Sorteer op

Tuinslangen

Bij ons heb je een ruim assortiment aan tuinslagen verkrijgbaar. Voor het aanschaffen van de juiste tuinslang moet je goed weten welke Bar de slang aan moet kunnen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lengtes als 25 -en 50 meter! 

DE TUINSLANG

Niet meer weg te slaan uit de Nederlandse huishoudens: de alom bekende tuinslang en tuinhaspel. Slanghaspels zijn eenvoudig te (ver)plaatsen en installeren. De slang rolt weer netjes terug op de haspel, dus nooit meer last van losliggende en gedraaide slangen! Onze haspels zijn ook leverbaar in zelfoprollende modellen, waardoor je de slang met een simpele beweging hebt opgerold.

TUINSPROEIERS EN BROESPISTOLEN

Op zoek naar de juiste producten om je tuin eenvoudig en snel te bewateren? Onze tuinsproeiers en broespistolen zijn ideaal voor al je bewateringsklussen. 

Wil je snel en eenvoudig water geven? Onze tuinsproeiers en broespistolen zijn ideaal voor alle bewateringsklussen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, bij ons vind je het juiste product. Besproei gericht je tuin en planten met deze kwaliteitsproducten. 

 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss