BLOG

Bereid je voor op een warm voorjaar met een terrasverwarmer

Artikelnummer: Bereid u voor op een warm voorjaar met een terrasverwarmer
Artikel 3 van 40

Welke terrasverwarming past bij mij?

69. Eurom terrasverwarmers.jpg

Voorbereid op een warm voorjaar met een passende terrasverwarmer? Nu storm Dennis warme wind meeneemt naar ons land voelt het soms echt al als voorjaar. Over enkele dagen is die warmere bries helaas weer weg en zou een passende terrasverwarmer ideaal zijn. Zo kun je nog steeds buiten heerlijk vertoeven. De vraag rest dan alleen; welke terrasverwarmer past bij mij en mijn buitenruimte? Als Eurom en Sunred dealer hebben wij prachtige verwarmers in ons assortiment.

Om je een handje te helpen bij het kiezen van de juiste terrasverwarmer Laten wij in deze blog een aantal mogelijkheden zien.

De juiste terrasverwarmer kiezen

Als allereerst zou je vooral goed moeten kijken, bij het aanschaffen van de juiste terrasverwarmer, wat de oppervlakte is die je wilt gaan verwarmen. En is hier ook veel wind aanwezig de ja of de nee?  Wind beïnvloed namelijk sterk de warmte- intensiteit van een terrasverwarmer. Vervolgens moet je een keuze maken als je een staande terrasverwarmer of juist een hangende terrasverwarmer wilt aanschaffen. Tot slot maak je de keuze of het een elektrische terrasverwarmer of juist een gas terrasverwarmer moet worden.

Oppervlakte grootte bepalen

Om de juiste oppervlakte te bepalen moet je weten wat je precies wilt gaan verwarmen. Is het  een vaste plek in de tuin waar je altijd zit? Of zit je op meerdere plekken. Wil je een groot oppervlakte verwarmen of juist een kleiner oppervlakte als een balkon? Hoe groter het oppervlak hoe groter het vermogen is dat je nodig hebt bij een terrasverwarmer. Zo kun je een balkon prima verwarmen met een kleine hangende terrasverwarmer als een Eurom TH1800R (333954). Terwijl je een grote partytent het beste kunt verwarmen met een Eurom Fireball 37T heteluchtkanon (300840). 

  

Elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasverwarmings zijn eenvoudig in gebruik en komen in meerdere soorten en maten. Zo zijn er hangende- en staande modellen te koop. Deze terrasverwarmers sluit je eenvoudig op het energienet  aan en je kunt er gebruik van maken. 

Ook kunnen deze terrasverwarmers op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo zijn er modellen die aan de wand bevestigd kunen worden (hiermee bespaar je ruimte, ideaal voor balkons en kleine ruimtes) maar ook zijn er modellen die zowel hangend als staand gemonteerd kunnen worden op een speciale standaard. Die tevens te koop is in onze webshop. (Als de Roundbase standaard) Hierdoor worden meerdere modellen makkelijker verklaarbaarder en inzetbaar op meerdere plekken. Daarnaast zijn deze terrasverwarmers vaak zuiniger en efficiënter dan terrasverwarming op basis van gas.

Elektrische terrasverwarmers werken bijna altijd op basis van een infrarood lamp. Bij het gebruik van de terrasverwarmer kan het rood licht opleveren. Gelukkig bieden wij ook terrasverwarmers aan met speciale lampen waarbij je geen last hebt van een rode gloed. Dit zijn onze modellen waar een low glare lamp inzitten. Bijvoorbeeld onze Eurom Shadow modellen als de Golden 1500.  

Voordelen van een elektrische terrasverwarmer:

  • Terrasverwarmers op elektriciteit zijn goedkoper in gebruik,
  • Veel keuze in lampen soorten,
  • Het terras wordt sneller verwarmd; 
  • Elektrische terrasverwarmers verwarmen de gewenste plek gerichter.

Nadelen van een elektrische terrasverwarmer:

  • Een elektrische terrasverwarmer biedt je geen draadloze vrijheid;
  • Kunnen maar een klein gebied verwarmen.

Terrasverwarming.jpg

Hangende terrasverwarmers

Een hangende terrasverwarmer monteer je eenvoudig aan de wand of plafond. Een groot voordeel is dat hij dan geen extra ruimte in beslag neemt en hij altijd op de plek aanwezig is waar je hem hebt opgehangen. Zo heb je snel en altijd de extra warmte op bijvoorbeeld je balkon of onder de overkapping etc. Een nadeel is wel dat je hem niet ergens anders meer kunt gebruiken. Gelukkig bestaat er een mogelijkheid om je hangende terrasverwarmer aan een standaard te bevestigen waardoor hij verplaatsbaar wordt. Hij neemt dan wel meer ruimte in.

Er is een ruime keuze aan hangende terrasverwarmers zo bieden wij onder andere de Sunred Retro Wall 2100 (RSW18)  aan die een mooi strak design heeft en net als een lamp aan de wand te plaatsen is. Ook hebben wij de Eurom Partytent Heater (336108) in ons assortiment. Dit is een hangend model die je eenvoudig aan en uit kunt doen door aan een koord te trekken. Wat ook een erg fijn model is en handig bij feestjes, is de Eurom Parasol Heater 1500. (333329) Dit model kun je eenvoudig onder je parasol bevestigen. Zo zit je beschut en lekker warm. Ook ideaal voor op het terras van een restaurant. 

Klik hier om naar ons ruim assortiment hangende terrasverwarmers te gaan.  

Staande terrasverwarmers

Het grootste voordeel van staande terrasverwarmers is dat deze makkelijk verplaatsbaar zijn. Wij bieden verschillende staande terrasverwarmers aan in ons assortiment. Zo zijn er terrasverwarmers die geschikt zijn om op tafel te plaatsen de Eurom PD1500 (333299), een mooi hoog model Sunset 2000 (335163) die ook nog eens voorzien is van een mooi moderne design, een sfeerhaard model Eurom Outdoor veranda Heater (324501) en zelf een waar muziek mee afgespeeld kan worden, dit is de Eurom Heat and Beat Tower (334562).  Hiermee kun je heerlijk genieten van warmte, muziek en mooie verlichting. 

Klik hier om naar ons assortiment staande terrasverwarmers te gaan.

Terrasverwarming op gas

Een terrasverwarmer op gas heeft een groot bereik met het geven van warmte en is snoerloos. Hierdoor kunnen ze veelvuldig ingezet worden bij het verwarmen van grote terrassen, overkappingen, veranda's en / of partytenten en bouwplaatsen. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar en tevens vaak voorzien van handige wieltjes.

Wij, van powerproducts.nl bieden een aantal mooie gas terrasverwarmers aan. Een aantal voorbeelden zijn de Eurom Area Lounge Heater (323115). Dit model heeft maar liefs een bereik van 100 m².  Of neem onze Sunred Flame Heater Torch Black model. (SFT15B). Dit model op gas heeft een mooi strak design en een regelbare vlam. Hierdoor kun je verschillende sferen creëren. 

 Inkijk gas heteluchtkanon.jpg

Voordelen van een gas terrasverwarmer:

  • Gas terrasverwarmers zijn makkelijk te verplaatsen doordat ze snoerloos zijn,
  • Zorgt voor een fijne sfeer dankzij de zichtbare vlam,
  • Zorgt voor heerlijke warmte,
  • Met gas terrasverwarmers verwarm je oppervlakten in meerdere richtingen;
  • Groot bereik.

Nadelen van een gas terrasverwarmer:

  • Het gebruik van gas is duurder dan het gebruik van elektriciteit;
  • Zijn vaak een stuk zwaarder dan een elektrische terrasverwarmer.

Klik hier om naar ons ruimte assortiment gas terrasverwarmers te gaan.  

Wacht niet langer met het aanschaffen van jouw terrasverwarmer en koop er een bij Powerfulproducts.nl 

Kortom genoeg keuze voor het aanschaffen van een mooie terrasverwarmer. Mocht je er niet uit komen en vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice zit elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 voor je klaar voor goed en deskundige advies. 

© 2012 - 2024 Powerfulproducts | sitemap | rss