Je kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Dit in 4 eenvoudige stappen:

  1. Leg een artikel in je winkelwagentje en ga naar bestellen.
  2. Kies je betaalwijze en naar welk land het verstuurd moet worden, eventueel is het hier ook mogelijk om een kortingscode toe te voegen. Controleer vervolgens het product. Klik nu op bestelling afronden,
  3. Vul in het volgende scherm je gegevens in als; email, telefoonnummer, adres gegevens etc. Ook is het mogelijk om hier de keuze aan te vinken om in de toekomst onze nieuwsbrief te gaan ontvangen. Zo blijf je op de hoogte van al onze acties. Klik vervolgens op bestelling afronden,
  4. Controleer de gegevens en accepteer de voorwaarden, onderaan de pagina. Klik op bestelling afronden.
  5. Betaal het product! En de bestelling is geplaatst. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. 

Tips:

  • Wil je een bestelling plaatsen voor grotere aantallen? Vraag dan via de mail een offerte aan!!!  
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief om geen enkele actie te missen!

Levertijd

Alle pakketten naar zowel binnen als buitenland versturen wij met PostNL Pakketservice of DHL Pakketdienst. 

Hieronder de levertijden weergegeven per land.

Levertijden

Nederland

 1-3 werkdagen

België

 2-4 dagen

Duitsland/ Germany

 2-4 dagen

Outside EU 6-16 dagen
Other EU countries+ 4-7 dagen
 

Annuleren van je geplaatste bestelling

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling langer op zich laat wachten dan gewenst is. Bij www.powerfulproducts.nl (Wikkelbedrijf Keizer BV) heb je daarom (bijna) altijd de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. Wikkelbedrijf Keizer B.V. rekent geen kosten voor het annuleren van de bestelling. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Neem hiervoor contact met ons op!

Annuleer je de bestelling, nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Powerfulproducts reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen  mogelijk als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend en retour laat nemen door de bezorger).  

Tijdens het bestellen in onze webshop kun je ervoor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen of eventueel op te halen bij onze magazijn. Als je ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dan moet je kiezen naar welk land de bestelling naartoe verzonden dient te worden etc. 

Wij bezorgen onze producten binnen Nederland en naar België, Duitsland en Luxemburg. Alle landen daarbuiten is op aanvraag aan te vragen. Binnen Nederland beginnen de bezorgprijzen vanaf €6,99 afhankelijk van het gewicht van het pakket. Zo zijn de bezorgkosten bij zwaardere pakketten als een grote compressor of andere palletzending €35,-. De exacte bezorgkosten van de bestelling vind je altijd terug op het factuur. Daarnaast worden onze pakketjes bezorgd met de opties dat ervoor getekend moet worden. 

Track & Trace code

Al onze pakketten worden voorzien van een Track en Trace code. Zodra een pakket is aangemeld, ontvang je een mail met daarin deze Track en Trace code, zodat je kunt zien wanneer het pakket bij je bezorgd gaat worden. Met uitzondering van Airpress artikelen, daarvan wordt geen track en trace code verstuurd. 

Bestelling afhalen

Naast het thuis laten bezorgen van je bestelling, kun je je bestelling uiteraard ook afhalen. Afhalen van je bestelling is pas mogelijk nadat je via de website je bestelling hebt geplaatst en van ons een orderbevestiging en afhaalbericht hebt ontvangen. Het afhalen van je bestelling in de winkel / magazijn is geheel gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten! Je kunt ter plaatse eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Gelieve dan zoveel mogelijk gepast betalen, dit uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. 

Openingstijden afhaalbalie:  

Maandag t/m vrijdag: tussen 8:00 - 17:00 uur. (indien het niet mogelijk is tijdens kantooruren langs te komen, is het mogelijk om op verzoek een afspraak te maken voor buiten kantoor uren. Let wel op, dat er iemand speciaal voor je blijft wachten en verwacht wordt dat je op komt dagen). De bestellingen kunnen op het volgende adres afgehaald worden: 

Afhaaladres 

Demeterlaan 38 9641 ML Veendam

Powerfulproducts is gevestigd in ons andere bedrijf, namelijk: Wikkelbedrijf Keizer B.V. Dit staat ook op de gevel van het afhaaladres! Je kunt hier ter plaatse eenvoudig betalen middels de PIN. Dit is makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Gelieve dan zoveel mogelijk gepast betalen, dit uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss